ajutor!!!

ajutor!!! | Autor: leonte_anca

Link direct la acest mesaj

Sunt noua pe forum si va cer ajutorul intr-o problema! De aproapa 2 ani incerc sa raman insarcinata dar... degeaba. Am facut tratament pentru infectie cu clamydia (eu-Summamed, sotul-doxiciclina) 10 luni, dupa care am incercat din nou dar...nimic. Intrebarea mea este: am oare trompele infondate? Stie cineva daca in asemenea cazuri sunt anumite simptome? Doctorul spune ca nu as avea dar...ce poate fi oare? Astept parerile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pentru a afla daca ai sau nu trompele infundate trebuie sa faci histerosalpinografie(HSG). Ti se introduce o substanta de contrast si ti se face o poza a trompelor si uterului si se vede cum stai cu trompele. Pana nu faci aceasta analiza nici un dr nu poate spune daca ai sau n trompele infundate sau sunt OK.
Daca vei da o cautare mai ales la "Asteptand un ingeras..." vei gasi mai multe date despre aceasta analiza.
Multa bafta!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

neaparat trebuie sa mergi sa-ti faci analize.nu mai asculta ce spun unii medici care nu stiu sa te trimita la nici un fel de analize si incep cu propozitii de genul :"sunt sigur ca..."dar el nu are de unde sa stie doar dintr-un consult simplu.analizele sunt obligatorii.in special cand iti doresti un copil.nu te speria ca nu este greu.
bafta multa si sa auzim ca esti cat mai repede.
gabriela

Mergi la inceput