Site cu Informatii despre gradinite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Pentru a intocmi un site in care sa gasesti toate informatiile cerute mai sus, despre absolut toate gradinitele, fie el pentru inceput doar din Bucuresti, mi se pare ca este necesar un volul foarte mare de munca si mai ales munca de teren pentru documentare. Laudabil efortul !
In plus, sunt gradinite particulare care au deja site-ri, si probabil vor face trimitere la ele unde normal ca vor cauta sa-si vinda marfa, iar cele de stat care , nu au fonduri pentru a plati sa-si faca reclama, vor fi doar insirate, cu orar, taxa, adresa , nr de telefon si cam atit, informatii care pot fi culese si de pe site-urile primariilor de sector, sau ale ME.
Ca sa obtii restul informatiilor, CV-ri nu prea cred . Evaluarile cele mai bune le pot face tot parintii care au avut copii la acele gradinite.
Poate un forum ar fi util.

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eme spune:

In urma mesajelor dvs. am reusit sa facem o lista cu info despre gradi :

• Numele gradinitei dumneavoastra
• Adresa, locatia
• Transport
• Telefon
• Web
• Numele directorului
• Varsta minima a copiilor
• Cadrul profesoral
• Grupele de copii si numarul copiilor in fiecare grupa
• Programul
• Sali (dormit, joaca)
• Curtea exterioara (loc de joaca)
• Limbi starine predate
• Activitati sportive
• Serbari
• Dotari
• Altele

Asteptam parerile dvs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Buna Eme,

Mi se par suficiente criterii in conditiile in care unele gradinite m-au dezamagit chiar de la primul telefon (de ex o particulara unde educatoarea "nu stia" tariful pt program scurt sau lung, si trebuia sa revin cu un telefon sa vorbesc cu directoarea). Poate sint eu prea pretentioasa(sau la inceputul cautarilor)dar nu mi se pare normal.

Felicitari pt idee! Cam cand va fi lansarea (macar aproximativ)? Este chiar perioada de prospectare pt parinti si ne-ar fi tare util. Subscriu la ideea de forum pe site-ul respectiv.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Lyada, sa vezi cum este cand dai telefon si vorbesti cu directoarea, care iti spune: "Veniti aici sa va spun pretul!", la care tu: "Bine, dar vreu sa stiu daca mi-l pot permite, n-are rost sa fac un drum degeaba", iar raspunsul directoarei: "Nu, veniti aici. Cand sa va fac o pogramare?"
Eme, pe lista ta nu vad nimic despre mesele copiilor, numar si daca au bucataria lor.
Asteptam cu mare interes.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Draga Eme,

ce se mai aude cu siteul? Ni-l aduce Iepurasul?!

Mergi la inceput