Caut o bona| menajera !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Locuieste in zona Berceni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paulmelinte as fii fost interesata de anuntul tau, dar sincer imi doresc pe cineva de 45-50 de ani. Baietelul meu are 2 ani si e destul de dolofan, ma gandesc ca e prea greu sa-l mai ia in brate cateodata. Sper sa gasesti pe cineva

ellys, iti trimit un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanamhc spune:

caut si eu bona insa nu in perioada imediat urmatoare. M-ar interesa incepand din toamna 2004. Poate e prea devreme sa-mi fac griji insa as vrea sa ma asigur ca voi gasi pe cineva de incredere. Cum se procedeaza in alegerea unei persoane serioase si responsabile. Ce garantie ai ca nu te poti insela in privinta ei. Cand e vb de copilul tau cred ca ai tot dreptul sa fii pretentios si mai ales precaut in alegerea persoanei cu care intentionezi sa il lasi o buna parte din zi. Astept un sfat de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupimar spune:

Ellys, ma intereseaza si pe mine o bona, incepand din august; referitor la bona pe care ai descris-o tu , cum se poate lua legatura cu ea? Crezi ca ar fi interesata? Eu am o fetita care in august va avea 11 luni , si locuiesc in zona Rahova - Trafic Greu (pe langa MC Donald's)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anushka spune:

Ellys,
Te rog sa-mi spui si mie cum pot lua legatura cu bona.Noi stam in Titan,deci nu prea departe de ea si imi place ca are rabdare pentru ca Ana mea este cuminte dar ca o sugativa-vrea sa-i explici tot,
Iti multumesc,
anushka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Supicuta spune:

Si eu caut pe cineva, eventual pentru fata cea mare, pentru ca pe cel mic m-am gandit sa-l dau la gradinita.Aveti copii dati la gradinita de la 2ani si 6luni?Cum au reactionat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by Supicuta

Si eu caut pe cineva, eventual pentru fata cea mare, pentru ca pe cel mic m-am gandit sa-l dau la gradinita.Aveti copii dati la gradinita de la 2ani si 6luni?Cum au reactionat?

GABI

Buna GAbi. Eu am dat baietelul la gradi la 2 ani si 7 luni, asta intimplindu-se la 1 martie, deci acum o saptamina. Plingea dimineata, dar destul de neconvingator, plinsetele incetau imediat ce pleca cu educatoarea de linga mine. Deci a fost bine. Acum din pacate e bolnavior (nu de la gradi) asa ca o sa ia o scurta pauza apoi o luam de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Supicuta spune:

Buna Diana, la ce gradinita l-ai dus pe micut? Cum procedezi in vacanta?Mie mi-ar trebui o bona pentru fetita cea mare, iar in vacante pentru amandoi.Poate ma contactati la e-mail gabriela.supiala@gimex.ro
Va pup pe toate si sper sa-mi gasesc si eu bona potrivita.Locuim in Iancului.
Ellys, cum se poate lua legatura cu bona ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

L-am dus la o gradinita particulara in Bucurestii Noi, e cam departe de tine, daca totusi te intereseaza iti dau detalii pe PM. Sint foarte multumita de gradinita, fetita mai mare e si ea acolo. Vacanta au numai vreo 2 saptamini prin august, deci nu ar fi o problema. Mai mare bataie de cap am acum cu el, cit e bolnavior si sta acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dragele mele mamici!

Mamica mea are 55 de ani si multi ani de munca in domeniul alimentatiei publice doreste sa opreasca activitatea ex: 17 ore pe zi din doua in doua zile la restaurantul din Piata Amzei (Di Calcio Tratoria) restaurantul footbolistilor, mamica mea a lucrat pentru ei multi ani dar acum nu mai poate in acest ritm draconian.
V-a fi pensionata anul acesta dar ea nu se poate opri din activitate fara a face ceva si bineanteles economic nu este usor doar cu o pensie ,este inca tanara!
Stie sa gateasca Dumnezeieste !! bucate frantuzesti,italienesti si bineanteles romanesti mai ales ca este de origine din Moldova,(atentie pericol de a se ingrasa)!!
A crescut 4 copiii si are la activ 3 nepoti si inca mai poate!!
Are sufletul cat universul,iubeste copiii ,este curata foc, gateste ;
Este normal sa vorbesc asa fiindca este mamica mea,dar daca vreti mai multe recomandari ,seful bucatar de la restaurant poate sa va spuna mai multe despre ea.
Ce-si doreste;
O familie de oameni educati cu un copil sau doi care au trecut de varsta de 2-3 ani.(interesata pt.termen lung)
Poate face menaj, piata,bucatarie si baby-sitting.
Programul se poate conveni cu ea,este destul de flexibila deoarece acasa nu prea mai are responsabilitati iar copiii ei sunt toti la casele lor.
Locuieste in zona Berceni,dar este obisnuita sa mearga cu transportul in comun.
Nu este bonlava ,dar nu o mai tin picioarele pana la 2 dimineata la bucatarie.
Daca cineva are nevoie de mai multe informatii trimite-ti un e-mail sau un PM.
Ionica Dumont

Mergi la inceput