Mamici,nemamici din jud.HD!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Eu am ajuns deja acasa la NY.Duminica am plecat la Bucuresti iar luni am luat avionu.Doamne dar lunga mi se paru calatoria asta, cu 2 ore trebuie sa fii in aeroport inainte de plecarea avionului,2.30 ore pana la Roma,stat acolo 3 ore si apoi alte 9 ore pana la NY si acolo mai asteptai vreo 2 ore dupa bagaje.,inca o ora cu masina pana acasa.Eram franta aseara cand am ajuns acasa.Bine ca a trecut si asta.Corina,bafta si mult spor la munca,ma bucur pt tine si sa ne vedem la vara atunci;eu veau sa cred din toata inima ca voi putea ajunge cu ceva zile inaite de ziua Giuliei,adica 14 august,cand implineste scumpa 1 anisor si sa-itaiem motuEu voi sta pe acasa zilele astea caci nu m-a pus scorpia de managera in orar pt saptamana asta desi stia ca ajung luni;in fine ,o sa am timp sa-mi mestec memoriile si sa ma reconectez la cele de aici.Nu stiu de ce ,dar pentru mine excursiile astea in tara sunt ca un duss rece,adica,parca ma trezesc la o realitate mai cruda,am o fire un pic cam idealista si boema,si se pare ca astea lucruri iti pot creste desigur dupa ce ti-ai satisfacut nevoile primareO sa va povestesc eu asa cateva chestioare din calatoria asta dupa ce ma mai detasez putin emotional,adeca dupa ce ma mai echilibrez caci ma simt de parca as fi fost la razboi.Nu vreau sa va sperii dar asa sunt eu mai sensibila de la mama natura. Rachel,eu am fost la cafe interneturile astea si acolo mi-au scanat baietii pozicile de le-am pus in album;daca te duci la ei sigur iti vor arata cum se procedeaza.

Mergi la inceput

Corina,erai ieri in nu stiu ce fel de camera chat si am incercat sa intru si eu acolo dar n-am mai stiut pe ce sa butonez;Imi explici cand ai timp,daca stii despre ce vorbesc/?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

scuzele mele ca nu am mai dat nici un semn de viata,dar nu prea m-am obisnuit cu noul meu job si nu prea stiu sa-mi impart timpul!
apuc sa dorm,gatit ceva si curatenie si cam asta e tot!
delia si io te-am vazut si tot asteptam sa intri,nu cred ca a fost gresala ta ca nu ai butonat cum trebe ci pur si simplu ai avut probleme cu intrarea in chat....se intampla la toata lumea din diferite motive!
la partea tehnica sunt ..adica habar n-am,dc e numa de la butoane::alegi o camera de discutii si dai clik pe intra!mai mult ti-as zice dc as stii
camera de discutie o alegi:dai clik pe una dintre bulinutze!
va pupici pe burtici(care aveti,pe cele fara burtici)si numai bine!

ps:am devenit matusica de fetitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Delia, eu inca ma gandesc la tine
Dupa ce setezi camera in care vrei sa intri, vezi ca e o nota:
" Nota: Daca la apasarea butonului "Intra" nu se intampla nimic, incercati sa-l apasati tinand apasata si tasta CTRL (vezi pe tastatura coltul din stanga jos). Daca aveti un program care opreste deschiderea ferestrelor noi nu puteti intra pe chat."
Poate asa merge. Daca vrei ma poti cauta pe mess:
rachelowen772003
Mi-ar placea sa vorbim. Eu mai intru dupa 8, ora RO.

Symaco, felicitari pt nepotica!

Sa va spun noutati. Avem si noi in Deva Sensiblu. Nu stiu de cand s-a deschis, pt ca eu abia acum l-am descoperit.

Pupici

Rici 27 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

rachel,eu una nu stiu ce e ala sensiblu,si m-as bucura sa-mi zici si mie ca deja mi-am stors creierul....fara nici un rezultat!
abia astept sa-mi vad micuta nepotzica...sigur e tare frumusica,seamana pe matusica ei!
rachel burticica ce mai zice?

Mergi la inceput

unde sunteti fetelor?!

Mergi la inceput

salutari la fete.Corina eu eram pe la munci,iti zisei ca trag tare 6-7 zile pe saptamana ca plec de Craciun in tara pt 3 saptamani.Noroc cu ziua asta a Recunostintei de mai iau si eu pauza.Ce face buburuza ta? Rachel,ce face bebitu Albert,cate saptamani are acum?

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Nu mai zice nimeni nimic?

Mergi la inceput

buna delia,buburutza mea face bine acuma imi manjeste ecranul la pc cu ciucalata.
si io la lucru da nu pot sa ma plang ca numai la we lucrez si saptamana cealalta la fel.ma bate gandul sa mai caut ceva si in timpul saptamani..numai ca trebuie sa stiu dc acolo e programul fix pt we!
astea sunt problemutele mele.....cum sa castig cat mai multi bani!.dupa cum am mai zis...nici o sansa sa mergem in tara.poate vara viitoare,sa imi vad si io nepoata si pe bb albert!

Mergi la inceput

Corina,la voi sunt job-uri pe care le poti face de acasa? De exemplu babysitting,daca tot esti cu buburuza acasa,poate a avea grija pt ceva ore de un alt copil,sau pe aici ar fi web design,care iar se poate face de acasa,cateva ore pe zi,sau firme de shipping,stii cand cineva cumpara de pe internet ceva si primeste coletul acasa cu lucrurile comandate,aici persoanele care stau acasa impacheteaza lucrurile respective,sa zicem haine,in fine poate ti-am dat idei.Ei,uite cum m-am imprastiat si avut sa spun vreo n-spe ideii toate deodata si a iesit varza.Pupici la buburuza mica.

Mergi la inceput