Mamici din Arad...? (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau la ce ora sunt premiile Oscar?
Mie mi-a trimis anto un PM si mi-a spus ca mai sunt vreo 3 fete din Arad,a vazut ea cand a citit pe aici,dar a zis ca posteaza foarte putin,desi sunt inregistrate de mult timp.A zis anto ca le-a invitat pe la noi. Pupici!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Bine ai revenit Anto.Dor ne-a fost de tine.Eu sunt mai binisor numai ca pina citesc tot ce ati scris voi nu mai pot sta pe scaun.Asa ca scriu cite putin.Ieri am avut mesteri in casa sotul si socrul si nu prea am avut stare sa stau la calculator.
Si eu as vrea sa ne intilnim daca veniti si sa ma anuntati chiar daca o sa fiu "el fugitivo".La burtocul care o sa il am pe atunci....de pe-acum mi-e greu cu el ....dar o fi cumva.
Si eu astept sa vina caldurica si sa ma pot misca un pic.
Acum sunt la regim numai ca am cam dat-o pe dulciuri....mai ales inghetata.
Va pup pe toate si ne mai vedem miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Alina M. draga si eu incerc sa mai atrag fetele din arad sa vina alaturi de noi dar nu mai dau de nici una sau nu stiu eu sa caut!
Ar fi placut daca ne-am adunat mai multe...iar daca nu, treaba lor, ce nu suntem noi destul de dragute!!!!!!!

Vad ca nu prea avem somn ....eu de fapt ma straduiesc sa stau treaza ca vreau sa vad premiile Oscar...!!!!!
Mai Alina M. eu chiar imi fac antrenamentul cu musafirii....
Salutica!

Clau, mai e o tipa, sumisa, dar nu stiu daca a mai postat.Mai am eu o prietena, dar cred ca numai citeste, nu are cont. Eu pe altcineva nu mai stiu.

Pupici,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Poate sa dispara in cateva zile sau chiar mai repede,nu e o regula.Deocamdata ar trebui sa nu-i mai dai suc de-ala.
Ti-as zice sa-i dai ceva pentru urticarie,dar daca e pojar sau alta boala a copilariei nu e bine sa ia medicamente.Vezi cum e pana maine.
Am mai intrebat:a avut cineva pojar si a fost in contact cu Carina(e important)?

alina

Mergi la inceput

Bine ai revenit Alina33,ma bucur ca esti bine.
Acum suntem toate pe forum in acelasi timp,nu s-a mai intamplat.

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Poate sa dispara in cateva zile sau chiar mai repede,nu e o regula.Deocamdata ar trebui sa nu-i mai dai suc de-ala.
Ti-as zice sa-i dai ceva pentru urticarie,dar daca e pojar sau alta boala a copilariei nu e bine sa ia medicamente.Vezi cum e pana maine.
Am mai intrebat:a avut cineva pojar si a fost in contact cu Carina(e important)?

alina

Nu, cel putin nu stiu.Dar am mai fost pe metro, magazine etc.Urticarie nu a mai facut niciodata, dar dupa vaccinul priorix(ror) au facut febra si o usoara eruptie pe corp.Dupa celelate vaccinuri nu am avut probleme.O prieten, tot asistenta azis ca poate e pojarel.Vara sotului meu(pediatra) a zis :urticarie sau pojarel.Oricum daca e ceva contagios probabil face si Alexandra, dar deocamdata e ok.Bine macar ca nu amai are febra. azi nu cred ca depasit 37.
Cristina

--

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Chiar si eu sunt surprinsa ca nu s-a intamplat niciodata pana acum sa fim toate in acelasi timp pe forum...si eu profit de ocazie sa va urez la toate:

LA MULTI ANI!

fericire, dragoste, armonie si pace in famiile voastre...si sa nu uit ...sa ne bucuram cu toate de bogatiile pe care ni le-a oferit D-zeu si ma refer la copilasii nostri!!!!!!

Va pup si sa aveti o zi deosebita!!

Mergi la inceput

[/quote]
Nu, cel putin nu stiu.Dar am mai fost pe metro, magazine etc.Urticarie nu a mai facut niciodata, dar dupa vaccinul priorix(ror) au facut febra si o usoara eruptie pe corp.Dupa celelate vaccinuri nu am avut probleme.O prieten, tot asistenta azis ca poate e pojarel.Vara sotului meu(pediatra) a zis :urticarie sau pojarel.Oricum daca e ceva contagios probabil face si Alexandra, dar deocamdata e ok.Bine macar ca nu amai are febra. azi nu cred ca depasit 37.
Cristina

--

Totusi parerea mea e ca-i urticarie Cristina.Mai bine mergi cu ea la medic maine ca sa fii linistita,sau vezi poate ii trece pana maine.

alina

Mergi la inceput

Va mai aduceti aminte?

"1 MARTIE CALATOR
VA ADUCE-UN MARTISOR
MARTISORUL DRAGALAS
SA-L PURTATI LA GULERAS."

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Cristina

--

Hai sa-ti zic cite ceva despre medicii de aici.
Acu 1 an a fcut Carina pt prima oara febra. bineinteles simbata. Am panicat putin pt ca nu mai trecusem prin asa ceva, asa ca am sunat la salvare.Vine dupa vreo 40 min(zicea ca vine in 20) o tipa, dr de fam, o consulta putin, nici macar nu se uita sa vada daca re rosu in git, si scrie o reteta cu antibiotic pe care evident ca nu i le-am dat. Luni am fost la pediaaatru, deja nu mai avea febra si nu a ajuns la nici o concluzie, zicea ca daca mai face febra sa-i duc urina la analize.A fost de acord cu mine ca nu i-am dat antibioticul.
Medicii zic ca de la dinti nu fac temp, dar eu tot cred ca de la dinti a facut.Cert e ca desi Alex e mai micuta si mai slabuta mi se pare mai rezistenta.
La ultimul vaccin, la amidoua li s-a inrosit piciorul de am stat cu gheata citeva zile.
Chiar si cind am nascut desi erau vreo 3 medici in jurul meunu s-au prins ca Alexandra era pozitionata transversal, o moasa le-a spus si in ultimul moment mi-au facut cezariana, cind aveam dilatatie 9.
Asa ca, din pacate nu imi inspira prea mare incedere...

Cristina

--

Mergi la inceput