La France :)))
Raspunsuri - Pagina 4
emoison spune:
Corina, aseara mi-am consultat sotul care e in egala masura si soferul personal:), si mi-a zis ca ar fi fain sa ne intilnim, el e in vacanta din 1 pina in 9 martie, dar sint copiii la noi atunci, deci daca venim, ar trebui sa ne intilnim in formatie completa. Apel disperat la fetele pariziene: hai sa hotarim un loc unde se poate ajunge cu masina relativ usor,daca e sa ne vedem la Paris, pentru noi astia provincialii care nu cunoastem Parisul by car atit de bine...
Cu bine,
Elena
Master Draciel spune:
Daca programati o intilnire pe curind, va propun sa o facem intr-un loc inchis, ptr ca in cazul in care alegem un parc, la frigul de afara nu cred ca rezistam prea mult nici noi , nici puiutii.Stiu ca este banal, dar ce ziceti de un Mc Do, cu jocuri ( asa macar ii bagam in tarc si ne lasa linistiti!!!!)?Sau........???
oana cretu spune:
Buna, fetelor! Ce mandra ma simt ca sunt "frantuzoaica", ca, de cate ori intru pe forum subiectul "La France" este primul pe lista! Cred ca suntem cele mai vorbarete fete... Eu citesc si mai dau cate un raspuns pe forum si mai cos si la goblen cate un pic...ca imi place...Dar acum imi incepe filmul pe TF1. Adica, "Les vacances de l'amour". daca ati vazut in Romania sau aici renumitul serial "Helene et les garçons", ei bine, asta este continuarea lui...Si mor dupa el...Hai, ca eu ma apuc sa trimit PM celor din Franta de pe forum, poate batem recordul la echipa de forumisti...De cand intru aici, am chef de glume si de ras! Ce fete am aici!Pupici!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
oana cretu spune:
Am uitat sa-ti zic, Otilia ca va asteptam cu drag la noi aici, la vara...Chiar daca muncesc de dimineata pana seara vara, nu scapi tu intr-o seara de mine...Si, apropos, ca voi sunteti mai multi unde se agata harta in cui, nu coborati si la noi, aici? Ca, desi acum este urata vremea, asta e rar? Hai, va rog! A tout a l'heure!
oana-cannes
Otilia spune:
quote:
Originally posted by Master Draciel
Otilia, pe mine de ce m-ai trecut IDF ( poate SDF??? )?Stau in 92, asa cum am precizat mai sus!
Draga Carmen,
IDF este prescurtarea de le Île-de-France, adica regiunea pariziana.
Din IDF fac parte departamentele:
92 - Hauts-de-Seine
93 - Seine-St-Denis
94 - Val-de-Marne
95 - Val d'Oise
77 - Seine-et-Marne
91 - Essonne
78 - Yvelines
Sper ca acum ai inteles ce inseamna IDF, nicidecum SDF!
E o prescurtare curenta, ma mir ca nu stiai!
Otilia&LaAdelita
delphin spune:
Buna ziua,
Ma numesc Adriana, locuiesc in S-V,Castelnausary, la 60 Km de Toulouse, casatorita, un superb baietel de 8 luni,Sébastien. Cunosc site-ul din luna mai 2003, din revista "Mami", pe care mi-a trimis-o sora mea inainte de a naste.Super initiativa, ma bucur ca suntem multe care frecventam acest site.
Sunt in Franta de 4 ani, nu muncesc desi am toate drepturile, deocamdata ma ocup de printul meu.
Daca sunt persoane care locuiesc prin apropiere, bucuroasa sa facem cunostinta.
Ciao!
georgianab spune:
Buna ziua tuturor. Am vazut un semn de intrebare la mine, Otilia si-mi dau seama ca am uitat sa precizez varsta Irinei. Face 2 ani in aprilie. Sunt PENTRU intalnire, daca ati sti de cand astept asta! Da zic si eu ca fetele de mai sus, e cam frig pentru copii afara! Ca la mine nu se pune problema sa plec undeva fara ea. Iar inauntru poate gasim un loc unde nu se fumeaza (va rooog)
Master Draciel spune:
Faceam si eu haz de necaz!!!!!!Nu ca as fi SDF, dar aproape!!!!!Si ca sa faci tu haz, de data asta, am luat IDF, ca indefinie..............eram prea adormita!!
Corina spune:
Uraaaa!!!In sfirsit vor fetele sa ne intilnim!!!Buna ideea cu McDo,dar trebuie sa gasim unul mare ca sa incapem cu totii
Daca nu ar mai fi Quick!!
Ma mai gindesc cam pe unde am putea sa ne adapostim!!Pina atunci astept propuneri pentru data intilnirii!!
Pupici la frantuzoaice
Corina si Anna nazdravana!!
oana cretu spune:
Uite, eu va raspund, ca am nervi ca de o ora ma chinui sa intru in subiecte sa citesc ce s-a mai scris, dar da eroare de la server. Dar m-a invatat una din fete de aici cum sa intru. Dau direct la raspunsul la acel subiect si imi da sa raspund, si citesc ultimele mesaje. Uraaaaaaa!
Bine ai venit printre noi, delphin! Sa sti ca si noi ne bucuram tare ca exista acest forum, datorita caruia se leaga niste prietenii foarte frumoase. Ce mai ziceti voi, fetelor? Pupici!
oana-cannes