Pestisorii de aur unde sunt ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

si eu am balta acasa: tati pe 6 martie iar Andra pe 4. De Andra inca nu-mi dau seama, dar daca ma gandesc ca e la "varsta teribila" atunci inca e bine. De sot ce sa zic, uite ca avem 11,5 ani de cand suntem impreuna si e "de bine":))

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Si io pestic, si io! Da' de noi, femelele, se vorbeste tot asa de bine ca despre masculi?

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Hop si eu! Tot pestisor si tot in 'acvariu' ma aflu. Cum se inteleg pestii intre ei?
E adevarat ca pestii sunt moi, cel putin pe mine ma scoate asta din sarite la mine, dar nici nu pot sa ma schimb! Offf!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by AlinaPopa

Hop si eu! Tot pestisor si tot in 'acvariu' ma aflu. Cum se inteleg pestii intre ei?
E adevarat ca pestii sunt moi, cel putin pe mine ma scoate asta din sarite la mine, dar nici nu pot sa ma schimb! Offf!!

Alina

nu, nu e adevarat!!! or fi exceptii dar eu stiu unii peshtoi care nu e moi:))

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Si eu tot in lac ma scald, "pestele" meu e pe 2 martie si s-a lasat de fumat de vreo 4 ani, ca ii secase balta si incepuse sa innoate contra apei (hahaha). Eu sunt leu si .....deocamdata....mnerge!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Aha,uite ca si la noi se aduna "pestisorii" gramada

Mi-am adus acum aminte de urmatoarea intimplare,ce m-a pus mult pe ginduri...
In urma cu 2 ani a murit tatal sotzului meu !
Un batrinel pasnic si calm,de 80 de ani,tot "peste" de 10 martie.
Sotzul meu nici macar o lacrima nu a varsat,era tacut si foarte ginditor, dar nu si-a exteriorizat deloc durerea!
Daca nu l-ai cunoaste,ai zice ca e total nepasator si lipsit de sentimente...
Dar,dupa citeva luni mi-a marturisit,ca l-a iubit enorm de mult pe tatal lui si ca-i duce tare mult lipsa,dar el accepta viata asa cum e!
Nu pune intrebari si nu se vaita...
Spera ca anul asta sa ajunga in Ro,la mormintul parintelui sau!

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Si la mine tot acvariu! Eu pestic , baiatul la fel, imi seamana de altfel, amindoi calmi, cumintei, in schimb, cu fata mi-am gasit nashul- e taur!Ne "lucreaza" cum vrea ea!Dar mie imi plac pestii, asa visatori cum sint ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Shi eu 'mi-s' tot peshte (06.03)...avetzi mare dreptate in descrierile celor din aceasta zodie !
Ca sunt(-em) mari visatori este insa, de multe ori, un mare dezavantaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!
Si la noi e un adevarat "acvariu"...sotul peste pe 12.03, eu rac si se oare ca si bebe va fi pestisor...
...ca si compatibilitate intre zodii e una dintre cele mai potrivite relatii...
Al meu pestisor e un dulce, un romantic incurabil , un mare iubaret si un bun amant , este foarte grijuliu cu persoana de langa el, un sot bun (sper ca la fel va fi si ca tata), foarte impulsiv si agitat, e un familist convins...este foarte dezordonat, este foarte haios si la culme de copilaros...este un visator convins...dar ne iubim la nebunie asta fiind cel mai important in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

As vrea sa stiu ceva, daca puteti sa-mi spuneti: Pestisorii vostri sunt suspiciosi ? Se tem sa mai fie visatori din cauza ca au suferit in trecut ? Cum va impacati cu momentele lor de depresie si cum ii ajutati sa le depaseasca?

Mergi la inceput