gradinita Puisor
Ce puteti sa-mi spuneti despre gradinita de linga posta Puisor?are cineva copilul acolo?E cu program scurt?Cum sunt educatoarele?Vreau sa-mi dau si eu fetita acolo si vroiam sa stiu la ce sa ma astept
Raspunsuri
bub spune:
Gradinita din spatele postei Puisor (parca nr. 268 e) are program pana la ora 17,00. Din cate stiu eu sunt inscrisi cam 200 de copii. Educatoarele sunt simpatice (sa nu-ti inchipui ca toate). Despre asistenta medicala am o parere proasta (copilul meu avea varicela pe fata, iar ea nu a vazut si asta se intampla asta-vara, cand mai erau 20 de copii in gradinita).
elsa_ro spune:
M-am interesat la gradinita si mi-au zis ca inscrierile sunt dupa 15 iunie.Sincer mi se par un pic cam tirziu, insa am de gind sa fac o vizita sa vad cam ce e pe acolo.Daca mai aveti alte informatii despre aceasta gradinita,pleeease spuneti-mi-le si mie.
otau spune:
Asa mi-au spus si mie ca inscrierile sunt dupa 15 iunie si cand m-am dus (in jur de 20 iunie) mi-au spus ca inscrierile s-au facut in aprilie - mai. Ce sa mai spun ?! Mie chestia asta mi s-a intamplat la o gradinita din Dristor. Pana la urma l-am inscris acolo dar cu mari interventii! Asa ca mai bine sa o iei din prima si sa "sensibilizezi" directoarea. Se fac niste liste, chipurile provizorii, dar alea raman definitive!
Aurora
grati.ela spune:
Buna! Prietena mea a dus baietii de 4 si 5 ani la Puisor de la inceputul lui ianuarie. Directoarea se lasa sensibilizata dar nu e total lipsita de bun simt, iar edu la grupa mare pe care a ales-o sunt cu foarte mult bun simt si mai ales se preocupa foarte mult de partea didactica. Cel putin poeziile pe care le invata copiii sunt grozave. Ea are numai cuvinte de lauda. Si sa nu uit am inteles ca au sala de sport cu aparate micute pentru copii, sala de info cu 40 laptopuri, iar mancarea este buna si taxa nu e mare. Optionalele au un pret foarte decent. Gratiela
elsa_ro spune:
Multumesc f.mult pentru informatii.O sa incerc sa iau legatura cit mai curind cu directoarea pentru ca este cea mai aropiata gradinita si daca e chiar asa dotata atunci merita.
elsa_ro spune:
Multumesc f.mult pentru informatii.O sa incerc sa iau legatura cit mai curind cu directoarea pentru ca este cea mai aropiata gradinita si daca e chiar asa dotata atunci merita.