Experienta voastra poate ma ajuta!

Experienta voastra poate ma ajuta! | Autor: Costi

Link direct la acest mesaj

Nu mai este mult pina voi recurge la calmante. Din zi in zi sunt tot mai stresata. Stiu ca nu este bine dar asta sunt si nu stiu ce mai pot face sa ma calmez.
Din toamna(dupa un an de asteptare)am slabit 10 kg si continui sa slabesc.De ce? Pentru ca nu mai inteleg nimic si pentru ca am impresia clara ca eforturile mele imi fac mai mult rau decit bine.
Luna trecuta nu am luat decit brocriptin si vitamine(Femine +), deci nimic care ar fi putut sa ma deregleze mai rau,(va amintesc ca eu am FSH mare)si am avut o noua surpriza cind au venit rushii: au venit in ziua 25(luna trecuta menstra a durat 32 zile)putin, foarte putin in ziua 25, in ziua 26 foarte putin spre seara, in ziua 27 mici pete si nimic, mentionez ca menstra mea este destul de abundenta,oricum nu-l pot considera normal pe acesta, sinii au cedat, nu mai sunt asa tensionati si nici durerosi dar nu au cedat total, temperatura a mai scazut dar nu foarte tare, de la 37 la 36/8,36/9,si desi ar fi trebuit sa incep sa iau estrogeni nu am luat pentru ca nu stiu ce se intimpla.O alta noutate, in ziua 23 corpul meu s-a comportat ca si cum as fi fost la ovulatie, mucus, dureri pe ovarul drept.Daca as lua in consideratie acest lucru ar trebui sa fac un test de sarcina peste 7 zile?Este oare posibil?
Elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ecografii ai facut si asa aflai daca e sau nu ovulatie...
Nu stiu de ce....din ce imi spui .am senzatia ca mergi la un dr cam "aiurit"
Si eu am FSH mare , (la 27 de ani) incerc de 3 ani de zile, dar mi-au gasit o rezolvare....pe partea de medicamente..cel putin ciclul e normal..mai ramane partea cu fecundarea ..dar asta nu depinde numai de mine.

Progesteron ai luat?Asta ar rezolva problema cu ciclul care vine asa de aiurea..
De obicei ,daca ai ciclul, cum zici tu la 25 de zile, astea sunt cicluri anovulatorii...

Mergi si fa-ti ecografii ,intr-un ciclu (ziua a 10, 12, 16...si dupa cand crezi tu ca a fost ovulatia)

Pupici

AniS

Mergi la inceput