Pirates of Caribbean
Am vazut aseara filmul si mi sa parut ca Johnny Depp a facut un rol foarte bun. L-ati vazut? Cum vi s-a parut?
Cristina
Raspunsuri
Oana_B spune:
Ihi, l-am vazut. Mi s-a parut destul de usurel, aduce mai mult a poveste, nu-mi vine acum in minte o comparatie, da' efectele de la lumina lunii mi-au placut la maxim.
Oana_B
danateo spune:
Film de duminica dimineata, mai mult pentru copii dar nu prea mici ca se sperie. Johnny Depp nu a fost rau dar cam exagerat!
Un filmulet usurel dar simpatic... o poveste mai mult!
Dana si bb Matei
caro spune:
Filmul e cum e.... nu ti-ar retine atentia daca n-ar fi Johnny Depp, care mie personal mi-a placut la nebunie.... Pe bune ca ar merita un Oscar pentru rol, de fapt a si luat premiul Ghildei Actorilor pentru cel mai bun actor in rol principal. A scos tipul personajului pirat din stereotip... cum el insusi zicea, este o combinatie intre pirat si star rock (de fapt si recunoaste ca pentru rol, l-a "studiat" pe Keith Richards de la Rolling Stones...)
Oricum, filmul m-a distrat si datorita lui Johnny am cumparat dvd-ul (i l-a adus mos craciun lui fiu-meu, ca sa fiu mai exacta).
ralucami spune:
Si mie mi-a placut tare de tot filmul. Prefer asa o poveste in locul unor zapaceli politziste.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
canuta-om-sucit spune:
Super filmul l-am vazut mai demult. Ce nu s-a prea potrivit au fost stafiile alea prost facut pe calc, in rest mi-a placut.
aura
angel_jp spune:
Mie mi-a placut tare mult...Fata mea mi-a dat DVD-ul ,eram intr-o stare sufleteasca cam posaca,filmul m-a bine dispus vreau sa zic.L-as mai vedea odata!
Idora spune:
L-am vazut dar nu pot sa zic ca mi-a placut la nebunie!!Acceptabil, dar putin cam pentru copii!!Oricum Johhny Deep imi place, macar pentru el se merita sa vedeti filmul!!
Ninja spune:
Da, singurul rol in care mi-a placut Johnny Depp.
Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet www.stopstart.fsnet.co.uk/mica/Mischand.gif" border="0">
Sorina-Alexa spune:
Mi-a placut filmul,dar mai ales ca actorul principal este Johnny Depp,este un actor super.
Am vazut de curand Legend of Mexico,cu Johnny Depp si Antonio Banderas,un film exceptional..
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"