IDEI DESPRE CARNAVAL

IDEI DESPRE CARNAVAL | Autor: VALIR

Link direct la acest mesaj

FETELOR AJUTATI-MA CU IDEI DEPSRE CONFECTIONAREA UNUI COSTUM DE CARNAVAL! URGENT!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

He-he... pai, mai da si tu niste detalii... Fetita? Baietel? Ce varsta? Cu ce ocazie? Cam ce buget? Ce-i place?
Cat de repeda-ti trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALIR spune:

este fetita, are 10 ani si dumineca aceasta este carnavalul.
idei as mai avea dar nu am multi bani la dispozitie si as face ceva cu ceea ce am prin casa.

Mergi la inceput

I s-ar potrivi un costum de Zana Florilor? Ai avea nevoie de:

1 metru panza alba (dublu lat)
1 metru perdea (nylon, mai deasa, cu model marunt)
1 plic de vopsea textila verde
Aquarele, aracet, sarma.
Cateva floricele de panza (martisoare vechi, flori de nunta), margelute...

Daca vrei, iti explic si cum se face.

Q

Mergi la inceput

iti multumesc mult!
te rog spune-mi, cum sa fac?

Mergi la inceput

...sau Scufita Rosie? Avantajul ar fi ca hainutele mai pot fi purtate si dupa aceea...

Iti raspund mai tarziu, ok? Eventual, iti pot trimite schitele pe mail?

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Vreau si eu un costum de carnaval sa confectionez pentru Raducu al meu(1,6 ani).
qsar ai vre-o idee/schita?

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

VALIR:
Fetita mea avea 8 ani cand a castigat premiul pentru cel mai frumos costum la un carnaval.
Era deghizata in japoneza. Bine, ea a avut un costum special (sari sau cum se cheama), dar cred ca, cu putina inventivitate, poti « fabrica » unul :
De fapt, iti trebuie un halat lung de matase sau de satin, cu guler sal (ca cele barbatesti, poate are cineva in familie). Strans bine pe corp (o parte petrecuta peste cealalta, deci nu un halat cu nasturi! ... nu stiu sa explic!!!) – si aici e mai dificil… un fel de cordon foarte lat (din acelasi material daca e posibil), iar in partea care vine in fata (pe burtica) pui pe dedesubt ceva partat si dur, o carte de exemplu, pe care o atasezi bine-bine de cordon. Il legi la spate intr-o funda. Asta-i tot.
Tot restul e o chestie de machiaj (pudra, sa fie cat mai alba pe obrajei, mult creion dermatograf negr pentru ochi, ruj de buze, si daca-i mai faci si un « coc » cu niste creioane sau betisoare chinezeti infipte, o sa fie o adevarata mica japoneza….). Cred ca mai am pe undeva niste poze. Daca vrei, iti trimit una !

Mergi la inceput

draga Lu!
sunt interesata si de idfeea ta, parca am pe acasa un chimono numnai ca este albastru inchis.
te rog trimite-mi o fotografie!
sa-mi spui unde o postezi.
multumesc la toti pentru sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Am pus o poza pe site cu "chinezoaica", in profilul meu, dar calitatea lasa de dorit...
Daca vrei altele, lasa-mi o adresa de email pe PM!
Acum vad ca Anca avea cordon de alta culoare (nu-mi mai aminteam), iar chestia "patrata" pe sub cordon e in spate, nu in fata (dar nu se vede in poza).
Tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Suuuper ideea cu "japoneza"... Si clar, scapi cel mai ieftin. Iar efectul va fi... wow!

Q

Mergi la inceput