Site cu Informatii despre gradinite
In curand se va lansa un site unde se vor gasi informatii despre toate gradinitele ( la inceput din Bucuresti ). Pana acum avem o lista cu diverse informatii (tarife, locatie,etc.) care ar trebui sa existe despre o gradinita.Am deschis acest subiect pentru a avea un contact direct cu dumneavostra, utilizatorii viitorului site. Asadar, in cazul in care credeti ca un astfel de site este necesar v-as ruga sa va spuneti parerile in legatura cu ce ati dori dvs. sa existe pe acel site. Orice sugestie sau parere din partea dvs. este binevenita.
Raspunsuri
mitub spune:
Multumim, excelenta idee!
Poate nr de copii in grupa, optionale disponibile, tipuri de programe cu taxele aferente fiecarei versiuni...
Pupici,
Boga
iileana spune:
Ar fi un lucru minunat!
Zic ca ar mai trebui mentionate: virsta minima (grad de autonomie) acceptata, numar mese si modul lor de preparare (catering / bucatarie proprie), numar copii la o educatoare, suprafata si dotari curte, repartizarea activitatilor pe incaperi (dormitor, sala de mese separate sau in sala de clasa se desfasoara totul), in fine, detalii din astea.
Inca o data, felicitari pentru idee!
ruxi spune:
quote:
Originally posted by iileana
Ar fi un lucru minunat!
Zic ca ar mai trebui mentionate: virsta minima (grad de autonomie) acceptata, numar mese si modul lor de preparare (catering / bucatarie proprie), numar copii la o educatoare, suprafata si dotari curte, repartizarea activitatilor pe incaperi (dormitor, sala de mese separate sau in sala de clasa se desfasoara totul), in fine, detalii din astea.
Inca o data, felicitari pentru idee!
De acord cu Ileana. In plus cred ca ar fi interesanta si descrierea locatiei, activitatile care se fac, inclusiv cele optionale, si evident TAXELE.
Abia asteptam!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
PITI spune:
Pe mine m-ar interesa altceva si anume daca exista vreo gradinita care la insciere redacteaza un fel de contract de raspundere directa a educatoarei daca copilului tau i se intampla ceva din lipsa de supraveghere ,este tratat cu brutalitate ,batut,pedepsit etc.
Cred ca astfel educatoarele vor avea mai multa grija de micuti si vor avea grija mai multa de ei .Voi ce ziceti fetelor? Ar ajuta cu ceva ?
Nu cred ca vreuna a fost data afara sau s-a depus vreo plangere impotriva sa ! Totul se rezolva local,adica ori iti retragi copilul de la acea gradi ori il dai la alta educatoare de la alta grupa !
Eu as rezolva mai simplu -una in freza si buba gata !
grati.ela spune:
Dragele mele mamici! Eu am fetita la gradi si va spun sincer ca e greu sa ceri chiar si nu foarte multe cand mergi la directoarea unei gradi. De cele mai multe ori daca gradi nu e jegoasa ti se lasa senzatia ca ti se face o mare onoare sa iti fie primit copilul. In Bucuresti cel putin gradi sunt supraaglomerate asa ca acelea care sunt cat de cat curate impun ele pretentii: sponsorizari (la noi a fost 2,5mil/an), copilul daca ar putea sa stie sa si scrie, sa fie imbracat asortat (sa nu oripileze mamici sau bunici cu stare). Nici despre cele particulare nu am o parere prea roz (in Tineretului vin copiii de la o gradi particulara si pe langa faptul ca edu nu le vorbeste in engleza nu o face nici in romana ci intr-o tiganeasca de mai mare jena. Dar nu disperati...succese! Gratiela si Ozi
helbi spune:
Pe linga tot ce s-a spus mai sus, pe mine (dar cred ca mai sunt si altii) ma intereseaza daca in gradinita se face optional limba straina sau daca predarea in gradi e facut exclusiv in germana, engleza etc. Ce pregatire au in aceasta situatie educatoarele, sunt sau nu vorbitoare native de germana, engleza, etc....
F. important este citi copii sunt in grupa si cite educatoare are o grupa. Programul oferit, posibilitati de transport (iti ia si iti aduce copilul acasa - contra unei taxe, evident si cit e aceasta taxa), mincarea, dotarea, cabinet medical, ......si nu in ultimul rind TARIFELE.
Ralu
constanta spune:
Caut gradinita pentru baietelul meu de 3ani si 7 luni care are probleme neuropsihomotorii, in zona Militari sau in alte zone pentru ca nu am gasit nimic pana acum.Adresa mea este:@mct.ro
Freia spune:
pe langa tot ce s-a scris, pe mine m-ar mai interesa cine sunt oamneii care au grija de copii, o evaluare psihologica periodica, in cazul in care copii nu pot manca ce li se prepara la gradinita sa fie primiti cu mancarea de acasa.
ce posibilitati au de a scoate copii la aer (curte).
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
cl spune:
Este o idee foarte buna. Pe langa tot ce s-a zis, as mai adauga si eu ceva: CV-urile educatoarelor ar trebui sa fie accesibile tuturor parintilor. Ne intereseaza pe mana cui ne dam copiii! Iar ideea cu evaluarea psihologica periodica a celor ce se ocupa de copii este excelenta! Si inca ceva, ar fi bine ca pe site sa se poate citi si posta si parerile parintilor despre acele gradinite, atat pro cat si contra.
Claudia