Sticky ! Ce ma enerveaza!
Heläu!
Cre ca nu sunt singura pe care o enerveaza cei multi sticky de la "Discutii generale"! Au ajuns atat de multi (multe) incat celelalte subiecte nici nu mai au loc pe prima pagina. STOP! N-am zis ca nu sunt chestii importante, sunt fara doar si poate, numai ca noi astia de intram zilnic (de vo 100 de ori) stim despre ce e vorba in subiectele sticky. Propunerea mea umila este sa se faca un topic (sau cum sa-i zic,un forum) separat pentru sticky. Si sa-l puneti aici in capul listei deaspupra sondajelor,sa-l vada tot romanul si la "Discutii generale" sa fie mai aerisit.
Acum daca ideea mea e aiurea si de fapt nimeni nu mai e deranjat ,asta e. Nimeni nu se supara
Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani)
Raspunsuri
marius spune:
Da este o remarca buna. Vom lua in considerare si se vor gasi solutiile cele mai potrivite. Multumim pt observatie.
Marius (www.desprecopii.com)
marius spune:
Decamdata toate subiectele marcate sunt de actualitate si solicitate de catre utilizatori. In momentul in care acest raport se va schimba se vor lua masurile corespunzatoare. Va multumim inca odata.
Marius (www.desprecopii.com)
iuliana spune:
Lauraa, ca sa nu te mai enerveze sticky-urile de pe pagina, de ce nu dai tu click direct sus, la "subiecte active" si o sa iti apara subiectele la care s-au mai pus raspunsuri de la ultima ta vizita. Cred ca, daca sint sticky, sint de mare importanta si deci tre' sa ramina acolo.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
tinatache spune:
Laura, mai ai aici un adept al parerii tale, poate se gaseste totusi si alta solutie. De ex, subiectele cu albumele ar putea fi comprimate intr-unul singur! Si sunt sigura ca daca se doreste se mai pot gasi solutii. No offense!
Cristina
oana cretu spune:
Si eu sunt de acord cu Lauraa, se poate face un topic numai cu sticky! Asta nu inseamna ca nu le dam importanta, le dam chiar foarte mare(sunt primele care sunt citite), dar ar fi mai usor...Pupici!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Adela spune:
Pe mine nu ma deranjeaza Sticky fiindca apas "Subiecte active" si imi apar doar subiectele active de la ultima mea vizita.
Sticky-urile nici nu le vad!
~~ Adela & Julia
ochinegri spune:
quote:
Originally posted by tinatache
De ex, subiectele cu albumele ar putea fi comprimate intr-unul singur!
Cristina
Corect ! Subscriu. Macar albumele.
crinuta spune:
Da, si pe mine ma deranjeaza. De fapt problema este recenta. Ar trebui sa se faca ceva in sensul asta.
Crinuta
Oana spune:
quote:
Originally posted by Adela
Pe mine nu ma deranjeaza Sticky fiindca apas "Subiecte active" si imi apar doar subiectele active de la ultima mea vizita.
Sticky-urile nici nu le vad!
~~ Adela & Julia
Asa fac si eu Adela. Folosesc intotdeauna optiunea “Subiecte active” si nu ma deranjeaza niciodata sticky-urile.
De ce nu o folositi si voi?
Vad ca in urma acestei sesizari s-au mai rarit din subiectele sticky si au ramas mai putine.
Dar cu celelalte ce se intimpla? Au renuntat sa mai fie sticky si se vor pierde in scurt timp….. Cum e cel cu “lupta contra mizeriei….”. Chiar nu este asa de important acest subiect?