La France :)))

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

E bine ca incet-incet strangem randurile!
Sa fie datorita Otiliei???
Sa speram ca mai apar si altii!
La cat mai multe... pagini pe forum, fetelor, hai, dati-i bataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Chiar asa, scrieti, fetelor,ca "nemtoaicele" au scris deja romane intregi!!!

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ok...si eu....si eu...acum am ajuns de la scoala si spun inca o data prezent pe ziua de azi.....din 92... de aproape de Grand Arche.......
mii de pupici pt toate fetele

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Mai frantuzoaicelor,daca tot am raspuns prezent si sintem atitea ,ce ati zice de o intilnire? Ia veniti voi cu propuneri!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Draga Otilia,

Nu va suparati, dar noi n-avem inca bebelus. Sper sa nu fie un criteriu de excludere!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Andiaroro, ce surpriza! Pe unde ai disparut? Ce scoala faci pina vineri noaptea tirziu?

Deci:
01. andiaroro (Ana) - IDF 92
02. bb_alinus (Alina) - Antibes
03. blue77 (Cristina) - IDF ( in 8 saptamini)
04. Corina - Beauvais (Oise) (Anna, 18 luni)
05. emoison (Elena) - Chartres
06. georgianab (Georgiana) - IDF (Irina, ? ani)
07. liliprejbeanu (Liliana) - Grenoble
08. lu.more (Lulu) - Cannes (Anca, 10 ani)
09. Master Draciel (Carmen) - IDF 92 (Justin, 6 ani)
10. nadine2004 - Laval
11. oana cretu (Oana) - Cannes
12. Otilia - Morbihan (Adélie, 19 luni)

Da, Corina, ne intilnim, dar stai intii sa vedem cum suntem imprastiate... Fetelor, ziceti departamentul in care stati...
Liliana, ce idee, nu excludem pe nimeni! Ne stringem aici cu toatele, mamici sau nu, sau aspirante. Si chiar si tatici daca sunt.
Suntem 12 membre fondatoare pina acum.
Marea absenta: Aurelia! S-o fi suparat pe noi si nu stim...
Le mai asteptam si pe Doina, oLo, fabi, doruletz, Marox, ralu etc. Si pe toti ceilalti de pe lista :)))
Pupici, fetelor, si hai sa povestim cite ceva despre viata de aici.
Pentru cele care sunt mai nou-venite in Franta, cum vi se pare? Va place aici, v-ati adaptat repede? Francezii va plac?

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Nemultumirea mea cea mai mare, in momentul de fata, este ca nu reusesc sa vorbesc franceza, iar de inteles mai inteleg cand se vorbeste mai rar. Am avut niste francezi in seara asta la masa si acum am o stare foarte proasta pt ca tare greu mi-a fost sa-i urmaresc sau sa spun cate ceva. Am aproape un an de stat aici si mi se pare ciudat ca nu reusesc sa ma descurc cu limba. Batuta in cap nu sunt, de invatat invat, am carti, citesc, notez, traduc cu dictionarul, dar...; dupa cat timp ati reusit voi sa va exprimati?
Departamentul meu este Mayenne(53).
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Daca-i "musai" cu placere atunci!!!PREZENT!!!!!
Si daca tot v-ati hotarit sa ne cunoastem mai bine hai sa vorbim mai mult despre noi ,;
Io mi-s de prin Ialomita si pe aici de vreo trei anisori al meu "zmeu" paraleu e si el Francez ,baiat bun ca pinea calda!!avem un baetel Luca de doi ani si ........ce sa mai spun ca m-am emotionat!!!mai ziceti si voi!!

Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Buna!
Imi pare bine ca incepem incet incet sa stringem rindurile......Otilia, pe mine de ce m-ai trecut IDF ( poate SDF???)?Stau in 92, asa cum am precizat mai sus!
O intilnire, ceva, se contureaza?Dar nu mai departe de Paris sau regiune, ptr ca nu prea am cum sa ajung!!!
Bisous!
( eu sint pe AOL, daca vreti sa tinem legatura si pe MI, mi-ar face placere!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Nadine, stai linistita, eu vorbeam franceza cind am venit aici, acasa doar franceza vorbesc, si tot mi se mai intimpla sa nu inteleg, pe ici-pe colo. In schimb, frate-meu, de fiecare data cind conversam in romaneste pe voice chat, imi zice "mama, da'ce accent frantuzesc ai prins"

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput