Pestisorii de aur unde sunt ?
Raspunsuri - Pagina 2
tinatache spune:
si eu am balta acasa: tati pe 6 martie iar Andra pe 4. De Andra inca nu-mi dau seama, dar daca ma gandesc ca e la "varsta teribila" atunci inca e bine. De sot ce sa zic, uite ca avem 11,5 ani de cand suntem impreuna si e "de bine":))
Cristina
scarmanus spune:
Si io pestic, si io! Da' de noi, femelele, se vorbeste tot asa de bine ca despre masculi?
scarmanus
AlinaPopa spune:
Hop si eu! Tot pestisor si tot in 'acvariu' ma aflu. Cum se inteleg pestii intre ei?
E adevarat ca pestii sunt moi, cel putin pe mine ma scoate asta din sarite la mine, dar nici nu pot sa ma schimb! Offf!!
Alina
tinatache spune:
quote:
Originally posted by AlinaPopa
Hop si eu! Tot pestisor si tot in 'acvariu' ma aflu. Cum se inteleg pestii intre ei?
E adevarat ca pestii sunt moi, cel putin pe mine ma scoate asta din sarite la mine, dar nici nu pot sa ma schimb! Offf!!
Alina
nu, nu e adevarat!!! or fi exceptii dar eu stiu unii peshtoi care nu e moi:))
Cristina
viorela hoff spune:
Si eu tot in lac ma scald, "pestele" meu e pe 2 martie si s-a lasat de fumat de vreo 4 ani, ca ii secase balta si incepuse sa innoate contra apei (hahaha). Eu sunt leu si .....deocamdata....mnerge!
Vio
alba spune:
Aha,uite ca si la noi se aduna "pestisorii" gramada
Mi-am adus acum aminte de urmatoarea intimplare,ce m-a pus mult pe ginduri...
In urma cu 2 ani a murit tatal sotzului meu !
Un batrinel pasnic si calm,de 80 de ani,tot "peste" de 10 martie.
Sotzul meu nici macar o lacrima nu a varsat,era tacut si foarte ginditor, dar nu si-a exteriorizat deloc durerea!
Daca nu l-ai cunoaste,ai zice ca e total nepasator si lipsit de sentimente...
Dar,dupa citeva luni mi-a marturisit,ca l-a iubit enorm de mult pe tatal lui si ca-i duce tare mult lipsa,dar el accepta viata asa cum e!
Nu pune intrebari si nu se vaita...
Spera ca anul asta sa ajunga in Ro,la mormintul parintelui sau!
&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)
simi spune:
Si la mine tot acvariu! Eu pestic , baiatul la fel, imi seamana de altfel, amindoi calmi, cumintei, in schimb, cu fata mi-am gasit nashul- e taur!Ne "lucreaza" cum vrea ea!Dar mie imi plac pestii, asa visatori cum sint ei!
sasuke spune:
Shi eu 'mi-s' tot peshte (06.03)...avetzi mare dreptate in descrierile celor din aceasta zodie !
Ca sunt(-em) mari visatori este insa, de multe ori, un mare dezavantaj...
Claudelu spune:
Salut!
Si la noi e un adevarat "acvariu"...sotul peste pe 12.03, eu rac si se oare ca si bebe va fi pestisor...
...ca si compatibilitate intre zodii e una dintre cele mai potrivite relatii...
Al meu pestisor e un dulce, un romantic incurabil , un mare iubaret si un bun amant , este foarte grijuliu cu persoana de langa el, un sot bun (sper ca la fel va fi si ca tata), foarte impulsiv si agitat, e un familist convins...este foarte dezordonat, este foarte haios si la culme de copilaros...este un visator convins...dar ne iubim la nebunie asta fiind cel mai important in viata!
alina_s spune:
As vrea sa stiu ceva, daca puteti sa-mi spuneti: Pestisorii vostri sunt suspiciosi ? Se tem sa mai fie visatori din cauza ca au suferit in trecut ? Cum va impacati cu momentele lor de depresie si cum ii ajutati sa le depaseasca?