Sper sa nu considerati ca fac reclama dar cunosc o doamna de 58 de ani, serioasa, cu frica lui Dzeu (fara grija ca ar putea fura din casa) care a crescut 4 baieti.
Fiind pensionara (fosta dactilografa) si avand nevoie sa-si intretina ultimul baiat la facultate ar vrea sa fie bona pentru un copil in zona Berceni, dansa locuieste langa Piata Resita.
Daca va intereseaza sa discutati da-ti-mi un replay.
Monicutza si Andrei
PS: este o fosta colega de serviciu cu mama mea (garantie sigura se cunosc de peste 25 de ani)si din cate stiu eu nu cere foarte mult cam 2,5 mil /luna depinde cat se sta si ce este nevoie.
salut. Noi locuim in giurgiului, colt cu Str. Luica si vrem sa il dam pe Andrei, de 4 ani, la gradi 175, la piata COvasna. Am avea nevoie ca bona doar sa il ia ziua la 16.30, sa il duca acasa si sa stea cu el pana la 21.00, cand vine mama lui. Asta este cea mai grea situatie, pentru ca, de obicei, il voi lua eu, iar bona doar ne va asista prin casa. Evident, ca si plecarea ei va fi, in acest caz, mult mai devreme. Vrem doar sa acoperim situatia in care eu lipsesc, iar mamica vine pe la 20.30