Oscar

Oscar | Autor: conchita

Link direct la acest mesaj

ati vazut transmisia?
mi s-au nimerit predictiile doar la LOR Return of The King, Finding Nemo si Charlize Theron, nu ma asteptam la Renee Zellweger in dauna lui Holly Hunter (delicat momentul cu omagiile aduse lui Tom Cruise tintind-o cu privirea pe Kidman), Tim Robbins merita demult un Oscar ca actor, n-am vazut productia canadiana "The Barbarian Invasions" asa ca nu ma pot pronunta, oricum felicitari, am inteles ca e prima oara cand Ca ia Oscarul pentru cel mai bun film strain. mi-a placut Billy Crystal in rol de gazda, normal ca mi-au placut splendorile de rochii purtate de distinsele celebritati, am avut emotii alaturi de nominalizati si cam atat. oricum, remarc o adevarat moda a transformarilor cu succes, anul trecut Nicole Kidman a castigat Oscarul cu un nas fals, anul asta Theron cu intreaga fizionomie transformata. astept sa publice dieta de slabire de dupa filmari, ca s-a ingrasat special cu 30 pounds :))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Nu a vazut transmisia desi sunt o impatimita a celei de-a saptea arte! Si am sa va spun de ce: spre deodebire de anul trecut cand competitia a fost acerba si a avut si de ce sa fie asa, cu cel putin 3 filme de calitate (Chicago, The Pianist si The Hours), anul acesta, pur si simplu nu aveau de unde sa aleaga! Sa ma ierte fanii lui Lord of the Rings dar daca a castigat 11 premii, nu a fost pentru nemaiopomenita sa calitate ci pentru ca a fost singurul film de Doamne-ajuta intr-o gramada de porcarii!!!
Ca si anul trecut, le-am vazut pe toate, inainte de ceremonie si, sincer, nu reusesc sa inteleg de ce au fost nominalizate filme ca Lost in translation (fara subiect si fara...nimic!) sau chea Master and Commander! Dragut a fost Seabiscuit, dar nu avea sanse!
Pe scurt: anul acesta nivelul a fost mediocru, iar daca au dat premiul celei de-a treia parti dintr-o trilogie sumbra si alambicata, a fost pentru ca ceea ce au nominalizat a fost cum a fost!
Fetelor, astept pareri!

Ah! Cat despre toalete si can-can-uri, da este o ocazie unica in an pentru asa ceva dar din pacate, Premiile Oscar se vroiau a fi mai mult!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da, cineva comenta , pe BBC, ca iei o frumoasa o uritesti o pui sa joace ceva si ia oscarul.
personal nu-mi place de Charlize , insa imi place mult Sean Penn.
Lord of the Rings mi se pare film de copii si mi se pare ca la categoria cel mai bun film Oscarurile nu mai au prea multa originalitate , de citiva ani.
Am incercat sa stau sa vad pe "E" ceremonia dar a fost prea mult ptr mine , ca azi am treaba...
mi-a placut cum arata Catherine (frumoasa femeie), nu mi-a placut Nicole (si nici la Globul de aur nu a ales prea bine tinuta, dupa mine), nu mi-a placut Renee.... (nu-mi place deloc de ea ), mi-a placut rochia lu Charlize (oricum ea e o tipa foarte frumoasa).
Astept sa vad totul, sunt convinsa ca , Cristal a fost simpatic, anul trecut Steve Martin a fost de asemeni impecabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Da, intradevar, frumosa femeie Catherine! Eu de cand cu Chicago sunt topita dupa ea! Mi-a placut asa de tare! Si cum canta si cum danseaza, are forta, feminitate, e super!
Cat despre Renee, cam lesinata!
Partea cu uratitul e adevarata! De exemplu, anul trecut Nicole a castigat destul de usor Oscarul. Un nas fals, si gata! Charlize macar a trebuit sa se ingrase! Haha!!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

!!Am stat pina dimineata sa vad toata gala..si sincera sa fiu,mai bine mergeam la culcare!!
Intr-adevar,Billy Crystal a fost simpatic,insa Lord of the rings nu mi se pare un film care sa merite atit de multe premii.E corect si faptul ca ..anul asta,concurenta a fost slaba..dar totusi..de fiecare data cind se desfacea un plic..sa auzi numai Lord of the rings..pe la jumatatea transmisiei eram deja plictisita.
Ce parere aveti despre discursuri?Parca citeau o lista de cumparaturi intr-un supermarket..repede repede..un milion de nume..repede repede..auu...un ailoviu pentru nevasta,mama,copii,etc...iar cinspe mii de nume..si gata!!Mi-a placut comentariul pe care l-a facut o dama(nu-mi amintesc cum o cheama..dar era la rubrica "Cel mai bun film strain"):Bine ca la sectia asta nu a concurat Lord of the rings!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Mie personal imi place Charlize Teron si aseara, de fapt de dimineata la 6 cand lua ea premiu ce mi-a placut cel mai mult din ce-a zis a fost chestia cu "my home-country South Africa"...si ca duce premiul acolo, am si io o intrebare intrebatoare: cum de The Last Samurai n-a fost deloc apreciat de critici, mie (parere personala ) mi-a placut mult de tot si Tomitza a jucat bestial, chiar ma intrebam aseara unde este ca nu l-am vazut?! Si poc a aparut si el intr-un final la tzol, fain frumos...By the way, stiu ca suna a barfa ietfina, dar mai este cu Penelope? ca n-am mai auzit nimic de genul asta in presa in ultimul timp.

Si ca sa inchei, olandezi erau aseara incantati ca "De tweeling" film de-al lor a fost nominalizat, dar n-a castigat si pe urma erau dezamagiti, dar macar a fost nominalizat.

Catherine Zeta-Jones mi s-a parut cea mai dragutza si Julia arata bine asa blonda si parca mai implinita un pic, mie Renee mi se pare o dulcica...de fapt prietenii mei care mai lucreaza la Castel Film, cand s-a filmat in Romania, mi-au zis ca ea era foarte de gasca manca cu toti ceilalti la un loc la cantina in schimb Nicole nu, si chiar era mult mai aroganta, dar cred ca e poate doar foarte rezervata si atat!

Numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si eu am stat azi-noapte pana la 6 sa vad live the big schow!!a fost super...ma credeti..cand a luat Charlize Theron premiul ..am plans cu ea odata,atat de multa emotie era in glasul ei..si cand a mai zis si ..And my mom..."si azi la reluare mi.au dat lacrimile..cert e ca mi.e tare,tare draga din Sweet november,filmul asta nu l.am vazut inca.
Lord of the Ring a luat pe merit zic eu....sunt totusi ani de munca si talent in trilogia asta,o productie grandioasa oricat de alambicata ar fi ea.
Dar la best song...o ador pe Enya dar mi s.a parut mai frumoasa melodia din Cold Mountain cu Sting.
Billy Cristal a fost super de gasca si filmuletul cu introducerea lui in scena cu Nicholson pe post de Gandalf..
cat despre nevasta lu' Douglas..e o spendoare de femeie si e si singura de care stiu ca ii place consortului asa ca l.am tachinat toata noaptea
Renee..e dulcica in felul ei,mie nu mi.a placut deloc "jurnalul lui B.Jones..si cat a fost ridicat in slavi filmul ala..,e buna ca actrita,nu zic nu.
inca ceva...cum e filmul "fata cu cercel de perla??eu am cartea,mi.a placut mult de tot.
in rest sunt topita dupa Jude Law,e super tipul dar mi.a parut rau de Johnny Depp,a fost un scump in Piratii caraibelor
la toalete.mi.a placut Charlize Theron si Catherine si Nicole la tinuta...pe la sfarsit a aparut si Uma Thurman dar parca era adusa de ape.dar ati observat ca majoritatea feminina a purtat rochii albe si barbatii pantaloni cu dunga neagra..de pareau trasi la xerox toti??..asta ca sa facem si un pic de barfa..

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by danateo

Nu a vazut transmisia desi sunt o impatimita a celei de-a saptea arte! Si am sa va spun de ce: spre deodebire de anul trecut cand competitia a fost acerba si a avut si de ce sa fie asa, cu cel putin 3 filme de calitate (Chicago, The Pianist si The Hours), anul acesta, pur si simplu nu aveau de unde sa aleaga! Sa ma ierte fanii lui Lord of the Rings dar daca a castigat 11 premii, nu a fost pentru nemaiopomenita sa calitate ci pentru ca a fost singurul film de Doamne-ajuta intr-o gramada de porcarii!!!
Ca si anul trecut, le-am vazut pe toate, inainte de ceremonie si, sincer, nu reusesc sa inteleg de ce au fost nominalizate filme ca Lost in translation (fara subiect si fara...nimic!) sau chea Master and Commander! Dragut a fost Seabiscuit, dar nu avea sanse!
Pe scurt: anul acesta nivelul a fost mediocru, iar daca au dat premiul celei de-a treia parti dintr-o trilogie sumbra si alambicata, a fost pentru ca ceea ce au nominalizat a fost cum a fost!
Fetelor, astept pareri!

Ah! Cat despre toalete si can-can-uri, da este o ocazie unica in an pentru asa ceva dar din pacate, Premiile Oscar se vroiau a fi mai mult!

Dana si bb Matei

..stii cine mai e de acord cu tine? Aia de la Fox News. Pe mine nu m-a interesat sa ma uit la gala da' la fel ca tine ziceau si oamenii aia la stirile de la 11:00am, e adevarat ce ceva mai voalat.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Nu am vazut transmisia. Mai povestiti ca va citesc. Imi place tare intrarea vedetelor pe covorul rosu. Atatea vedete la un loc nu poti vedea in fiecare zi nici la televizor si totusi am ratat.

Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Desi locuiesc in NZ marturisesc ca nu sint fan LOTR asa ca nu m-a dat pe spate ca a castigat(desi aici se face mare tam-tam pe chestia asta).In schimb mi-a parut bine pentru Charlize,superba actrita si mare talent cred eu,si ce sa mai spun de Sean Penn,un actor complet si complex,numai in filme unul si unul l-am vazut.Tim Robins a luat Oscarul meritat pe deplin dupa ce l-a ratat in urma cu ceva ani pentru rolul magistral din Shawshank Redemption iar Renee este o dulcica,mie mi-a placut intotdeauna de ea.Anul trecut m-a enervat ca a castigat Nicole,este o actrita buna dar rolul din The Hours chiar nu se justifica pentru Oscar.In rest,adunatura de vedete pe metru patrat si un pic de mandrie in mine ca s-a vorbit si de NZ.Billy Cristal si Robin Williams au fost de milioane.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Mie cum ziceam Renee nu-mi place nici cum arata si nici actrita buna nu mi se pare .
Aseara am vazut mai multe vedete pe "E". Charlize, desi este foarte frumoasa , era machiata oribil, ziceai c-a batut-o barba-su toata noaptea cu paru la ochi.

Nicole a dat un scurt interviu si era parca picata din luna. "Ce rochie ai ?" ..." a a a un Channel"...care fie vorba intre noi nu era misto.

Pe mine plinsetele de Oscar nu ma impresioneaza deloc. Putina concetrare si plingi din toti rarunchii daca esti cit de cit actor bun .

Pe Zeta am vazut-o mai bine , si desi mi se pare o scorpie, este o femeie superba. Si ce-mi place este ca nu e scoaba , ci are forme, niste forme...

Tim Robbins mi-a placut si mie mult in Shawshank Redemption . Sunt curioasa sa vad Mystic River.

Lord of the Rings si regizorul lui netesalat ...no comment. Sunt convinsa ca pentru copii este un film excelent (eu nu am vazut nici unul si nu am de gind) dar poti sa-i dai Oscar la sectiunea ptr copii.

Mergi la inceput