Aici era un link catre un site care s-a dovedit a face reclama unui produs, asa ca lasam publicitatea deoparte...
Catalin
Chestia asta cu Sindromul Atractziei Subite m-a facut sa rad.E o noua si pompoasa denumire a unei vechi "boli" intalnita atat la femei cat si la barbatzi. De ce oare toate chestiile dubioase au ca punct de plecare tzarile asiatice? Catalin vad ca tu esti la curent cu noile cluburi infiintzate! Cand o aparea unul cu "ce ii innebuneste pe berbantzi" sa ma anuntzi si pe mine
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Nu stiu exact, am niste vagi banuieli dar TARE as vrea sa aflu in viata asta. Daca voi stiti cumva raspunsul faceti-l public si vi se va ridica statuie, va garantez. Sau nu ma credeti? Pe mine ca barbat nesiguranta asta ma innebuneste; dar voi femeile ce credeti?
eu cred ca voi BARBATII nu aveti habar despre ce vrem noi femeile!vai si ce bine-mi pare.sa nu credeti ca veti afla vreodata!
Romantismul amestecat cu sex fierbinte ,cuvinte frumoase,(chiar daca sunt minciuni)!si restul ghiceste!!!?!!Descopera femeia,care se afla langa tine!
tcris
Nu ati aflat inca?
E bine sa fii in pielea unui barbat,”hunting” sau “vanat” e termenul pentru actiune.
Daca se opreste tipul nu le face fata sau ce...are nevoie de ajutoare;
Te-am vazut, mi-ai placut, iti vorbesc, dar atat nu trebuie sa fugi!
Informatii*IQ coef.de inteligenta+IT tehnologia informatiei #8800; 0
Daca inegalitatea se transforma in egalitate e prapad.
Na ca m-a facut mama matematician.E prea complicat de aici.
Si sensibilitate, si parfum, si fericire
Ziceam si eu doar asa.
Zana
“Zambeste daca mai poti”
Florile!!!!
Sunt topite dupa flori.Un buchet inspirat face cat o mie de cuvinte dulci sau alte "romantisme".Bafta!