Cineva, acolo SUS, ma iubeste ...
Cineva, acolo sus, ma iubeste... Sunt o mamica fericita a unei fetite superbe (spun eu!)de 10 luni si jumatate. Iubesc copii si mi-am dorit tare mult sa am. Pe Alexandra am avut-o dupa trei ani de tratamente, durere si disperare, in urma unei fertilizari in vitro (la Giulesti, cu dr. Dracea). Sanse aveam foarte mici: nu aveam ovulatie naturala, la efectuarea laparoscopiei dr. a descoperit ca de fapt nu avusesem ovulatie completa, cu eliberarea ovulului niciodata (ovarele averau aspect perfect neted, fara urmele cicatriceale care raman dupa desprinderea foliculului), de 4 ani nu mai aveam menstruatie decat provocata medicamentos...si totusi mi-a reusit FIV-ul din prima incercare si mai am si 4 embrioni crioconservati. Dr. mi-a spus ca ar fi posibil ca dupa sarcina organismul meu sa i-si revina, dar recunosc ca n-am crezut asta nici o clipa. Deja eram hotarata ca in iulie-septembrie sa fac embriotransferul cu embrionii ramasi si ma rugam la Dumnezeu sa-mi mai asculte ruga inca o data...
De o saptamana mi-e greata rau, mi-e somn, sunt obosita tare ... joi am facut un test de sarcina ... DOUA LINIUTE ... ieri am fost la ecograf ... sarcina 5 saptamani ... Multumesc Doamne! mai mult nu mai pot zice ... Se pare ca la prima ovulatie naturala (nu am avut ciclu de cand am nascut si am alaptat pana alaltaieri) bb mic s-a si prins.
Sunt fericita, speriata, naucita ... va mai scriu cand imi revin ... acum imi doresc ca totul sa fie bine, fiindca de data asta nu am luat acid folic, nu am luat progesteron si marti am avut putina febra (credeam ca sunt racita).
Vali, Alexandra si minunea nr. 2 din burtica
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=1036&cid=1023
Raspunsuri
karula spune:
Sunt muta! Dar as vrea sa chiui de bucurie ca se intampla astfel de minuni. Vali, sa te bucuri din tot sufletul de minunea asta (ai experienta!) si sa ai o sarcina usoara!
anemona spune:
Vali, e minunata vestea ta! Multa sanatate, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!
Alexandra va avea un fratior sau o surioara, ce bucurie mai mare ii puteai oferi?!
Ai grija de VOI!
Anemona
Gabela spune:
Intradevar o minune! Ma bucur ca ne-ai scris, sa ne mai infloreasca putin speranta, care sta sa moara...Ma bucur si pentru tine, mamica fericita, sa-ti traiasca bebeii, actualul si viitorul! Cineva acolo sus chiar te iubeste, dar probabil meriti asta, sunt convinsa! Iti doresc o sarcina usoara si nastere usoara si inca un bebe frumos si sanatos!
Gabela
anis spune:
E chiar o minune.FELICITARI!
Sper sa mi se intample si mie minunea....si tot sper asa de vreo 3 ani..off
AniS
florypop spune:
Nu imi vine sa cred....e o minune....FELICITARI!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si sa fii fericita alaturi de familia ta.
Flory-6 sapt. de la UM
Ellena spune:
Doamne Dumnezeule Vali, nu imi vine sa cred !
Chiar este o minune!
Am citit mesajul tau de cate-va ori. Voiam sa ma conving ca esti aceeasi Vali care mai ieri spuneai ca te chinuie o raceala. (marti mai precis pe FIV 7). Uite ca nu a fost numai raceala.
Dumnezeu sa te ajute, sa ai o sarcina usoara !
Multe, multa sanatate !
cristalina spune:
Multa sanatate, o sarcina usoara si un copil sanatos si voios!
Monica saptamana a 18-a
DPN 20 iulie, Dr. Anca, Municipal
oana cretu spune:
Felicitari si sa fie intr-un ceas bun! iti doresc o sarcina usoara, si, apoi, un copilas sanatos!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."