Discutzie interesanta

Asta seara..Mihai(7 ani) se juca la calculator....s-a plictisit..si atunci deschide si Ym...pentru ca deseori ma vede vorbind cu fetele  mele..prietenele virtuale.Asa ca...trece la treaba...alege una si da-i batai.Problema e ca la celalat capat al.."firului" nu era o fata macar..era sotzul Adinei"anisia" de aici de pe Dc.Mai jos va redau dicutzia interesanta..la care eu am ras de m-am spart..pt ca fiecare dintre ei habar nu avea cu cine vorbea:Mihai al meu(7 ani)credea ca e o"fata"..Sotzul Adinei de cealalat parte..o "doamna"....ihihih..Cititzi si voi(in locul lui Mihai..vetzi gasi:korinna1972"}
 Asta seara..Mihai(7 ani) se juca la calculator....s-a plictisit..si atunci deschide si Ym...pentru ca deseori ma vede vorbind cu fetele  mele..prietenele virtuale.Asa ca...trece la treaba...alege una si da-i batai.Problema e ca la celalat capat al.."firului" nu era o fata macar..era sotzul Adinei"anisia" de aici de pe Dc.Mai jos va redau dicutzia interesanta..la care eu am ras de m-am spart..pt ca fiecare dintre ei habar nu avea cu cine vorbea:Mihai al meu(7 ani)credea ca e o"fata"..Sotzul Adinei de cealalat parte..o "doamna"....ihihih..Cititzi si voi(in locul lui Mihai..vetzi gasi:korinna1972"}
korinna1972: BUNA
korinna1972: CE FACI IM
g_myha2: buna
g_myha2: eu ma joc si adina este la buc
korinna1972: BINE
g_myha2: sa ii transmit ceva?
korinna1972: DA
g_myha2: zii ca-i spun eu
g_myha2: si daca are timp in seara asta poate vb cu ea
korinna1972: DA
g_myha2: ce anume sa-i transmit?
g_myha2: doar da?
g_myha2: 
korinna1972: NU CEVA
korinna1972: ORCE
g_myha2: aham
g_myha2: ok
g_myha2: am sa-i spun ca ai cautat-o
korinna1972: NUMAI ZI CEVA TEROG  
g_myha2: k
g_myha2: o pot injura?
korinna1972: C
g_myha2: 
korinna1972: Buna seara..sunt mama "omului "cu care ai vb pana acum
korinna1972: e in clasa 1
korinna1972: abea ainvata sa scrie si sa citeasca
g_myha2: 
g_myha2: 
korinna1972: el se juca pe calc  si a vazut aici deschis
g_myha2: frumos
korinna1972: si s-a bagat
g_myha2: sa-ti traiasca
korinna1972: vreau sa zic ca am ras cu lacrimi cand am citit  ce ti-a scris
korinna1972: are 7 ani
g_myha2:  e un scump
g_myha2: hihi
korinna1972: hahah
Mai..Mihai era disperat sa-i vorbeasca cineva......si se agata cu disperare de conversatzie....!!!
KORINNA  mamika x 2
 mamika x 2 
http://community.webshots.com/user/korinnay

Raspunsuri

elena_ltd spune:
elena_ltd spune:
 Sunt pe jos de ras!!!!!!! Rad cu lacrimi si, citindu-i si consortului, e si el cu gura pana la urechi. Dementiala faza!!! Sa-ti traiasca si tot intr-o conversatie sa o tina!
 Sa-ti traiasca si tot intr-o conversatie sa o tina!
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Simonna spune:
Simonna spune:
 POt sa-mi imaginez disperarea sotului in fata laconismului raspunsurilor... Auzi la el, spune-mi ceva, orice... Doamne, ce fatza trebuie sa fi avut! Si pe urma s-ai transmita orice... Hihihi!!!!
Super cool!!!!!!

korinna spune:
korinna spune:
 Mai..eu si acum rad cand recitesc.....va spun a fost bestiala faza....el disperat ca nu avea cu cine vb..si sotzul adinei..politicos...nu-l trimitea deloc la plimbare..ca de..vb cu o doamna!!!!
laura stiu...ca si cu tine"exerseaza"...insa marea lui iubire ramane Parpalack....el zice ca-i"iubita lui"..degeaba i-am tot explicat ca e o tanti de varsta mea..ca are un copil..ea e marea lui iubire..care nu=-l repede niciodata....
KORINNA  mamika x 2
 mamika x 2 
http://community.webshots.com/user/korinnay

crinuta spune:
crinuta spune:
 Korinna, lasa ca iti trimit adresa mea,poate am si eu norocul sa vorbesc cu el, ca tare imi plac faze de genul asta.
Crinuta

Esti un scump, Mihai! Bravo tie!
Esti un scump, Mihai! Bravo tie!