si eu aspir...
aspir si eu la rolul de mamica.am o programare la prof. ancar pe 18 martie pentru ca am distrofie ovariana bilaterala si microchisti pe ambele ovare.credeti ca va mai dura mult pana voi ramane insarcinata si voi avea un ?am 28 de ani si nu am ramas niciodata desi imi doresc foarte mult un bb.
VA PUPIC SI ASPEPT VESTI DE LA VOI . GABRIELA
Raspunsuri
MirelaV spune:
bine ai venit printre noi si sedere scurta la aspirante. te asteptam la aspirante optimiste..
succes cu bb
MirelaV
crinuta spune:
Ovarele micropolichistice se rezolva. Ai ciclu regulat? Ai ovulatie?
Daca ai ovulatie nu conteaza ca ai ovare micropolichitice. Cate chisturi ai pe fiecare ovar?
Crinuta
martha78 spune:
La fel ca tine si eu sper sa am un bb candva. Eu am pierdut 3 sarcini si totusi mai sper intr-o minune Cred ca este mult mai bine sa nu ramai insarcinata decat sa ramai si sa nu poti tine sarcina...Oricum mult succes si fii optimsta.
Mihaela
anis spune:
Trebuie sa scapi de problemutele pe care ai....si pe urma iti poti evalua sansele..
Important e sa ai ovulatie....
AniS
crinuta spune:
Eu cred ca ai sanse. Probleme se rezolva in 2,3 luni. Curaj, si nu te mai lua dupa tot ce iti spun medicii.
Crinuta
Sole spune:
bine ai venit,sedere cat mai scurta si nu dispera.Niciodata sa nu spui niciodata.Cat de curand se va intampla minunea.Ai incredere,vei avea
anis spune:
Gabriela..e foarte bine ca mergi al ANCAR....el o sa-ti evalueze corect sansele..E un dr bun.
Eu zic ca trebuie sa ai un dr bun , ca sa nu mai pierzi timpul si mai ales..sa aplici din auzite nu-s ce leacuri babesti..
AniS
Ellena spune:
Bine ai venit Gabriela !
Sunt sigura ca problemutele tale se vor rezolva (ai parte de un dr foarte bun) si in curand o sa fii o mamica extrem de fericita!
Multa bafta !
gabriela_tutuianu spune:
nu am nici ciclu regulat,iar dupa cum a spus medicul meu anterior nu am nici ovulatie.dar mi-a spus asta fara nici un test.
va multumesc si va pup