Inseminare artificiala [IAS] 7
Raspunsuri - Pagina 10
ilenya spune:
Cali, merci pt raspuns. Da, si eu sper... Chiar ma gindeam sa fac un tratam. cu namol, am deschis un subiect in care intrebam despre rezultate, asa ca mi-ai raspuns la intrebare.
Inca ceva, poti sa-mi spui cu ce dr. ai facut laparo si inseminarea?
Merci inca o data
Ilenya
Lali spune:
Cali, ce ma bucur cand aud de o inseminare reusita, imi creste moralul !
Ai grija de tine si de bebe, iti tin pumnii stransi, vei vedea ca totul va fi bine !
Mai treci pe la noi cele cu IAS ca ne fac taaaare bine incurajarile tale...
Lali
oana.n spune:
Buna fetelor.
Sunt la a 4 inseminare, maine urmeaza a 5. O fac la giulesti cu Marinescu. Pe primele le-am facut cu Dracea.
De 9 luni n-am mai facut si n-am mai luat nimic. Luna asta in ziua 11 am fost sa fac o echo...asa sa vad ce se mai intampla. M-am trezit cu un folicul de 18 mm pe stanga si inca unul pe dreapta, + endometru 9.
Am insistat sa mai fac o echo in ziua 13.....endom=10, folicul stanga 19,5, si dreapta 19.3.
Pregnilul l-am facut la ora 9 dimineata desi cica trebuia sa-l fac ieri seara la ora 21.Maine fac inseminarea. Nu mai am asa mari emotii ca sunt veche in chestiile astea.
De 6 ani fac de toate:histero, instilatii, perfuzii, inseminari, laparo.......etc.Sotul are normospermie, deci cica totul e in regula.
Sunt mai nesuferita si atat de descurajata de atatea si atatea incercari, incat mi-e greu sa sa dau sperante altora cand eu am ramas fara speranta.
Nu fiti suparate pe mine, dar asta este starea mea de ani de zile.
Va doresc bafta multa si fie ca tot norocul de pe lume voi sa-l aveti.
Maine va spun ce si cum a fost.
Va sarut, Oana
diana2004 spune:
Buna fetelor ! N-am mai scris de mult pt ca :
1.am probleme cu PC-ul
2.nu am noutati. Nu au venit inca nesuferitii ,nu mai am ce sa zic parca cineva vrea sa ma impiedice sa mai fac o inseminare! Dr. nu mi-a dat nimic sa vina odata rusii ,si de capul meu nu vreau sa iau .Cred ca e inutil sa va povestesc de sotul meu care m-a obligat sa fac un test de sarcina care evident a iesit negativ .Eu de mult refuz sa mai fac asemenea teste fara sa am un motiv intemeiat pt. ca nu mai suport linia aia care se incapatineaza saramina singura .Oricum nu ma las batuta si tot am sa fac inseminare luna asta, luna viitoare ,nu mai conteaza ; pina atunci sint alaturi de voi.Am citit subiectul cu homeopatia si sint in cautare de dr, la cite am incercat pina acum merita sa incerc inca o data.
Anca Wish spune:
oana.n., te inteleg atat de bine!!! La fel simt si eu.
As vrea sa fiu mai increzatoare, mai optimista. Eu am doar o insamantare (nereusita) dupa care am facut o depresie.
Am 2 ani de cand fac tratament pentru infertilitate.
Am un sentiment greu de descris cand vad o femeie insarcinata. Un soi de admiratie, de dorinta, de invidie, de gelozie. Ma simt foarte vinovata pentru asta. Incerc sa ma educ. Sa ma schimb. Sa zic ca inca nu a venit timpul.
Tie bafta multa. Tine-ne la curent!
gabid spune:
Anca,trebuie sa fii tare si sa o iei de la capat!Eu dupa primul FIV nereusit am patit la fel catine.eram sigura ca voi reusi si la Bhcg valoare 0.Era sa inebunesc.Nu pot sa-ti povestesc prin ce am trecut atunci.Am plans pana sa vomit...Atunci am spus ca nu voi mai face niciodata nimic ,ca Dumnezeu nu vrea ca eu sa am un bebe.Mi-au trebuit 9 luni sa-mi revin si sa fac al doilea FIv.Nu vreau sa faci ca mine...eu ma gandeam sa adopt un copil si sotul meu a spus ca sunt nebuna.Mai aveam 5 embrioni congelati si eu vroiam sa renunt la ei.Ati citit bine,vroiam sa renunt,chiar ma gandeam in nebunia mea sa sun la clinica ca sa-i arunce!Atunci,dupa 9 luni am spus "o sa mai fac ET dar sigur nu va fi nimic,il fac pt ca asa vrei tu!"Atunci cand te astepti mai putin se intampla minunea si la al doliea FIV am reusit.
Am scris despre FIv-urile mele si depresia mea pt ca nu trebuie sa renuntati ca mine.Fetele de la FIV nu au facut niciuna ce am facut eu!Trebuie sa fiti tari si sa o luati de la capat!
Eu in toamna o iau de la capat cu al doilea FIV complet din viata mea.
Gabi.
gabid spune:
Anca,am facut 7 ani de tratamente pana sa ajung la FIV...am facut tot ce se poate...era vina sotului meu ,nu a mea.
Incearca sa te duci si sa mai faci odata!
Gabi.
cali spune:
Draga Lali,
eu intru zilnic pe acest subiect.. nu prea scriu intr-adevar,
dar va tin pumnii si sunt sigura ca o sa reusiti cu toatele..
succes
Cali