Mamici din Arad...? (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Anto draga mi-am luat deja masuri in ceea ce va priveste...l-am instruit pe sotul meu ce si cum trebuie sa faca si unde sa intre...i-am spus ca daca nu va scrie ii dau dupa ce vin acasa...l-am avertizat sa stie din timp...
V-a aparea si Alina 33, doar ca ea intra mai rar ma gandesc ca din cauza faptului ca trebuie sa stia mai mult in pat...banuiesc...dar sa speram ca este totusi bine...!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Am mai aparut si eu pe aici...
Bine ai revenit Anto.
Carina nu mai are febra, dar i-a aparut o eruptie pe fata si pe corp, ceea ce ma face sa cred ca e pojarel, dar a facut vaccinul ROR.E inca miriita, nu prea maninca(ea care era o mincacioasa), poate merg miine la pediatru, dar nu prea am chef...Alexandra deocamdata e ok...
Noi mergem la Arad pe 16 aprilie...
Clau sper ca nasti pina atunci...
Mai vorbim,

Cristina

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Cristina ,i-mi pare rau de fetita ta ,poate fi si varicela nu numai pojar ,am auzit ca sunt copii care fac chiar daca au vaccin dar intr-o forma mai usoara.
Fetelor ,acum am vorbit cu Radu (sotul), pe 2 aprilie mergem noi in tara si stam pana pe 10 cred ,nustiu daca stam de paste in Romania ca sotul meu luni (a doua zi)trebuie sa lucreze ,nici noi nu stim cum sa facem .Asa ca ,Cristina noi nu ne putem vedea dar o sa se intalneasca fetele si cu mine si cu tine ,sunt sigura ,noi doua o sa ne vedem poate in vara .

Mergi la inceput

Dragele mele, Anto si Cristina chiar daca nu veti fi amandoua in aceeasi perioada in tara din partea mea e ok eu voi raspunde "Prezent" la intalnire si sigur ne vom vedea mai repede nu vom astepta pana in vara...sper ca ati inteles ce am vrut sa spun......oricum Cristina parca ai spus ca stai pana in vara.......nu??
Cristina imi pare rau pentru Carina...!!!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anto,stiu ca Alina33 trebuie sa nasca in 28 aprilie,asa ne-a scris ea.
Incerc sa le urmaresc si eu pe fetele din Arad si sa le invit aici la noi,dar nu stiu cum daca ai zis ca posteaza putin chiar daca sunt inregistrate de mult timp.Probabil intra pe forum de la servici.

Cristina,ziceai de Carina ca s-ar putea sa aiba pojar.Nu cred ca e posibil daca a facut vaccin si in plus trebuie sa-l ia de la cineva.A avut cineva pojar? Cum arata bubitele? Eruptia poate fi si din cauza dintilor.

Clau,tu faci antrenament cu musafirii pe cand nasti? O sa ai musafiri en-gros.Eu zic ca nu mai duci mult sarcina din cate ne spui.Oricum,fruntea sus si mult curaj!

alina

Mergi la inceput

Ha,ha,ha,anto si claudelu am scris mesajele in acelasi timp!!!!!

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Anto,stiu ca Alina33 trebuie sa nasca in 28 aprilie,asa ne-a scris ea.
Incerc sa le urmaresc si eu pe fetele din Arad si sa le invit aici la noi,dar nu stiu cum daca ai zis ca posteaza putin chiar daca sunt inregistrate de mult timp.Probabil intra pe forum de la servici.

Cristina,ziceai de Carina ca s-ar putea sa aiba pojar.Nu cred ca e posibil daca a facut vaccin si in plus trebuie sa-l ia de la cineva.A avut cineva pojar? Cum arata bubitele? Eruptia poate fi si din cauza dintilor.

Clau,tu faci antrenament cu musafirii pe cand nasti? O sa ai musafiri en-gros.Eu zic ca nu mai duci mult sarcina din cate ne spui.Oricum,fruntea sus si mult curaj!

alina

Alina, bubitele sunt mici, pe fata si pe corp( pe fata parca s-au mai estompat). Febra nu mai are deloc.( sper sa nu mai faca, nu a avut nici ieri).Ieri a baut suc(nou) si m-am gindit ca poate e urticarie, dar nu cred...
Astept sa vad cum evolueaza miine.Caninii nu i-au iesit, in schimb Alexandrei i-a iesit al patrulea.Mai da-ti si tu cu parerea ca azi am tot discutat problema cu multa lume...Apropo, tu unde lucrezi?

Cristina si gemenutele

--

Mergi la inceput

Alina M. draga si eu incerc sa mai atrag fetele din arad sa vina alaturi de noi dar nu mai dau de nici una sau nu stiu eu sa caut!
Ar fi placut daca ne-am adunat mai multe...iar daca nu, treaba lor, ce nu suntem noi destul de dragute!!!!!!!

Vad ca nu prea avem somn ....eu de fapt ma straduiesc sa stau treaza ca vreau sa vad premiile Oscar...!!!!!
Mai Alina M. eu chiar imi fac antrenamentul cu musafirii....
Salutica!

Mergi la inceput

Cristina eu cred ca de la suc poate fi o urticarie.Cum am mai scris ar trebui sa fi avut cineva pojar,cu care a fost Carina in contact.
Eu lucrez la medic de familie dr.Bulboaca Emilia,dar sunt in concediu pentru ingrijire copil din aprilie 2002 si mai am pana acum in aprilie,deci 1 luna si un pic.Vreau sa ma mut de-acolo ca ne platesc foarte prost medicii de familie.Sanatate Carinei!

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Cristina eu cred ca de la suc poate fi o urticarie.Cum am mai scris ar trebui sa fi avut cineva pojar,cu care a fost Carina in contact.
Eu lucrez la medic de familie dr.Bulboaca Emilia,dar sunt in concediu pentru ingrijire copil din aprilie 2002 si mai am pana acum in aprilie,deci 1 luna si un pic.Vreau sa ma mut de-acolo ca ne platesc foarte prost medicii de familie.Sanatate Carinei!

alina

In cit timp dispare urticaria?

--

Mergi la inceput