La France :)))
Raspunsuri - Pagina 5
emoison spune:
Fetelor "intilnitoare", haideti sa stabilim o data pentru faimoasa noastra intilnire! (Bineinteles, data respectiva nu va fi batuta in cuie!)
Cu bine,
Elena
Marox spune:
Buna fetelor,
Raspund si eu cu intirziere, asta din cauza Internetului, am o conexiune execrabila, astept cu nerabdare ADSL-ul care, pare-se, va ajunge in "bledul" nostru pe 30 martie. Multumiri Oanei Cretu care m-a atentionat ca exista acest subiect de discutie.
Asadar...Locuiesc in nordul Orléans-ului, mai precis la 25 km de Orléans si la 95 km de Paris. Sint casatorita cu un francez, Christophe, l-am cunoscut pe cind eram studenta, venisem cu o bursa Tempus si am locuit in acelasi camin. Pe 6 martie facem 5 ani de casnicie. Avem un baietel de 8 luni, Alex Victor, caruia ma straduiesc sa-i vorbesc numai in româna.
Imi place ideea de a ne intilni, numai ca nu stiu daca voi putea participa. Lucrez intr-un muzeu si 2 week-end-uri pe luna sint astfel blocate. Hotariti o data si va dau dupa aceea un raspuns.
Bisous
blue77 spune:
salut fetelor,
super ideea cu "intalneala" si eu sunt pentruuuuuu!
Eu locuiesc in Chaville - 92 dept. Hauts de Seine.
lu.more spune:
Intalniti-va, fetelor, si ganditi-va la cele care nu vor putea fi cu voi!
Eu, de exemplu! In ceea ce ma priveste, nici vorba sa ajung curand la Paris sau pe aproape! Va astept sa "coborati" in vreo vacanta la mare si la soare, si impreuna cu Oana si Alinus o sa ne ocupam de organizare aici!
oana cretu spune:
Eu nu trag chiulul! Sunt prezenta, ca de obicei! Dar am facut curatenie pana acuma, am mancat...Apropos, delphin, am vazut ca esti de origine din Galati...Unchiul si matusa prietenului meu tot de acolo sunt. Si verisorul cu sotia. Si sunt cu noi aici...Matusa era manichiurista in complexul din Micro40, dar ei stau toti in TIglina 2. Iar unchiul lui George era sofer pe un microbuz...Poate ai auzit de el, ca acum vreo 6 ani era singurul din Galati care avea tv+video in microbuz...
Va pup, fetelor!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
fabi spune:
saluatare fetelor!
Multumesc Oanei, ca mi-a zis de subiectul acesta, nu stiam ca exista!
Eu sunt Fabiola, si locuiesc in IDF, casatorita, si am doua fetitze, Octavia de aproape 4 ani si Carina de aproape o luna:))
Va pupicim
oana cretu spune:
Bine ati venit, Marox si fabi printr noi! Pupici!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
delphin spune:
Pt. Oana: nu am auzit de ei si sincera sa fiu nu am prea multe cunostinte prin Galati.Din 1994 eu am stat in Bucuresti.
Ciao!