Buna,
Eu sunt in 26 de saptamani si inca nu mi-a aparut linia neagra.
Aveti idee cam cand o sa apara ? Burtica este deja maricica. Nu ca mi-as face probleme, dar asa de curiozitate.
Merci.
O viitoare mamica fericita!
Mie mi-a aparut la sfarsitul sarcinii (in ultima luna) si dupa ce am nascut a disparut dar nu mai stiu cat de repede (oricum destul de repede).
Pupici
Mel
Mie mi-a aparut de prin luna a 4-a si a disparut cam dupa 4 luni dupa ce am nascut.
http://community.webshots.com/user/littleelda
Nu este obligatoriu sa apara linea nigra.Mie mi-a aparut prin luna a 6-a si apoi nu mai scapam de ea(a disparut dupa cateva luni).
Pupici,
Andreea & Octaveatza
Am o verisoara la care nu a aparut deloc (ii studiam burta tot timpul cat a fost insarcinata, sa il prind pe finutzul meu cand misca...:)))
La mine inca nu a aparut.
Monica saptamana a 19-a
DPN 20 iulie, Dr. Anca, Municipal
la mine a aparut in ultima luna si cred ca deja a disparuto sa ma iut cd ajung acasa
sarcina usora si bb sanatos!
Mie nu mi-a aparut linia negra..deci..se poate s-apara sau nu.sarcina usoara!
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
Intrebare: Ce e aia "linia neagra?" Ca eu imi studiez burta si nu vad nimic...unde trebuie sa o caut ???
Saphir 39 saptamani
Nu la toate femeile apare "linia neagra", in general la femeile cu burta foarte mare apare in jur de saptamana 20 de sarcina, la inceput este foarte subtzire si maronie, iar la sfarsitzul sarcini este de un maro inchis shi late cam de un deget. Dupa cum a zis nu este obigatoriu sa apara, si culoarea shi latzimea difera de la femeie la femeie. Este o linie verticala trecand peste buric :) cat este burta de "lunga" (a mea a fost de sub buric pana in capul pieptului, yuuu ce ma enerva ca era de un maro inchis :) ). A disparut in 3 luni de la nastere, la unele femei este mai lunga sau mai scurta perioada in care dispare.
Sanatate la toate gravidutzele shi nashtere ushoara.
Gabbriela & Julian
Mie mi-a aparut foarte vag in luna a 7a iar in luna a 9a era deja vizibila bine. Acum, la 3 luni dupa nastere, de abia se mai vede
Carmen si bb Matei Gabriel
http://community.webshots.com/user/carmen77102
si mie mi-a aparut prin luna a 8-a si mi-a disparut cam pe la 5-6 luni dupa nastere.
Carmen si bb Maya Alexia