Pentru mama lui Bogdanel - urgent

Pentru mama lui Bogdanel - urgent | Autor: Bobita

Link direct la acest mesaj

Mama lui Bogdanel, lucreaza ca ospatar in Fagaras. Acum daca Bogdan s-a imbolnavit, poate beneficia de vreun concediu pentru ingrijire a lui.
Cui trebuie sa se adreseze?
Va rog mult lamuriti-ma.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Initial creeata de Bobita

Mama lui Bogdanel, lucreaza ca ospatar in Fagaras. Acum daca Bogdan s-a imbolnavit, poate beneficia de vreun concediu pentru ingrijire a lui.
Cui trebuie sa se adreseze?
Va rog mult lamuriti-ma.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Bobitza,

are dreptul la concediu medical, platit 85% din salariu. Nu am cautat baza legala, poate îti raspund "legalishtii" de aici :-) dar shtiu ca pentru copilul bolnav, pâna în 7 ani, ai dreptul la un astfel de concediu. Cred ca spitalul unde sunt internati amândoi îi da documentele necesare, dar nu sunt convinsa.

Multa sanatate!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

da, bobitza, este exact cum am spus mai sus. tocmai am vorbit cu colega mea care a fost internata acum doo sapt. cu baietzelul ei. Mamica lui Bogdanel sa nu uite sa ceara pentru ea certificatul medical de la spital, la externare!! Colega mea uitase si s-a dus a doua zi dupa externare sa-l ceara.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca minorul are varsta pana la 2 ani are dreptul la concediu pt ingrijirea copilului pana la implinirea varstei mai sus mentionate. Procentul este de 85% insa baza de calcul difera in functie de situatia particulara a asiguratei (mamei). Descrie situatia privind mama, perioada in care a lucrat, data nasterii copilului, daca a avut CIC sau nu si asa mai departe ca sa vedem care este situatia in care s-ar putea incadra.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput