Incerc de ceva timp sa ramin insarcinata si pentru ca nu mi-a reusit am inceput niste investigatii. Toate au fost in regula pina la testul postcoital cind a iesit pH-ul 5 si am inteles ca aceasta ar fi problema. Dar ce nu m-au lamurit doctorii este modul in care o eventuala sarcina ar fi afectata de stafilococul auriu de care sint purtatoare si pentru care inca nu am reusit sa fac tratament. Voi incerca sa fac tratament (cu augmentin sau cloramfenicol, conform antibiogramei) dar numai in eventualitatea in care nu am ramas insarcinata, desi am inteles ca se scapa foarte greu de acest stafilococ.
As avea citeva intrebari: imi afecteaza stafilococul auriu fertilitatea ? Dar in eventualitatea unei sarcini, ce posibilitati am sa rezolv problema, in asa fel incit sa nu-mi afecteze copilul ?
Va multumesc.
nicol
Eu am inteles ca nu prea se scapa de auriu.
Cunosc pe cineva f apropiat mie care are asa ceva si dupa tratamente a ramas purtatoare si revine boala din cand in cand. Totusi a ramas f usor insarcinata. Copilul poate sa nu ia boala dar are mari sanse mai ales la nastere. Copilul cunostiintei mele nu a luat la nastere dar a luat ulterior desi au luat masuri de prevenire.
Sanatate!
Andreea & Octaveatza
Nu e o perspectiva prea optimista sa stii ca iti vei putea oricind imbolnavi copilasul. Multumesc oricum.
nicol