Mamici,nemamici din jud.HD!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

babysitting,nu stiu o fi existand dar ar trebui sa stiu foarte bine germana dc ar fi cazul de copii nemti.si nu cred ca merge chiar asa usor,ma gandesc ca iti trebuie ceva´´autorizatie´´´´sa poti practica.poate vb prostii
am citit in ziar de o firma care iti trimite acasa materiale pt montare de pixuri dar cred ca e oarecum teapa,ca am sunat ..tre sa trimiti 50euro sa primisti niste pliante si apoi sa mai trimiti nu stiu cat sa primesti....
dar multumesc pt idei,o sa incerc la cateva magazine pt ajutor la rafturi poate mai ciupesc un euroi de
delia,mai tii legatura cu rachel,ca vaz ca pe aici nu a mai postat si ma gandesc ca poate e ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

De stiut sigur ceva nu stiu de Rachel,dar am o banuiala.Cand am vazut-o mi-a spus ca se va duce cu o luna sau poate chiar mai devreme de nastere sa stea in spital la Bucuresti,in caz de ceva sa aiba doctori acolo caci pe cei din Deva nu se prea putea baza ca vin la orice ora din noapte daca are ea nevoie.Stii ca are o sarcina cu probleme,un fibrom uterin care il cam ingramadeste pe bebe.Sa ne rugam pentru ea,ca-i o dulceata de fata ,dar sunt sigura ca Dumnezeu e bun si puterea lui e mare si nu o s-o lase acum.Daca aflu ceva iti spun.

Mergi la inceput

Am vorbit azi la telefon cu Rachel,era bine,voioasa,tolanita in pat.Bebitu Albert e si el bine,are deja 32 de saptamani;Mi-a zis Rachel sa va salut din partea ei si sa va transmit toate cele bune.Pupici.

Mergi la inceput

SARBATORI FERICITE! scumpelor.Eu imi fac din nou bagajele sa plec spre Romania.Dupa craciun o sa pun si ceva pozici noi.Ah,de cand astept craciun cu familionu meu.Si cred ca o sa-l caut si pe taica-meu;ai mei sunt despartiti de cand aveam eu 15 ani si nu am tinut legatura desi el sta la Barcea,care-i la o aruncauta de 7 km de Deva.Nu l-am vazut din 96,deci ...e ceva de atunci.Sper sa nu ma apuce plansu,eu sunt mai cacacioasa din fire.Tiniti-mi pumnii stransi.Va pup pe toate si va invit dupa sarbatori sa ne spunem cum am petrecut . sa treaca pe la toate si sa lase ct mai multe cadouri.

Mergi la inceput

HO-HO-HO!!
delia,ma bucur ca aduci vesti bune despre rachel..
ce sa zic,ferice de tine ca te duci in tara,in caz ca ajungi si pe la orastie fa si tu niste poze..imi faci si mie o bucurie!
sa ne´´vedem´´cu bine dupa sarbatori si sa imi povestesti neaparat ce mai e nou in deva,cum a iesit intalnirea cu taica-tau!
sarbatori fericite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Salutari fetele!!!
LA MULTI ANI!
sI PUPICI

Rici, 34 de saptamani

Mergi la inceput

La multi ani,rachel!!!
cum e bb albert,nerabdator sa il tina mamica in brate?
iti doresc sa ai o nastere usoara,o refacere cat mai rapida si sa ne arati poze cat mai curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna!
Bebe e intr-adevar mai nerabdator ca mine. Mie imi plac momentele cand e zburdalnic (bine, nu cand vreau eu sa dorm si el sa tropaie), si ma gandesc cu nostalgie ca asa apropiati nu vom mai fi niciodata. Dar stiu ca aceste momente deosebite vor fi inlocuite dupa nastere cu altele. In schimb el s-a cam saturat sa fie acolo inghesuit, pt ca la eco s-a vazut saracu` cum statea, si tati s-a mirat ca din incalcitura aia va iesi un bebe normal. Pe bune.
Delia m-a vizitat, si bebe a primit niste hainute superbe. O sa ne mai intalnim si saptamana asta. Dupa mine as sta toata ziua cu ea, ca e o scumpa. Sper si tu Symaco, atunci cand vi in tara sa ne suni sa ne vizitezi. Pana atunci il vei putea cunoaste si pe RECLAMA ILEGALA, nu numai in burtica. Poze cu intalnirea_Dc am mai pus, una chiar cu Delia, si urmeaza sa mai pun cu burtica. Pardon, burtoiul. Problema e ca trebuie sa am grija in aceste ultime saptamani, si stau cu portia si la calculator. Ma simt bine, si am tendinta sa exagerez. Noroc cu sotul meu cel grijuliu, care zice stop.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Buna mamici si viitoare mamici!
Ma primiti si pe mine?
Eu sunt din Vulcan - Hunedoara, am facut liceul in Hunedoara si acum stau in Bucuresti.
Am un BB de 4 luni si deocamdata am destul de mult timp (sa stau la calculator) pentru ca la servici o sa merg doar peste cateva luni si bebele meu e un cuminte si un sanatos sa nu-l deochi!!

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Bre, cred ca am aterizat prea tarziu pe subiectul asta ca vad ca nimeni nu da nici un semn de viata!!!

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput