Sunt noua pe forum si va cer ajutorul intr-o problema! De aproapa 2 ani incerc sa raman insarcinata dar... degeaba. Am facut tratament pentru infectie cu clamydia (eu-Summamed, sotul-doxiciclina) 10 luni, dupa care am incercat din nou dar...nimic. Intrebarea mea este: am oare trompele infondate? Stie cineva daca in asemenea cazuri sunt anumite simptome? Doctorul spune ca nu as avea dar...ce poate fi oare? Astept parerile voastre!
Pentru a afla daca ai sau nu trompele infundate trebuie sa faci histerosalpinografie(HSG). Ti se introduce o substanta de contrast si ti se face o poza a trompelor si uterului si se vede cum stai cu trompele. Pana nu faci aceasta analiza nici un dr nu poate spune daca ai sau n trompele infundate sau sunt OK.
Daca vei da o cautare mai ales la "Asteptand un ingeras..." vei gasi mai multe date despre aceasta analiza.
Multa bafta!
Monica
neaparat trebuie sa mergi sa-ti faci analize.nu mai asculta ce spun unii medici care nu stiu sa te trimita la nici un fel de analize si incep cu propozitii de genul :"sunt sigur ca..."dar el nu are de unde sa stie doar dintr-un consult simplu.analizele sunt obligatorii.in special cand iti doresti un copil.nu te speria ca nu este greu.
bafta multa si sa auzim ca esti
cat mai repede.
gabriela