Cineva, acolo SUS, ma iubeste ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Extraordinar...ma bucur enorm pentru tine..visul implinit - doi bebiti frumosi si sanatosi.
Sarcina usoara, sa ai grija de tine si de bebiti!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Este extraordinar! sarcina usoara si multa sanatate!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilie spune:

FELICITARI!!!
Ne bucuram nespus pentru tine, si-ti multumim ca ai postat acest subiect, din cateva motive:
1 demonstrezi ca exista minuni...
2 pentru cele care nu vor sa mai continue sper sa fie un bun exemplu...
3 ... etc.
Sarcina usoara si bucurate celputin la fel de mult ca la prima de ea
Ilie&Suzana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ce veste minunata Vali, sarcina usoara, sanatate si ai grija de tine si de bebei, ma bucur eneorm pentru tine, ne dai si noua sperante.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felicitari mamico!
E o poveste adevarata in care il vedem pe Dumnezeu existand si veghind neincetat asupra noastra.
Trebuie sa credem, la fel ca si tine Vali ca minunea nu e departe de noi, e necesar doar s-o descoperim...
sarcina usoara

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elco spune:

dragele mele (KARULEI MAI ALES ),
inainte anul nou intram pe forum si va spuneam de un FIV la MEDSANA ,am pregatit dosarul, am luat bromocripina pentru scaderea prolactinei , asteptam sa-mi ,,vina iar,, si surpriza de mari, mari proportii test pozitiv, sarcina cam de 3 saptamani dupa calculele mele!
FETELOR SE POATE SI O MINUNE , CREDETI-MA !
tU kARULA MI-AI SPUS CA ,,elco ,, e o combinatie norocoasa - de la cloe, iti mai amintesti ? Mi-ai purtat noroc !
Doamne cat sunt de fericita! nu imi vine sa cred , abia astept sa ma duc la dna doctor Protopopescu Denisa sa imi confirme si sa vedem pe mai departe ...
V-am scris pentru ca m-ati ajutat, v-am scris pentru ca am trecut prin multe in acesti 2 ani decand tot incercam sa avem un bebe!
Cand credeti ca e bine sa merg la o ecografie?
Cand se vede bebelusul?Stiti cand se face eco intravaginala, daca merg acum , la 3 saptamani imi poate confirma sarcina medicul?
Am atatea intrebari , imi este teama sa nu se intample ceva rau, imi este teama sa merg, sa stranut, sa respir,...
va pup si va astept cu rsp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Va multumesc pentru gandurile voastre frumoase care imi incalzesc inima si imi dau curaj. La prima sarcina mi-a fost f. rau si speram ca la a doua sa fie mai usor ... dar deja au inceput varsaturile. Ma uit la voi cat de mult va doriti un copil, ma uit la Alexandra mea si stiu ca merita. Doamne ajuta!
Vali, Alexandra si minunea nr. 2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

ELCO, norocoasa si fericita de tine!
M-ai emotionat, mai, si sa stii ca pe cat de tare ma bucur pentru tine pe atat ma umflu in pene cu premonitia mea!

Sa ai o sarcina usoara, fara peripetii si sa vina un copil special asa cum meriti cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Elco,acum am vazut mesajul tau si ma bucur pentru tine. Daca sarcina are cam trei saptamani de la conceptie, asta inseamna 5 sapt de la UM si se vede la ecograf doar sacul gestational, suficient insa pentru confirmarea sarcinii. Daca mai astepti vreo 3 saptamani cred, ai sa-i vezi si inimioara batand.
Sarcina usoara si un bb sanatos,
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bravo fetelor! Sa aveti grija de voi si de .

Monica

Mergi la inceput