decizie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Maria, dar totusi tatal tau a primit acele 70 mil.??? Daca nu, nu se poate demonstra in nici un chip ca de fapt el nu a beneficiat de nimic in urma acelui contract si a actului aditional??? Cuvantul lui (al tatalui), ma gandesc eu, trebuie sa aiba ceva greutate in instanta...si atata vreme cat stiti ca puteti avea castig de cauza, ati putea face un efort financiar si plati acea taxa de timbru. Banuiesc ca exista si in Romania avocati din oficiu, nu mai ales dovedind ca tatal tau este pensionar si nu are bani sa isi permita un avocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

saphir,

tatal meu nu a primit banii aceia.dar in orice contract de vanzare-cumparare,facut in fata notarului se specifica:am primit suma de de..in data de..in fata notarului.si au semnat amandoi.
a consultat un avocat din oficiu,care i-a spus:ce am eu de castigaty la faza asta?daca tu,adica tata mori pana la proces,cine imi mai plateste mie?!
si taxa de timbru se plateste la valoare.obligatoriu.si cum sa fac eu acest sacrificiu financiar.am inteles,nu stiu sigura ca ar fi vorba de 10-11 milioane.de unde ..nu am atatia bani.si alt ajutor..?!
ei se bazeaza si pe faptul,afirmat in discutia anterioara,ca tata a facut o comotie celebrala,usoara si ca a doua ar fi fatala..
si cumullat cu faptul ca eu nu am bani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Doamne, ce om mai e si fratele tau si sotia jurista, cu scoala si un astfel de comportament, rusine sa le fie. Acum le e bine, dar ce o sa le aduca ziua de maine nu au de unde sti. Nu pot sa cred, sa profite in halul asta de propriul tata si sa nu il ajute. In fine, probabil ca asa vor fi tratati si ei de copii lor.
Tu nu poti sa iti cauti un servici mai bine platit? Alte rude care sa te ajute, macar cu copilul, ai?

Mergi la inceput

buna dimineata casandra,
despre comportamentul fratelui..nu mai am ce sa comentez.mama mea sta cu copilul.nu stiu cat o sa mai poata.alte rude.nu am .am ceva veri ,matusi.dar sunt si ei cu extrem de multe probleme.asa ca,sunt doar eu stalpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Maria, fa-ti un CV beton (cu atentie , fara sa uiti nimic din ceea cestii sa faci sau din calitatile tale) si posteaza-l pe cit mai multe sit-uri cu joburi. Dai cautare pe yahoo dupa "job" si o sa gasesti o multime.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

sau poate ar vrea tatal tau sa mearga la un camin de batrini. Asa cum spunea si Camelia-Daniela nu inseamna ca-l parasesti. O sa aiba ingrijire permanenta, o masa calda si mai sunt si alti batrini cu care poate sa-si petreaca timpul (pt ca pe multi batrini asta ii omoara-singurateatea, lipsa cuiva cu care sa schimbe o vorba, d-aia multi isi si iau animalute pe langa ei). Dupa ce s-ar muta poti sa inchiriezi apartamentul lui, ceri chiria in avans pe 2-3 luni, te intelegi tu cu chiriasul in asa fel incit sa-ti dea exact suma de care ai nevoie sa platesti taxa de timbru.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

simona,
nu pot sa-l trimit la azil.a zic ca vrea sa moara in casa lui.si nu pot sa-l oblig.plus ca,sa nu uitam,casa lui este acum pe numele fratelui meu.si nu pot sa o inchiriez.

Mergi la inceput