Pestisorii de aur unde sunt ?
Raspunsuri - Pagina 3
carmenutza spune:
si al meu este peste(03.03) si eu fecioara..ne intelegem tare bine...este EXTREM de volubil si sociabil, cu MULT simt al umorului, iar cu fumatul total haotic..are perioade cand fumeaza 1 pachet juma pe zi si perioade in care nu pune gura pe tigara...acum e in aia in care nu fumeaza si il tine asa de vreo 6-7 luni.
Carmen si bb Maya Alexia
ariadna spune:
Si-al meu e peste! Nu stiu cu rabdarea cum sta intr-adevar, dar cand e vorba sa faca un lucru atunci nu se lasa pana cand nu iese bine facut.
Iubeste marea, pentru el concediul ideal este: cat mai multe saptamani intins pe plaja la soare si cat mai multe bai in mare
In rest ce sa zic, copilaros dar e tatic bun
Si sot bun
ariadna
alba spune:
quote:
Originally posted by alina_s
As vrea sa stiu ceva, daca puteti sa-mi spuneti: Pestisorii vostri sunt suspiciosi ? Se tem sa mai fie visatori din cauza ca au suferit in trecut ? Cum va impacati cu momentele lor de depresie si cum ii ajutati sa le depaseasca?
L-am intrebat pe sotz, daca e suspicios si a zic ca DA
Cit despre chestia cu visatul,e ca o boala iremediabila la pestisori
Sotzul meu nu prea are stari de depresie sau poate ca nu le arata,citeodata e mai tacut si mai ginditor,dar nici asa nu e prea guraliv!
Eu cred ca trebuie sa stai, sa-l asculti in liniste,cind are ceva pe inima, sa-l incurajezi,sa-l mingii,sa-l alinti,sa-i dai aripi :-)
P.S. Am citit undeva ca nimeni, nu e in stare,sa patrunda in lumea lor,adica a pestisorilor!
E mult prea adinca...
&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)
aalexia spune:
am si eu niste pestisori prin jurul meu si drept sa va spun imi sunt tare dragi.......Alexutzu...bebitzul meu de 3 ani si ceva prieteni si prietene. Se pare ca trag la zodiile de apa ca sotziorul e rac.
Ce sa zic....in afara de faptul ca sunt cam nehotarati mi se potriveste sensibilitatea lor. Ba daca ma gandesc bine cunosc chiar o pestoaica ambitioasa si plina de energie .
Ei dragele mele ......asa vorbi o berbecutza cam iute de fire si foarte ambitioasa.
Cu drag....aprilutza
orzu irina spune:
Si eu sunt peste 23.02 si sotul meu 22.02. Ne intelegem f bine! Si facem o singura petrecere!
Addicted spune:
Si mormolocul meu tot peste ie..eu leoaica,n-ar zice nimeni ca suntem compatibili,mai ales eu,obsedata de astrologie,am strambat din nas cand am auzit ca e peste.Culmea e ca ne intelegem extraordinar de bine.Ca trasaturi caracteristice pestilor in general:foarte cinstit si principialist,fidel,sincer(ce-i drept,l-am prins cu o minciuna nevinovata-mi-a zis ca a fost la facultate,cand de fapt a tras un pui de somn) si nu ii place niciodata sa ramana dator.
Problema la mine e alta-am zis mormoloc la inceput pentru ca e cam iresponsabil-nu stie sa isi poarte singur de grija,prin casa nu ma ajuta decat atunci cand vrea sa imi demonstreze ca poate si el sa faca ceva..si asta extrem de rar.Vreau sa va intreb,dragi posesoare de soti pestisori,daca este o caracteristica a zodiei sau numai al meu e asa?
Zilele trecute m-a socat cand mi-a spus,mai in gluma,mai in serios,ca el nu vrea copii,ca e prea mare "deranjul"..Nu suntem casatoriti inca,dar mi-a cam dat de gandit,desi nu stiu daca a vorbit chiar serios.Ai vostri cum se comporta cu copiii?Din cate am inteles sunt foarte iubitori..In gospodarie va ajuta?Pentru ca al meu crede ca cel mai important lucru e calculatorul..
http://community.webshots.com/user/jane_noneyabusiness
Sorina-Alexa spune:
Bine v-am gasit fetelor!
Si sotul meu este peste,iar eu balanta,ce ziceti.ne potrivim?
Pestishorul meu este cam asa: un foarte bun sot si tatic,atent cu noi si ma ajuta foarte mult la treburile casnice.
Intr-adevar ,cand eram in Romania a avut cateva momente grele,in care era visator,si cam deprimat.De cand muncim aici este ok.
Si inca ceva ..el este foarte influentabil,asa sunt si pesti vostri?
Asta nu-mi place la el,ca se lasa extrem de usor infulentat si nu in sensul bun,
Cum sa fac sa schimb defectul asta?
Si am mai observat ceva,atunci cand nu-mi convine ceva la el:daca incep sa-l critic si sa tip nu ma asculta deloc.Dar daca ii vorbesc frumos si calm imi da dreptate si se rezolva totul in favoarea mea.
Cam atat,ce parere aveti?
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
Rayuela spune:
Si io mi-s pestoaica..si m-as defini astfel,ca tot intreba cineva despre femeile pesti:
Adica ,suma ututror viciilor este o constantå
In general,despre pesti se spune ca sint romantici incurabili,ca traiesc mai mult cu capul in nori..
despre femeile pesti am citi ceva haios:dintr-un salariu care depaseste un pic bacsisul unei servitoare la o cafenea,o femeie pesti reuseste sa se imbrace ca un manechin de la Paris,sa invite vecinii la o masa copioasa,sa ajute nu stiu ce matusa bolnava...dar sa nu cumva sa o intrebi cum reuseste asta,pentru ca un simplu calcul matematic pentru ea este echivalent cu..limba sanscrita!!