Caut o bona| menajera !!!
Caut o doamna draguta ,sociabila,vesela,super curata care sa ma ajute acasa atunci cand v-a veni cel de-al 2 lea bebe .Eu stau acasa ,dar am nevoie de cineva care sa il plimbe pe bebe de 1,10 ani in parc,sa-i dea de mancare ,etc, am nevoie de un ajutor in casa ,la curatenie,calcat etc.Prigramul este flexibil in functie de ce treaba ar fi de facut! As vrea sa fie o doamna cam de 50 si ceva de ani si f f placuta !
Raspunsuri
TBEla spune:
Scuza-ma, eu sunt tot in cautare de bona. Sunt in aceeasi situatia ca si tine (astept al 2-lea bb si stau acasa)si am nevoie pentru primul si ceva ajutor in casa. Am cam ajuns la disperare! Am incercat prin ziar si la o agentie. Am vazut peste 8 doamne. Imi pare rau sa spun dar multe nu pareau a avea nici un chef de a sta cu un copil (in general nici un chef de treaba)si numai cu pretentii la bani.
Am pus si eu conditia (principala)de flexibilitate in program. Oare asta sa fie problema pentru care nu gasesc?
Tu cum te gandesti sa procedezi cu plata? Eu m-am gandit initial pe ora (20 000/ora). Nu am avut succes.
Orice sfat e bine venit . Multumesc,
Ela
PITI spune:
Draga Ela,nu cred ca banii sunt problema ,am vazut ca salariul ar fi de 2.500.000-3000.000 lei pe luna de dimineata pana seara -ora 18-19 ,deci ar fi bine 20.000 lei pe ora.Eu am o fina care are pe cineva de la 8 la 16 si ii da 100.000 lei pe zi si este f draguta .Cum ti-ai dat seama ca doamnele nu sunt puse pe treaba? Mie sincer imi este frica sa -mi dau copilul pe mana cuiva ,dar poate voi gasi totusi pe cineva ,daca nu asta e,o sa ma descurc cum pot.Programul flexibil ar fi un avantaj pt ele caci atunci cand este libera poate gasi o alta familie sa faca menaj si ar castiga un ban in plus-asta daca vrea sa munceasca.Am vazut cateva "doamne-bone "care mi-au lasat un gust amar.In ce fel? Nu sunt sub nici o forma calme,dulci,ci recalcitrante ,f comode ,nu fac nimic pt copilul aflat in grija,il tin in carut tot timpul si daca mai este si energic si nu doarme cat mai mult deranjand-o astfel le mai da niste picaturi care ii tin blegi sau ii adorm.Am auzit cu urechile mele cand una ii spunea alteia si o sfatuia sa faca la fel caci astfel va sta linistita !!!!!!!!!!Eu am ramas muta si nu stiam ce sa gandesc in acel moment ,asa ca trebuie sa fiu f atenta cu cine imi las copilul.Daca nu gasesc pe nimeni poate imi aduc bunica de la tara,dar este destul de batrana !Tu ce zici ?Cum o scoatem la capat? Poate gasim pe cineva care a avut o bona draguta si nu mai are nevoie de serviciile dansei si ne-o recomanda calduros .
ellys spune:
La jumatatea lunii martie eu voi renunta la bona pe care o am acum , deoarece intru in prenatal si voi ramane eu acasa cu primul bb.
O recomand cu multa caldura. 1 an de zile a avut grija de baietelul meu . Acum el are 2 ani. A invatat f.multe de la ea, deoarece are foarte multa rabdare.
Programul ei era o zi da una nu, de la 8-18. Ii dadeam 100.000 lei /zi. In week-end era libera.
Iesea dimineata de la 11-13 cu bb in parc, ii dadea sa manance, il culca, apoi cand se scula il scotea din nou afara pana veneam noi de la servici.
Plus ca uneori imi mai calca rufele, imi facea de mancare daca nu aveam eu timp sa gatesc. Dar toate acestea le facea fara sa sa-mi ceara un ban in plus.
Eu cand am angajat-o, nu i-am cerut sa-mi faca si menajul, deoarece doream sa aiba grija numai de bb.
Daca doriti, ea poate sa faca si numai menajul.
Piti, daca esti interesata, iti potda mai multe amanunte.
adriana spune:
Si eu caut o bona, cea pe care o am acum nu prea se impaca bine cu baiatelul meu.
As vrea sa-mi spuneti si mie daca cunoasteti o persoana credincioasa, care merge la biserica, rabdatoare si calma, care sa iubeasca copii.
Programul ar fi de la 9-18, inclusiv sambata. Cu banii nu cred sa fie o problema
paulmelinte spune:
Viitor tatic din Montreal-Canada, postez un mesaj in numele mamei mele: "Doamna serioasa, pensionara (fosta asistenta medical), 60 ani, credincioasa, inteligenta, nefumatoare, curata, doresc sa ingrijesc cu dragoste si rabdare 1-2 copii cu vartsa de 2-6 ani (prefer la familii de intelectuali), la mine acasa (Cetatea de Balta – Militari) sau zona Militari, Drumul Taberii, Crangasi, de luni pana vineri (eventual si in weekend), circa 8 ore/zi. Tarif lunar: 3,5 mil. (+ abonament RATB + 1 masa/zi, in cazul in care trebuie mers la domiciliul clientului). Ofer si cer seriozitate. Telefon: 772.22.64. sau mobil 0745.93.65.60., intre orele 8-21." Nu ezitati sa-mi cereti detalii. Toate cele bune!
mihaelajulia spune:
Bravo. Asta doream sa fac si eu, dar mama-mea locuieste in Sibiu.
Succes fetelor!
Sa fiti iubiti
PITI spune:
Fetelor,problema mea s-a rezolvat ! O doamna ruda cu noi s-a oferit sa ne ajute cand avem nevoie .Dupa o discutie cu sotul meu ,care nu vrea sa -l lase pe cel mic cu nimeni in afara de noi,am decis sa am grija eu de amandoi bebeii si d-na sa faca menajul in casa .Il mai lasam o ora -doua cu socrul meu ,dar nici asta nu-i convine sotiorului caci el este de parere ca cel mai bine ii este alaturi de noi si s-a oferit sa-l plimbe el in fiecare zi .
Multumesc pt toate raspunsurile voastre si poate mesajele le sunt de folos altor mamici care cauta un ajutor in casa !