concediul de risc maternal

concediul de risc maternal | Autor: monicapredescu

Link direct la acest mesaj

In ce conditii se poate acorda concediul de risc maternal? Eu lucrez intr-un minister, in fata calculatorului. Am citit legea - ordonanta de urgenta, nu mai stiu ce numar avea-, dar nu am inteles prea multe despre cum se poate aplica in practica in cazul meu. Trebuie ca angajatorul (cine?) sa demonstreze ceva? Imi cer scuze daca intrebarea este prea banala, dar va rog sa ma lamuriti si in problema asta.Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Defapt ce anume ai dori sa afli? sau ce anume ai dori sa obtii?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicapredescu spune:

quote:
Originally posted by marius

Defapt ce anume ai dori sa afli? sau ce anume ai dori sa obtii?

Medicul de familie m-a rugat sa ma interesez daca pot lua niste zile de concediu (7-10 zile), nu neaparat consecutiv. Atat el cat si doctorita ginecolog mi-au spus ca am luat cam putin in greutate si ca trebuie sa ma odihnesc (de mancat, mananc cum trebuie). Problema e ca lucrez de la 8.30 dimineata la 17.00, dupa care am ore (inca 2)la master. Ajung acasa la 9.30-10.00 seara. Zile de concediu medical nu mai pot sa iau (depasesc 90 in ultimul an calendaristic). Pana in prenatal mai am (sunt in saptamana a 18-a). Cam asta ar fi. Scuze ca te-am tot batut la cap cu intrebari despre concedii.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai ce pot este sa iti pun la dispozitie textul legii la adresa de mai jos sa o salvezi undeva sau sa o citesti cu atentie.

http://www.marius.rdsor.ro/legi/OU96/OU96.html

Mergi la inceput