Am incheiat contractul de asigurare in septembrie 2002. Am platit timp de 6 luni :5.232.000 in fiecare luna. Plafonul era de 16mil si ceva , iar mie mi s-a scazut salarul de la servici . Suma pe care trebuia sa o primesc lunar era de 14.950.000. In martie am inceput sa primesc lunar in jur de 8.5 mil. Luna aceasta am primit 12.070.000 deoarece nu se mai impoziteaza. Vreau sa stiu ce se intampla cu restul? Nu cumva trebuia sa primesc acei 14.950.000 care erau pe contract?Se mai scade ceva din ei?(inafara de ce ia CEC-ul)
Inca o intrebare : impozitul care mi s-a tras anul trecut il voi primi in acest an?
Cineva spunea ca daca acum am primit mai multi bani, e posibil ca la anul sa dau eu diferenta de bani la finante. Asa e?
Multumesc anticipat
Dana&bb Andy(1 an)
Nu prea am inteles ai pus o multime de intrebari dar trunchiate. Sa vad. Deci care sunt veniturile tale totale (salar+asigurare individuala) de cand dateaza exact, cand ai intrat in prenatal, si cand in CIC?
2. Impozitul de anul trecut cum sa il primesti? Se va regulariza venitul tau de anul trecut si in anul acesta prin oct. 2004 deci probabil ti se va comunica daca mai ai de platit sau dimpotriva daca ti se restituie bani din impozitul aferent veniturilor realizate in 2003.
Marius (www.desprecopii.com)