Mare pasiune a mea:Lost in Translation

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Mie mi-a placut mult, mult! Fetita aceea (Juliette something) mi-a placut la nebunie. O poveste frumoasa, lipsita de senzationalul cu care ne-a obisnuit Hollywood- ul in ultimul timp. Iar Sofia Coppola e o fiinta desteapta, mi-a placut interviul ei dupa film (pe dvd).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si mie mi-a placut filmul....cred ca trebuie analizat ceva mai mult decat la suprafata. Iar Scarlet joaca destul de binisor - a fost foarte naturala; avand in vedere cat de tinerica e....se pare ca promite.....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mi-a placut L-am vazut de doua ori, la cinematograf si in avion Asteptam finalul senzational de Hollywood, asa cum spunea simi, asteptam ca ei sa se elibereze de relatiile actuale in care nu erau fericiti, sa se regaseasca, sa ramana impreuna, sa se iubeasca pana la adanci batranete.. dar finalul asta nu a venit, si tocmai asta mi-a placut, mi s-a parut un scenariu foarte realist, mult mai aproape de ceea ce se intampla in viata de zi cu zi, si mi s-a parut frumos, delicat, sensibil. In lumile lor, undeva sus pe scara sociala, s-au dezvaluit ca oameni, cu nesigurantele si intrebarile lor, si nu a batut nimeni din palme, nu a venit Fat-Frumos pe un cal alb si a rezolvat magic toate problemele, viata continua, nesigurantele si intrebarile continua, dar undeva s-au intersectat doua drumuri, doi oameni s-au intalnit si nu au lasat ca intalnirea sa fie in van, au creat si au schimbat caldura sufleteasca si tandrete, si au plecat mai departe, fiecare pe drumul lui, dar un pic mai bogati sufleteste.

Lai

Mergi la inceput