Raspunsuri - Pagina 2
Adela spune:
Hi hi in mare parte sunt de acord cu ce a scris liris doar ca nu pricep de ce Zeta e o scorpie . (nu ca te contrazic ca n-am cunoscut-o personal).
E frumoasa rau ,ce mai! Parca are si 2 copii?
Si nici mie nu-mi place Renee dar rolul din "Jurnalul lui BJ" i s-a potrivit f bine.
Charlize a purtat o masca in film. Am citit ca si in oki si-a pus nu stiu ce sa para mai holbati pentru acel rol.
~~ Adela & Julia
liris spune:
Zeta, nu stiu ceva in fizionomia ei imi spune ca-i posibil sa fie scorpiuta...n-o cunosc nici eu ...are doi copii intr-adevar o fetita si un baiat
Nuuuu.... ma refeream la machiajul lu Charlize de la ceremonie, avea niste cercuri negre in jurul ochilor ... va spun eu ...cred ca mincase cafteala
Adela spune:
quote:
Originally posted by liris
Zeta, nu stiu ceva in fizionomia ei imi spune ca-i posibil sa fie scorpiuta...n-o cunosc nici eu ...are doi copii intr-adevar o fetita si un baiat
Nuuuu.... ma refeream la machiajul lu Charlize de la ceremonie, avea niste cercuri negre in jurul ochilor ... va spun eu ...cred ca mincase cafteala
O fi uitat sa-si scoata masca?
~~ Adela & Julia
danateo spune:
Merci frumos Oana_B pentru mesajul tau. Dupa ce am citit mesajele celorlalte fete, ma simteam cam ultima scorpie in viata, desi tin mult la parerea mea si nu mi-o schimb. Haha!!!
Cu vre-o 2 zile inainte de Oscaruri, am citit pe MSN un articol gen : Who will win and Who should win... Nu am vazut filmul pt care Charlize Theron a luat Oscarul dar ei ziceau asa: Who will win: CT, Who should win: anyone else... Altfel imi place de ea, deci pana nu vad nu ma pot pronunta.
Si ei, pe MSN erau foarte scandalizati ref la nominalizari: de ce nu au fost luate in calcul filme ca The last samurai sau Cold Mountain (asta se zice ca din cauza ca nu a fost filmat in USA) si actori ca Tom Cruise...
In alta ordine de idei, desi ma pasioneaza f tare subiectul, si in fiecare an astept cu sufletul la gura seara cea mare, trebuie sa recunoastem ca impartirea Oscarurilor este o "afacere" intre membrii Academiei Americane de Film (parca asa se numeste) iar alegerile sunt pur subiective sau dictate de ratiuni mercantile... Din pacate, in ani ca acesta, cand nivelul este si sub medie, acest lucru iese tare la iveala... LOR trebuia sa castige pt ca a concurat 3 ani la rand si s-au bagat niste bani... La fel si biata Renee, pentru ca nu a castigat anii trecuti (desi anul trecut merita), iar casa Miramax nu prea a avut in afara de ea nominalizari anu asta, si de', sa nu se supere!!!
Una peste alta, anul acesta am ramasa dezamagita...
Ah, apropos, am vazut si eu aseara ceremonia in reluare dupa ce am citit la voi ref la toalete si fast si Billy Cristal... Da! Toate astea merita vazute dar eu vroiam sa vad si ceva filme bune! A vazut cineva Lost in Translation? Daca da, stiti despre ce vorbesc!
Dana si bb Matei
danateo spune:
Ah, in ca ceva: pt Liris
Daca vrei sa-ti treaca de Mystic River, du-te pe www.imdb.com si citeste acolo! Asta, probabil dupa cum stii, e cea mai mare baza de date de film... Tot ce vrei gasesti acolo!
Dana si bb Matei
bombi spune:
quote:
inca ceva...cum e filmul "fata cu cercel de perla??eu am cartea,mi.a placut mult de tot.
Daca ti-a placut cartea, mai ai o sansa sa nu te plictisesti de moarte la film. Eu asa am patit; sotul meu, care nu citise cartea, nu prea a apreciat filmul.
Filmul urmareste destul de fidel cartea, dar trece peste unele detalii mai in viteza. Unele episoade sint complet scoase (Agnes nu apare de loc, iar fratele ei - numai vreo 10 secunde, la biserica). Finalul e diferit fata de carte (ideea e pastrata, dar cu o alta implementare). Nu vreau sa spun explicit ce se intimpla, poate e cineva curios sa vada filmul fara "spoiler"e. Daca te intereseaza, iti pot povesti pe MP.
carmenutza spune:
N-am rezistat sa vad transmisia live insa aseara la pro tv a m-am enervat ingrozitor la reluare cand in loc sa titreze sau sa o lase asa netradusa, au gasit ei de cuviinta sa vorbeasca peste cu niste comnetarii de 2 bani....si unde mai pui ca erau si 2 "habarnisti"...nu am stat sa vad tot ca nu am putut de nervi..
Carmen si bb Maya Alexia
conchita spune:
quote:
Originally posted by liris
Pe mine plinsetele de Oscar nu ma impresioneaza deloc. Putina concetrare si plingi din toti rarunchii daca esti cit de cit actor bun
pe mine da. sunt reale, cred cu toata fiinta. si noi daca am castiga la loto am da apa la soricei, nu? :))
quote:
Tim Robbins mi-a placut si mie mult in Shawshank Redemption.
are si alte filme unde se descurca si mai bine ca actor: The Hudsucker Proxy, The Player, Nothing to lose, Bob Roberts..
quote:
Lord of the Rings si regizorul lui netesalat ...no comment. Sunt convinsa ca pentru copii este un film excelent (eu nu am vazut nici unul si nu am de gind) dar poti sa-i dai Oscar la sectiunea ptr copii.
comentariul asta merge la Ghearele si Pletele Noastre :)) LOR NU este un film pentru copii, eu cel putin nu mi-as lasa pruncii sa-l vizioneze pana la varsta majoratului, ar fi bine sa-l vezi inainte sa-l desfiintezi. ;)
*
Am vazut un interviu cu Charlize Theron la Inside The Actor Studio, nu stiam ca mama ei si-a ucis sotul, are o poveste de familie foarte trista...
Nicole Kidman a fost magistrala in The Hours, este o actrita totala, chiar daca pare doar blonda, merita un Oscar si pentru Moulin Rouge, mi-a placut enorm in The Others si in Far and Away, To Die For, Eyes Wide Shut...
de Renee nici mie nu-mi place, Zeta a fost mai tare decat ea in Chicago.
liris spune:
Am luat nota, nu mai vorbesc urit de Lord of the Rings pina nu-l vad, adica ma abtin de la comentarii pe termen nelimitat , ptr ca nu ma tenteaza sa-l vad.
Iar plinsetele de la acceptari...sa fim seriosi. Ptr Charlize nu mai era loto daca sau daca nu cistiga Oscarul. Deja numele ei era super-vehiculat , luase si Globul si avea cele mai mari sanse.
Pe cind cu biletul la lotto , avem sanse una la un miliard (depinzind de premiu desigur..).
In sfirsit, prestatiile la Oscaruri sau in filme sunt acceptate sau detestate in functie de gust, care fiind subiectiv, mai bine ne oprim aici ...
Mi-a placut si rochitat Juliei Roberts , desi , in poza pe care am vazut-o ii statea ciudat pe solduri.Mi se pare ca tipa asta arata mai bine pe zi ce trece. Am vazut-o in show-ul lui Oprah (anul trecut), si stateam si ma holbam la ea si nu-mi venea sa cred ce bine arata. Avea parul tot asa pina la umeri si avea un machiaj al ochilor cu tus care o prindea super.
conchita spune:
Liris, in legatura cu plansetele...daca nu le acceptam ca reale, ar insemna sa credem ca oamenii care primesc premiile sunt roboti fara sentimente...adrenalina tot intra in functiune cand iti auzi numele strigat, este ceva absolut de necontrolat, nu am auzit actor redutabil sa fi trecut complet pana si de tracul de scena, daramite in situatii personale, reale, cum este aceea a primirii Oscarului...nu stiu care iti este meseria, dar poate exista vreun varf de munte profesional si in meseria ta...cum ar fi sa il atingi, imagineaza-ti? euforic...asa si cu ei...sunt oameni pur si simplu, cu niste talente empatice si tehnice insusite prin scoli sau nu care le permite sa se transpuna in pielea altor oameni/personaje..este o meserie care consuma emotional foarte tare, vezi pana si confesiunile actorilor romani de teatru. mi se pare nedrept sa ii suspectam ca in viata reala joaca un rol de emotiv prefacut. noi ii cunoastem din productiile cinematografice, poze si articole de scandal. in spatele fiecarui nume sta o poveste de viata impresionanta de cele mai multe ori. gandeste-te ca, si daca ti-ai auzi numele vehiculat ca posibil invingator inainte de eveniment, toate sperantele implinite si tot efortul de o viata sa ajungi ce ai visat, sa iti faci familia si pe cei dragi mandri de performanta ta se traduc in emotii simple, umane, necontrolabile...
eu cred foarte tare in lacrimile actorilor...si ei au crezut in rasul/plansul a zeci de posibile tipuri umane cand le-au transpus pe pelicula. asta e singura mea posibilitate de rasplata pentru frumusetea oferita: sa cred in lacrimile si in rasul lor.