La France :)))
Raspunsuri - Pagina 2
oana cretu spune:
Prezent! (asta in amintirea scolii)...
Eu sunt de o luna jumate pe Dc, adr sunt atre mandra...caci am cunoscut multi prieteni virtuali, si pe Alina si Lulu personal...
Eu sunt de 3 ani in Franta, mi-am urmat iubitelul (care acum e "mon cherry"), care era deja de 5 luni aici. cu actele nu am rezolvat inca, dar speram si noi...Dar suntem fericti ca suntem pe teritoriul "rrrr-aitilor"..., al "libertatii, egalitatii si fraternitatii".
Buna idee, Otila! Pupici la toate fetele!
P.S. Si eu sunt aici tot datorita Corinei, careia ii multumesc ca am unde sa imi pierd timpul acum...
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Corina spune:
Olalala!!!Ce mai lista!!
Hai sa ma prezint si eu. Corina din Franta,locuiesc in Beauvais(departamentul Oise),casatorita de doi ani si jumatate cu un francez.Mamica Annei,18 luni.Inca nu am nationalitatea franceza,dar dosarul meu e in curs de rezolvare(sper eu ).
Va pup si eu fetelor si sper ca intr-o zi sa ne intilnim si noi,cum au facut fetele din Germania anul trecut, la Paris sau in alt oras din Franta.
Corina si Anna nazdravana!!
nadine2004 spune:
Am uitat sa spun ca eu stau in Laval, in nord-vest. Pana acum nu am gasit decat pe Aurelia care locuieste mai aproape de mine. Astept nerabdatoare sa vad si ceilalti pe unde stau.
Pupici la mamici si la viitoare mamici!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by nadine2004
Am uitat sa spun ca eu stau in Laval, in nord-vest. Pana acum nu am gasit decat pe Aurelia care locuieste mai aproape de mine.
Eu stau si mai la vest, nu departe de Auray. Esti mai aproape de Aurelia, dar nici de mine nu esti chiar departe rau de tot... :)))
Otilia&LaAdelita
liliprejbeanu spune:
Buna "madames",
Mai ce numeroasea suntem! Vreo 3 ani am ratacit pe la Strasbourg. Acum imi duc traiul in Grenoble, alaturi de romanasul meu. Pe aici suntem multi (mai ales studenti). Dati un semn daca treceti prin zona, doar suntem in perioada vacantelor.
Numai bine,
Liliana
nadine2004 spune:
Otilia, acum caut localitatea pe harta; ma bucur ca esti aproape de mine! Numai bine!
Master Draciel spune:
Bonjour!Salut!Ola!
Sint Master Draciel (Carmen, ptr cunoscatori),MD pe chat,locuiesc in Neuilly Sur Seine( 92 ),mamica lui Justin, 6 ani .Casatorita cu un roman ( din pacate!!!!!), la al doilea sejur in Franta ( dupa o tentativa nereusita de a sparge norii in Ro),fiind aici de doi ani.M-am incapatinat sa-mi cresc copilul aici si nimic nu imi poate schimba ideea asta.E o idee buna de a face si un club al " frantujilor", ptr ca, in afara de emoison, corina,oana si aurelia (, nu cunosc.
Daca intentionati sa faceti si o intilnire, dar numai Paris sau regiune, ma treceti si pe mine pe lista!
Buna idee, Otilia, de a ne grupa si pe noi!!!!
Otilia spune:
Bonsoir, la France!
Pai unde sunteti mai chiulangiilor?
O sa fac acusica lista cu prezenta, sa vedem ce si cum!
Unde esti, Aurico, pe la noi pe aicea nu vii???
Si eu care speram sa ne stringem multi-multi-multi, sa ne impartasim una-alta despre viata in France...
Otilia&LaAdelita
oana cretu spune:
Uite ca eu raspund prezent! Sunt intre prietenele mele de pe forum si prajitura, pui la cuptor...am musafiri...Am muncit azi, ca daca sunt libera, eu sunt prezenta aici, pe campul de lupta! Nu m-a numit pe mine Aurelia liderul sindicalistilor?! Trebuie sa ma tin de treaba... Ce fac frantuzoaicele noastre de 1 Martie si 8 Martie? Nu ca as avea de gand saa vin la Paris, dar va intreb. Ma bucur, Carmen (Master Draciel) ca ai aparut si tu aici...Tocmai ma gandeam sa-ti truimit mesaj sa-ti zic...Va pup fetele! Din pacate, maine si poimaine, cand o sa intru eu, voi va plimbati cu copilasii, ca doar e week-end...Dar lasa, ca o sa fac si eu si o sa ma plimb si eu...! Pupici!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Otilia spune:
Asadar, lista prezentei de pina acum:
Din 57 frantuzoaice si frantuzoi au raspuns prezent numai:
01. bb_alinus (Alina) - Antibes
02. blue77 (Cristina) - IDF ( in 8 saptamini)
03. Corina - Beauvais (Oise) (Anna, 18 luni)
04. emoison (Elena) - Chartres
05. georgianab (Georgiana) - IDF (Irina, ? ani)
06. liliprejbeanu (Liliana) - Grenoble
07. lu.more (Lulu) - Cannes (Anca, 10 ani)
08. Master Draciel (Carmen) - IDF (Justin, 6 ani)
09. nadine2004 - Laval
10. oana cretu (Oana) - Cannes
11. Otilia - Morbihan (Adélie, 19 luni)
Mai asteptam intarituri...
Spuneti prenumele adevarat, locatia (departamentul) copiii si virsta lor... sau daca sunteti data sarcinii!
Pentru cele din Sud: poate ne vedem la vara/toamna, avem niste prieteni la Nice si speram sa ajungem prin zona :)))
Otilia&LaAdelita