ce inseamna "agent vanzari"?

ce inseamna "agent vanzari"? | Autor: carola

Link direct la acest mesaj

impica asta munca de teren?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

daca nu vorbesc prosti.. si nu cred..
DA implica f multa munca de teren... e esential..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

NUMAI munca de teren...
Daca dai mai multe detalii, poate putem preciza mult mai clar...

Adina+BB39W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Depinde despre ce produs e vorba. In majoritatatea cazurilor e munca de teren. Exista si cazuri ( vanzare masini) cand vine clientul la tine. Sau la imobiliare. Desi si aici sunt momente in care trebuie sa te deplasezi. Daca e vorba de un produs care se gaseste in magazine,atunci e clar, munca de teren.

Laura si papusica din burtik ( 29+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

este vorba despre o firma de calculatoare (componente,chestii).
asta presupuneam si eu,ca este munca de teren.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

la firme de computere, in general nu e munca de teren. Tre sa stai intr-un magazin / birou etc si sa dai detalii clientilor la telefon, sa identificice de ce are nevoie fiecare, sa calculezi preturi, eventual sa faci facturi , certificate de garantie.
Dar nu ti-au spus ce asteapta de la tine pe postul respectiv ?

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

va multumesc pentru raspunsuri.
moderatori,puteti sterge subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Depinde despre ce produs e vorba. In majoritatatea cazurilor e munca de teren. Exista si cazuri ( vanzare masini) cand vine clientul la tine. Sau la imobiliare. Desi si aici sunt momente in care trebuie sa te deplasezi. Daca e vorba de un produs care se gaseste in magazine,atunci e clar, munca de teren.

Laura si papusica din burtik ( 29+ saptamani)

Eu vand masini si chiar de lux, si crede-ma ca trebuie sa faci si teren, nu vine clientul la tine si atat.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Sigur implica si munca de teren;eu lucrez intr-o firma de IT,iar colegii de la vanzari sunt mai mereu plecati.Se rezolva mare parte din munca si la telefon,dar nu numai.Trebuie mers la client(sau vine clientul la sediul firmei)unde trebuie facuta prezentarea produsului,se discuta termenii contractului,iar apoi elaborarea lui si apoi semnarea lui.Nu cred ca trebuie sa te sperie acest aspect;depinde de domeniul firmei,munca poate fi interesanta,iar daca nu esti genul sa stai toata ziua la birou,in fata calculatorului,chiar iti va place,caci faci mereu altceva,nu ai timp sa te plictisesti.

Mergi la inceput