campingurile Eurocamp - stie cineva?
A fost cineva in vacanta in vreun camping Eurocamp? Sau stie cineva cum e acolo? Mie mi se par f interesante, au rulote de inchiriat (si corturi, dar cu 2 copii mici nu prea m-as baga) ideale pt familie, sunt plasate in f multe locuri si ai de unde alege, au piscine, unele sunt aproape de plaja sau de munte, depinde unde mergi...
E adevarat ca nu au x stele dar noi nu suntem pretentiosi asa ca ne convine, mai ales ca sunt si ieftine, o caravana din asta costa 50-70 euro/noapte. Dar m-ar interesa daca a si fost cineva pe acolo...? daca e cineva interesat , au pag de net in germana, nu stiu de alte limbi: eurocamp.de
Multumesc!
PS: in engleza: eurocamp.co.uk, eurocamp.com; olandeza: eurocamp.nl
Cristina
Raspunsuri
iris spune:
cristina eu am primit un catalog de la ei ca tot caut eu loc de mare in italia, nu stiu daca m-am documentat destul de adinc dar mi se pare mai scump , fara sa dea nimic desoebit, cel putin pt mine, fata de campingurile normale; au mai multe chestii tp copii dar nu cred ca mai e timp de ele tinin cont de faptul ca esti acolo sa te bucuri de mare si de plaja; oriucm mai cerceteaza si tu, cred ca m matrasit revista dar poti cere si tu catalogul; spor la treaba, hai ca pina la urma mergem impreuna! eu as vrea sfirsitul lui iunie, cam 10 zile , asa pina prin 5-6 iulie; nu stiu cum e cu temperatura apei...stie cineva? cit de calda e marea adriatica in perioada asta?
multumi de orice informatii!!!
tinatache spune:
tu ce campinguri ai mai gasit? Nu stim inca perioada dar cred ca mai spre septembrie o sa putem merge in concediu, pt ca tb sa ajungem si in Ro la vara. Dar poate ne schimbam planurile, am retinut perioada in care mergeti voi si cine stie...?
Cristina
anamaria spune:
In Italia am stat la un camping excelent, Parco del Lago se cheama, era pe malul unui lac - la liziera unei padurici, cu plaja privata, sezlonguri, casute de piatra si rulote. Noi am stat la rulota de 4 persoane, a costat parca 27 euro/zi. Rulota avea 2 camere, una cu pat dublu si una cu 2 paturi, dulapuri de haine, frigider, bucatarie cu toata vasaraia, tacamuri, cratite, tigai... aragaz cu butelie.
Mi s-a parut foarte curat, linistit. Aveau si un loc de joaca pt copii, cu topogan si alte cateva chestii, la umbra.
Masina de spalat automata, nu mai stiu cat costa fisa.
Oricum, adresa campingului am gasit-o pe Internet.
Ah, uitasem, este foarte aproape de Roma (e o linie de autobuz, face cca 30 min pana in Roma).
daca dragoste nu e, nimic nu e!