Fete din Austria (4)
Raspunsuri - Pagina 15
alinah spune:
Babee, te trag de urechi , eu semnez condica!! Mai mult, doar ma stii, scriu romane . Si mie mi-e egal unde ne intalnim, numai sa ne vedem si sa stam la barfa . Hai ca poate maine scapi de picamer si o sa fie linistit. La plimbarica tot iesi, dar macar nu asa matinal. Eu nu cred ca plec in Romania, poate sa vina mama, dar aranjez eu lucrurile, sa impart si capra si varza .
Loredana, Nelke este din Salzburg, multe fete sunt in Salzburg adunate, o mica gasca acolo . Le asteptam si pe prietenele tale, ne facem de-a dreptul un trib .
Mi-a venit o idee, ce-ar fi ne vedem pe 1 Mai (muncitoresc). Se da liber in perioada aia, nu peste tot, dar multi au liber, fetele care merg in Romania, sunt deja inapoi in Austria... Ce ziceti? Cum o fi mai bine??
Babee spune:
e ok si 1 Mai..pe 9 plec eu in Romanica, de-asta ziceam ca poate mai devreme
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
Nelke spune:
...Ia te uita cum s-au trezit fetele la viata , īnseamna ca vine primavara !!!
...N-a fost cu intentie (oricine mai cade uneori īn butoiul cu melancolie ...) dar se pare ca o rascoala (ca la 1907) e uneori tonica ...
Alexandra : sigur ca vii la īntīlnire; de se "strīmba" ceva, se repara. Iar problemele exista pentru a fi rezolvate ! (nu pot predica asta partenerilor mei fara s-o si aplic īn practica si privat, nu-i asa ? Spui "help" si vei vedea ca existam - eu, Toria -care sīntem mai pe aproape, OK ?)
Alinah : uite ca mi-am varsat si eu naduful si mi-a si trecut...de-aia mi-am si dat jalba jos din protap, sa nu stricam bunatate de veselie ...Vezi ca atunci cīnd ne īntīlnim avem ceva de discutat de la sef la colonel, plus ca mai avem niste pariuri de baut ...
...Sa stii ca Salzburg nu e MIC (hei , vorbesti cu o "salzburgheza" ! Daca vrei sa stii duminica trecuta am si votat !!!) Are īntr-adevar strazi īnguste si cu sens unic, mai ales īn Altstadt (sīnt foarte conservativi, sa nu cumva sa se construiasca ceva mai īnalt, care ar putea lua privelistea Cetatii/Festung !...Asa ca a fost un pic mai complicat la prima noastra īntīlnire (6 dec.), dar tinīnd cont ca nimeni nu cunostea īnca pe nimeni, consider ca a fost un mare succes , am (noi) reparat toate "penele" si nimeni nu s-a pierdut !
Cat: Ca nu scapam de tine ??? S-o crezi tu ca scapi de noi !!! Timida (cica !) participarea ta la glume, da“ buna !!! Aia cu blonda si cu oile/cīinele e īn top printre prietenii mei ! Ą propos de glume, am deschis (īn gluma) subiectul "Una pe zi" si ma īntreb ce se īntīmpla cīnd mi se termina "munitia", asa zic de vreo doua saptamīni, dar tot mai am pentru vreo cīteva zile... Pe mine ma amuza fantastic , ma tine FIT, si pe voi ?
...Cīt despre surprize, Cat: uite ca vine primavara , si ziua se lungeste (ura !) si vor īnflori castanii si teii si ratustele vor avea boboci si n-o sa-ti vina sa mai stai īn casa !!! O sa mai avem īn mod sigur si alte īntīlniri "mai mici", īnafara de aia MAAARE !
Anto: n-are dom“le cum sa te doara capul de la "īmbatrīneala" ! (ca ni se īntīmpla tuturor si īn acelasi timp...hi , hi )
Nu cumva o fi fost luna plina Poate batea iar vīntul din sud, dinspre Sahara ? Precis ca-i lampa lui Aladin !!!
Pīna una-alta vezi si tu daca ai destula umezela īn casa, caloriferele astea (sīc ! acasa ne boceam de invers !) usuca prea tare aerul; iesi dom“le la o alergare (cum īmi propun si eu) si-o sa-ti faca bine !
Babee: Uite ca m-am īnvrednicit (spre rusinea mea) abia astazi (sa nu ma bati !) sa ma uit si eu la poze: vai, ce printisor frumos !!! Si īnconjurat de ATĪTA dragoste !!! (nu toti copii de pe lume au norocul asta...)
...Cu ocazia asta m-am uitat bineīnteles si la "autori": tare draguti !
Lore : vezi ca SRI-ul nostru e mereu pe faza: ai aflat asadar ca īn Salzburg ma aflu.
Pe toate celelalte carora nu v-am spus pe nume , va salut cu drag.
Acum, marele subiect al primaverii: ĪNTĪLNIREA !!!
Sa recapitulam:
- īnainte de Pasti nu merge... cumva nu, nu e īnca nimic de sarbatorit... sau nu se cuvine... ceva de genul asta.
- de Pasti e multa lume plecata;
- eu personal primesc vizita din Suedia (cea mai buna prietena a mea) īntre 17-23 aprilie;
- Lore e īn Romania pe 24 aprilie;
- Ce ziceti de 1 Mai ? (onoare muncii, oricum e o zi de sīmbata)
Ar trebui sa mearga. Propun sa ne īntīlnim īn Linz, asa e fairplay, accesibil pentru toata lumea. Poate reuseste SRI-ul nostru sa nu ne īncurce prin oras, ne putem īntīlni si la un Raststation.
Om democrat fiind, ma aliniez majoritatii si tin cont de binele public. Asta nu īnseamna deloc ca ati scapat de o vizita la Salzburg !!!
...Parca Alinah īntreba cine citeste "polologhia" asta; eu am citit-o pe aia dinainte si v-am mai scris acum īnca una (nu dati cu pietre !-glumesc), oricum n-am mereu timp sa citesc si sa va scriu ---
Īmi dati voie sa-mi iau o saptamīna vacanta pe chestia asta ???
(glumesc, nici nu stiu daca pot sau vreau...)
Nelke
Nelke spune:
Ah, am uitat s-o mentionez īn discursul meu pe Toria !
Voi va gīnditi vreodata la mīna voastra dreapta sau stīnga, puteti spune c-o iubiti ???
Nu-ti iubesti mīna dreapta sau stīnga pentru ca e mai mult de-atīt, īti apartine !
Toria e piatra de temelie pentru gasca din Salzburg. Pentru Toria am mult respect si foarte multa dragoste. Dea Domnul sa se īnmulteasca dragostea asta printre noi !
(īn loc de declaratie de dragoste,)
Nelke
anto spune:
Ai vazut Nelke ca am avut nevoie de un agitatatorsa ne vina din nou cheful de conversat .Vine si primavara ,de maine incepe sa se mai incalzeasca la fel si sufleele noastre
Nelke ai dreptate cu lampa...lu Aladin ,aia o fi de vina si luna plina.Ar trebui sa gandesc si eu mai pozitiv ,macar cateodata.
Si eu i-mi tot propun o alergare dar singura nu ma prea indemn ,Radu fuge seara si e prea rece aerul pt.mine ,se fuge in jurul unui lac .Mai astept cateva zile sa se mai incalzeasca si ma antrenez...,ca acusi ne intalnim si nu vreau sa ma fac de rusine ,stii tu,eu n-am uitat
Apropos de intalnire ,eu cred ca e ok de 1 mai .Eu as zice sa stam vre-o doua zile ,sa ne facem de cap
Gabi am reusit sa vad si eu pozele cu Bubulica ,e f.frumos si ce mare e pt. varsta lui ,da`poza cu trasu din ochi e totala .Multa sanatate si abia astept sa-l vad.
Loredana e f.bine ca ne mai inmultim ,invitele pe prietenele tale ca abia asteptam sa le cunoastem
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
Nelke asa parca te recunoaste lumea si iti multumesc ca esti de partea mea,dar sper sa nu intervina ceva.
Eu toata saptamana nu am putut dormi,toate pregatirile de plecare m-au emotionat si nu mai e decat o zi,abia astept.
Fetelor chiar daca nu spun fiecaruia dintre voi cate ceva ,asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi;vreau sa stiti ca toate sunteti deosebite si fiecare e o caramida la ce am construit.Eu vreau sa spun si imi place sa cred ca suntem o familie(intr-o familie sunt si bune si rele,tristete,nervi,surprize,toate fac parte chiar daca nu vrem sa acceptam partile negative).
Va pup dulce,dulce pe toate.
alexandra
loredanaiascu spune:
Buna dimineata fetelor ! Nelke draga sunt tare bucuroasa ca m-ati luat si pe mine in considerare si ca facem intalnirea pe 1 mai. Aseara discutam cu sotul si zicea ca daca vrem si ne strangem mai multe ne poate face rost de un barulet tare fain. Sa deschis de cateva zile, e al unui sarb si daca suntem mai multe vorbeste cu el sa fim numai noi. Ne poate baga muzica romaneasca, na sa ne simtim si noi bine. Sa nu va suparati pe mine... a fost doar o propunere ... putem merge si in multe alte locuri, ca deh ... doar sunt destule. Eu sunt doar de un an jumate aici si inca nu cunosc tot Linzul asa ca pe mine sa nu va prea bazati ... pe SRI eventual ... Pe 2 e ziua sotului meu dar ne petrecem cu o saptamana mai tarziu... sper sa fie timp misto ca vrea sa o tina la gril ... Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu bubulina mea ... Am fost cu ea la dr. ( tot problema cu diareea ) Si culmea ... are diaree dar a pus intr-o saptamana 160 g, are acum 6910 si a crescut in lungime 1,5 cm , are 66, 5 ...pentru 5 luni jumatate dr. zice ca e mai mult decat bine ... Si a zis ca atata timp cat pune in greutate sa nu ma sperii ... Dar cum sa nu ma sperii?? Face caca cam de 4 ori pe zi, mie mi se pare destul de des .. Uneori are diaree uneori nu are, nu stiu e tare ciudat. Mama zice ca e sigur din cauza dintisorilor dar poate ca e si din cauza ca mananca destul de mult . La ora 5 dimineata bea laptic ... pe la 9 mananca 5 biscuiti rasi cu fructe din acelea din borcan ... un borcan intreg, are 190 g ... pe la 10 iarasi lapte , apoi somnic . Pe la 13 mananca mancarica, puree de legume, cu carnita, supica ... etc. Pe la 14 iarasi lapte. La 17:30 din nou laptic , la 20 gris de fructe , sau de care mai e ... cu lapte ... si inainte de somnic din nou laptic ... Acum spuneti si voi... mananca prea mult?
Aici se pare ca vine primavara si asa ma bucur ca mai ies si eu cu saracuta Lisa afara ... ca mi sa pus pe suflet de stat in casa ...
Sambata vorbesc cu prietenele mele, probabil ca ne vom vedea si am sa le arat unde sa intre, daca au bunavointa ... daca nu ... asta este. Eu le-am mai zis o data si vad ca nu apare nici una dintre ele ..
VA pupam
lore