Un sfat, va rog! (vecini galagiosi)

Un sfat, va rog! (vecini galagiosi) | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

Vecinii mei de apartament sunt 2 cupluri, cam la 20 de ani, care asculta muzica(manele la greu) cu sonorul la maxim. asta se intimpla mai toata ziua. de multe ori am fost la ei si i-am rugat sa dea sonorul mai incet deoarece imi duduie peretii (este o rezonanta!!!).

Aseara mi-am iesit din pepeni (fata mea invata deoarece are lucrare la istorie astazi) si m-am dus iar la ei sa-i rog sa micsoreze numarul decibelilor si s-au imburicat la mine, au fost chiar obraznici!!!

dati-mi un sfat!!!! ce sa fac??? sa ma duc la politie sa ii reclam???? nu mi-i pun in cap asa????

va multumesc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

am aceiasi problema numai ca la mine asculta aproape tot blocul numai manele
uni vecini au mai chemat politia , dar tot nu s-au linistit si nici de vorba buna nu inteleg
acum nu pot decat sa ii ignor, cu totate ca uneori mai tip la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Dificila situatie. Am trait-o pe pielea mea si nu e deloc placut. Tot ce poti sa faci este sa chemi politia pentru tulburarea linistii publice si probabil vor primi amenda contraventionala (pe fostii mei vecini asta nu i-a linistit) sau sa sesizezi asociatia, care ar putea trata cu ei altfel decat tine.

Presedintele nostru de bloc i-a amenintat pur si simplu (era direct implicat, pentru ca il agasau si pe el la culme decibelii)ca li se vor intampla diverse "accidente" - va sari siguranta aferenta apartamentului lor si nu va fi remediata defectiunea in prea mult timp, li se vor face diverse inspectii pe motiv de suspiciune de scurgere de gaze, etc. ei bine, asta i-a cam linistit iar in scurt timp au si plecat intr-un bloc "care sa nu fie plin de mosi." Zicem mersi ca am scapat.

Daniela si Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

am chemat politia intr-o noapte, le-a dat doar un avertisment, dar dupa ce au plecat politistii au dat iar muzica tare!!!!
cineva ma sfatuia sa ma duc la circa de poilie si sa sa vorbesc cu sectoristul.....
am sa incerc si cu administratorul, dar siel are baiat de 20 de ani care asculta cam tare muzica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am si eu aceasta problema cu vecinii mei.
Dar ce sa fac?...

Anca

Mergi la inceput

si atunci ne resemnam???? facem precum strutul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Solutia cea mai buna este urmatoarea:

Reclamatie telefonica in fiecare seara la circa de politie de unde apartineti sau chiar la 955.
Prima oara vor primii un avertisment, a 2-a oara o amenda minina, a 3-a oara.. pentru recidiva, amenda va fi mai mare.. dupa care se poate ajunge si la proces.
Daca nu achita amenzile.. la fel, poate ajunge la proces.

Este singura solutie posibila legal, reclamatie, cu numar de inregistrare solicitat la politie.

Poate ar fi bine de mutat la juridice.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

multumesc frumos!!!
imi e frica doar sa nu imi faca altfel de probleme, mai ales ca pustoaica mea are doar 10 ani......
sa va zic o faza tare, dupa parerea mea! intr-o discutie, spunind ca fata mea invata, mai tirziu sa mearga si la facultate, au spus ca numai cui nu-i place sa munceasca face facultate!!! ce parere aveti???? de aia am facut noi cite 5 ani de facultate, ca sa ne fofilam de munca !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Solutia indicata de joxy e cea mai buna.
Cu chestia cealalta si mie mi s-a intamplat si stii ce am raspuns?
"Noi astia destepti facem facultate ca sa munceasca prostii pentru noi!"

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Iti recomand sa pui la max la prinz Simfonia a 9-a de Beethoven (in special partea molto vivace ), mai pe la amiaza bagi niste Alice Cooper, in buza noptii Prodigy...iar dimineata la prima ora: Marilyn Manson ( pe care-ti recomand sa-l vezi aici: http://www.boondocksnet.com/cb/posters/music/Marilyn_Manson.html )
auuuuuuuuu viata meaaaaaaaaaaa ce n-o sa le mai trebä nimik la vecinii tai dupa asa un program :-)))
succese marete!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

nu ajungi nicaieri daca le raspunzi cu aceeasi moneda, mai ales ca daca asta este nivelul lor - nu am ajunge decit sa accentuam conflictul!!!
eu as mai incerca ce se mai poate pe cale amiabila pina in clipa in care nu va mai fi alta solutie decit Politia!!!

nu stiu daca gindesc bine, dar incerc sa analizez cit mai multe variante astfel incit sa iau cea mai inteleapta decizie!!!

Mergi la inceput