Fete din Austria (4)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa22gandi81 spune:
Eu sunt prezenta si semnez condica.Sper sa nu se intample ca data trecuta.Pupici
alexandra
alinah spune:
Nelke , ma bucur ca nu mai esti suparica. Tu esti optimista si vesela de felul tau, din ceea ce am citit pana acum. Ne aduceai mai mereu zambetul pe buze si acum?? Asa trista si suparata pe lume. Cred ca si faptul ca nu mai vine primavara odata ne intristeaza pe toti si ne creeaza o stare mai putin optimista.
Sau poate chiar te-am suparat cu adevarat cu ceva. E mai bine sa spui ce te doare, sa versi naduful. Incertitudinea nu face bine la nimeni. Ce sa mai ultimul tau mesaj e deja altceva, o recunosc pe Nelke, Nelke a noastra
Am mai adus in discutie si eu problema cu intalnirea de primavara, dar ce e drept in ultima saptamana niste draguti au fost bolnaviori, mamicile ingrijorate si capul fuge cu totul in alta parte. grijile te coplesesc. E normal sa nu mai gand de intalneala. Dar totul e bine cand micutii sunt iar voiosi si sanatosi.
Am zis ca eu m-as bucura mult sa facem intalneala in Linz, gasesc un local mai maricel, ca data trecuta, la Salzburg, am inteles a fost prea mic si o punem de-o barfa
Acum cu data intalnelii...eu zic ca totusi de Pasti nu e bine. Sunt fete care vor pleca la Romanica, altele preocupate cu familiile care vin in vizita etc...Nu stiu daca gandesc corect, dar poate o saptamana inainte sau dupa e mai potrivit.
Si eu semnez condica la intalnire, oriunde ar fi, Slazburg, Graz, Viena, Linz Pasare calatoare, ce sa mai
Carolada, nu fi suparata pe celelalte fete, ti-am mai spus, nu ne-ai speriat, asa cum a facut MonicaGj, de-a lipsit vreo 3 luni, de ne intrebam toti ce-o fi cu ea. Plus ca te stiam la Romanica. Cat mai stai pe acolo?
Apropos fetelor de disparitii, ce-o fi cu cricri??? N-a scris chiar de cand haul!!
Monica, maine, poimaine se face vara, cand te muti aici?? Sotul, intr-adevar, trebuie sa aibe un apartament mai marisor. Si eu cand m-am mutat aici politia s-a pus pe verificat in cat spatiu stam si noi stateam inca intr-o camera, fara baie proprie, fara bucatarie proprie, ca doar stateam la ai lui In 3 luni ne-am mutat in apartament cu 2 camere, 60 m patrati. In cazul tau vor cere o camera in plus si pentru copil. Cer ca si copilul sa aiba spatiul lui.Deci cel mai probabil trebuie sa ia un apartament cu 3 camere. Te asteptam la barfe
Gabi, de ce nu iti pui adresa unde ai pozele cu bubu sa iti apara la fiecare mesaj? E mai usor, asa lumea e lenesa si nu se duce pe info, unde ai adresa . Ti-am vazut tona de poze. Scumpul de el si mamica, ingrijita pana in varful ungiilor Pe unde umbli? Te-ai ascuns de baietii cu picamerul? Nici o miscare la tine acasa:)
Toria, asa-i, e ziua internationala a femeii, nu numai a mamicilor. Ati vazut ca aici este si Muttertag, prin mai? Mamicile cu la scoala stiu deja .
Alexagandi, noi gravidoasele suntem la placinte inainte, de pofte , ne anuntam la chefuri imediat.
Anto, mai ninge pe la tine? Aici a incercat nitel, a fulguit foarte usor. Dar au anuntat ca pe la sfarsitul saptamanii chiar vine primavara, cu pana la 15 grade! Gata, iesim la iarba verde!
V-am pupat pe toate si astept optimista primavara!!
P.S. Cine o fi avand rabdarea sa citeasca toata polologhia mea??
Cat spune:
Am mai aparut si eu pe la voi, va citesc mereu, sa stiti ca nu scapati de mine...Nu prea scriu nici eu dar chiar nu stiu ce sa va spun, nu mi se pare nimic interesant de povestit si adevarul e ca m-am cam "salbaticit" de cand traiesc printre nemti ...
Alexandra, fellicitari pentru baietel, sanatate multa pentru amandoi si vacanta placuta in Romania!Drum bun!
Tori, ti-am trimis adresa mea, sper sa ne mai "auzim" pana plec si eu acasa la sfarsitul lunii. Ai vazut poza de pe pagina mea?
Nelke, te urmaresc cu mare placere la sectiunea de glume, incerc sa mai particip si eu asa timid. Ma tot pregateam sa-ti fac o surpiza sa te sun sa-ti zic ca sunt in Salzburg cu familionul dar cu programul asta al sotului meu care e toata ziua cu nasu'-n inclusiv la wochen-ende...am ratat.
Babee, sa-ti traiasca scumpetea de baietel, am vazut pozele si..., vreau si eu unul! M-am hotarat, ne punem pe treaba sa-i facem un fratior Dariei! Sunteti toti trei frumosi si vi se citeste fericirea pe chipuri!
Amelia, ma bucur micuta ta e din nou bine, sanatate multa. Am trecut si eu printr-o experienta asemanatoare cand avea Daria 1 an si 3 luni, am stat o saptamana in spital, pentru noi a fost un cosmar, tot asa slabise si ea, s-a deshidratat si a stat cu perfuzii, efectiv imi era teama sa n-o pierd...si tot la fel mi s-a facut si mie rau langa ea de m-a gasit sotul la urgente si pe ea singurica in salon...Pupici pentru Ana Maria.
Tuturor va doresc o primavara frumoasa si "La multi ani!" pentru ziua de ieri...cu intarziere de la noi.
Cu intalnirea...se pare ca o ratez...noi vom pleca pe 28 martie spre Bucuresti si pentru ca tati al nostru va fi plecat departe intr-o delegatie vom sta mai mult. Oricum de Pasti vom fi in Romania
Dar pana sa plecam mai apar eu pe la voi!
si pentru toate,
Catrinel si Daria
anto spune:
Eu din 2aprile pana in 10 aprilie sunt in Romania .Pt. mine e cam tot una ori Linz ori Salzburg ,de la mine e cam aceeasi distanta doar data daca a-ti vrea s-o schimbati ca eu nu pot de Paste .Daca va hotarati pe la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai, ma gandesc ca pe-atunci o fi si timpul frumos,mie mi-ar face mare placere sa vin .
Alina aici de sambata a nins intruna pana ieri de am zis ca vine craciunu ,azi a fost frig si a batut toata ziua vantul , asta e nu avem ce face ,o sa ne saturam si de calduri la vara .
Si eu sunt de cateva zile intoarsa pe dos ,nu am chef de nimic ,vre-o patru zile m-a durut in fiecare seara capul ,sa fie timpul sau imbatranesc...mai nou ba una ba alta ma doare
Pana una alta va pup pe toate
Babee spune:
aici sunt pozicile lui Bubu:
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/gbacanau/album?.dir=/c824&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/gbacanau
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
loredanaiascu spune:
Dragele mele si mai ales Toria si Nelke ... De pasti suntem si noi in Romania si mai cred ca ar fi super sa fie intalnirea la sfarstiul lui aprilie incepututl lui mai. Ca pana atunci probabil ca suntem toate inapoi din Romania si speram sa fie si vremea frumoasa. Wow si daca ati face intalnirea la Linz ar fi si mai super ... Eu sunt sigur prezenta ... Acum am ceva probleme cu bebita si nu am asa mult timp pentru net... dar sper sa ne facem bine ...
Lore si Lisa-Marie
P.S. VA ASTEPT LA LINZ . cA E UN ORAS FOARTE FOARTE FRUMOS
lore
Babee spune:
cucu bau....
Va era dor de mine????Poate ne jucam intr-o zi de-a v-ati ascunselea ca loc avem destul.
Vad ca se vorbeste de zor cu intalneala...si cum nimeni iarasi nu zice nimic, atunci iarasi ma bag eu(Praslea cel voinic si bulgarelul de aur).deci serios acum:ne-am putea intalni pe 24 Aprilie la Linz???Ca daca tot s-a spus la jumatatea distantei, haideti sa fie intalnire si la jumatate.Eu vin indiferent unde se va face:Salzburg, Linz, Lienz( hi hi c-acolo va fi Vio).Astept sa vad cine se inscrie.Daca vreti, daca nu vreti, eu si Alina, Loredana si tot calabalacum meu ne intalnim.Ma-m gandit ca e bine pusa data, vin si fetele din tara, o sa fie destul de cald din cate se anunta....nu??
Astazi a fost super frumos afara si mi-am luat copilul si la plimbare.....Mama ce-i place, numai afara si plimbat sa fie...Pe la 12 juma am pandit meseriasii si tup in casa sa papam si apoi iarasi afara si acum iarasi panditi-au terminat treaba pe ziua de azi- si la noi acasica.Maine cica mai fac asa rau..maine am programat o plimbare mai lunga chiar daca e sau nu frumos afara.Ce....se poate asa ceva??????
Hai fetele...a dat astenia peste voi????Ne-a adunat Nelke intr-o zi, va dau eu strigarea in alta zi.....ia terceti la semnat condica.Cum faceam la scoala prezenta-sa fie lumea multumita.
Astazi is tare bine dispusa, sper ca n-am socat pe nimeni si nu am suparat iarasi pe cineva...
Pupici multi multi-de primavara, fara astenie
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
loredanaiascu spune:
Babee m-ai suparat tare pe mine . Eu pe 25 ajung din ro...ca nu pot mai devreme. Ma duce sotul pe mine si pe Lisa de Pasti in tara si ramane si el pana marti, dar apoi el la munca. Eu trebuie sa raman in Ro ca nu am rezolvat nici acum problemele cu actele. Trbeuie sa imi vina de la Bucuresti ca mi-am inregistrat si eu in sfarsit casatoria si sa imi schimb pasaportul ca in curand nu ma vor mai lasa astia la vama sa mai trec in Austria . Si raman 2 saptamani , pana in 25 aprilie, ca pe 26 e ziua mea :))) yupiiii . Si al meu nu poate veni dupa mine decat sambata dimineata sa ajunga in ro pe 24 si duminica sa ne intoarcem inapoi ... Va rog mult ... mult , nu o puteti amana cu o saptamana ...
lore
loredanaiascu spune:
Apropo... mai sunt 3 candidate la intalnire ... niste cunostinte de aici, prietene ... le-am zis si lor de seitul de aici si poate ne mai inmultim ... ca tare imi sunteti dragi ... Asa ma bucur ca am intrat pe net si am gasit saitul asta ... hmmm ... dar imi pare rau ca nu am timp sa va scriu asa de des cum as vrea ... ea e vina ... dar nu imi pare rau
lore