Gradinita Brasov

Gradinita Brasov | Autor: anka1

Link direct la acest mesaj

Servus,
Poate cineva sa-mi recomande o gradinita buna in Brasov, chiar si particulara?
Eventual cu invatare de limba straina: germana, engleza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilia spune:

Buna Anka gasesti o lista cu gradinitele din Brasov pe site-ul wwww.clopotel.ro poate gasesti acolo ceva care te intereseaza.
Succese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Multumesc Lili pentru adresa. Acolo pentru Brasov nu da decit lista cu gradinite de stat, probabil nu prea este actualizat site-ul cu gradinitele particulare.

Oricum iti multumesc, este o adresa utila si pentru viitor.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

pe strada carierei este o gradinita particulara de germana iar pretul ar fi de 90$ pe luna (8 ore). dezavantajul e ca grupele au copii de toate varstele, nu exista grupa mica, mijlocie si mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

la gradi heidi pe carierei nr 90 a fost oaia mea de cind avea un an si 8 luni, dar numai timp de 6 luni; eu am fost destul de mutlumita la monetul acela, dar printre parintii "mai vechi" se mai comenta; e intr-o casa cu 4 camere au o curte micuta, intre timp educatoarele de atunci stiu ca au cam plecat; pe directoare o chema florina voicu parca; nu maia m nr de telefon dar poti mereg s-o vizitezi; era una din putinele gradi care primeau si copii sub 3 ani;
alta gradi in germana e pe stada scolii , pe linga spitalul de copii, linga gradinita de stat; nu are curte deloc, si desi parintii cu care am vorbit erau multumiti parca ceva nu mi-a placut;
o prietena are fetita la o gradi particulara, numai in engleza, undeva pe la capatul bd grivitei- daca vrei iti dau nr ei de telefon;
succes la cautat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

am uitat ceva, la gradi de pe carierei aveau grupe pe virste, insa fiica-mea n-a "placut-o" pe fata de la grupa mica, si am agsit-o intr-o zi in grupa mijlocie, mutata cu catel-cu purcel, pat, cearceafuri, jucarii...au lasat-o acolo;
daca au trecut la sistemul cu grupe mixte ca virsta, au trecut la sistem german, mi s-a parut si mie ciudat la inceput dar acum mi se pare chiar bun;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Multumesc Iris pentru informatii.
Legat de gradinita de pe Grivitei, acolo stau eu si am auzit pareri contradictorii. Unii spun ca e buna, altii ca nu...Ca educatoarele nu prea se ocupa, ca nu prea ies pe afara...
E greu sa alegi o gradinita buna si stii cum e, macar daca dai un ban, sa stii ca merita..
Prietena ta este multumita?

Anca

Mergi la inceput