Am vazut filmul weekendul asta si mi-a placut la nebunie...altcineva, a cistigat Golden Globe si e nominat pentru Oscar...se petrece in Japonia si e produs de Sofia Coppola..excelent
oana olson
Chiar inainte am terminat de downloadat.M-ai facut curioasa, o sa ma uit chiar azi la el si o sa-ti spun parerea mea!!
L-am vazut si eu , dar nu pot sa spun ca mi-a placut tare de tot.Oricum e un film bun!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Fara sa vreau sa te supar, Oana, l-am vazut si eu si nu pot sa-ti spun ca mi-a lasat o impresie prea grozava... Am fost chear dezamagita pentru ca mi-am dorit mult sa-l vad si ma asteptam la mult mai mult de la un film nominalizat la Oscar si care a mai si luat premiul pt. scenariu original... Poate ma lamureste si pe mine cineva de ce ca eu, sincer nu am ajuns sa-mi dau seama...
Altfel, mi-a placut Bill Murray!
Dana si bb Matei
Salut,
Vreau si eu sa vad filmul asta, de unde l-ati vazut?
Vreau si eu PM, se poate?
Hai va pup.
Vezi tu, Laura care e dezavantajul de a fi in State!?. Aici avem baieti descurcareti de la care putem sa cumparam orice la 3 zile dupa lansare si chear inainte... Am vazut Lord of the rings untima parte, inainte de a se fi lansat... Hihihi!!!
Dana si bb Matei
quote:
Originally posted by Idora
Chiar inainte am terminat de downloadat.M-ai facut curioasa, o sa ma uit chiar azi la el si o sa-ti spun parerea mea!!
quote:
Originally posted by danateo
Fara sa vreau sa te supar, Oana, l-am vazut si eu si nu pot sa-ti spun ca mi-a lasat o impresie prea grozava...
Oana am vazut filmul.E un film psihologic, trist.Si mie imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu mi s-a parut prea extraordinar!