Intilnire in Miami - 23 Martie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Noi putem trage o fuga sa avem dinner cu voi doar ca va trebui sa ne anuntati mai devreme cind va fi ziua respectiva ca sa ne pregatim si sa nu avem altceva programat(ma refer la mers la doctor, analize ..etc)
Si daca vreti o sa va tinem putina companie prin Miami

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Conchita , cu cea mai mare placere facem repetitia Noi o sa ne mutam in Orlando la sfirsitul luni Martie(speram) asta inseamna ca ne vom intilni si prin OrlandoLaura tu chiar ai de gind sa vi la intilnirea din Miami tocmai din Indiana?...daca vi va invit la mine acasa dar de mers la cazinouri nu va promit nimic

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Mirela,
par ar fi bine voi sa stabiliti data cand va fi sa fie...si noi incercam sa ne adaptam.Vad ca excursia voastra e de amploare asa ca trebuie bine stabilit totul.
Elena, eu vin in Miami la o prietena si de aceea incerc sa corelez datele sa se potriveasca cumva.Daca nu , oricum apar in Miami insa nu stiu cand exact daca la sfarsit de martie sau inceput de aprilie.
In concluzie, asteptam o data si incercam sa vedem cum reusim sa ne adunam...iar fetele din Miami sa aleaga un restaurant unde sa luam masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Veve draga - multumim pentru informatii - vei fi intr-adevar destul de rotunjoara la acea data - asa ca ramine cu alta ocazie :-)

asteptam si parerea Andradei la acest capitol.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir1301 spune:

Buna fetelor,
subscriu si eu la dinner. Spuneti-mi ce tip de mancare preferati sa stim ce restaurant sa alegem. Exsita si restaurante romanesti in zona daca sunteti interesate.
Mirela, voi o sa va opriti in Miami Beach sau West Palm Beach pentru ca West Palm e la nord de Miami Beach. Eu ti-as recomanda sa stai in Ft Lauderdale beach ca e mai curat si sa mergi sa vizitezi Miami Beach. Un alt punct de atractie ar fi Bayside care e in downtown Miami. Eu lucrez in travel industry si locuiesc langa Miami, daca crezi ca ai nevoie de informatii suplimentare sau crezi ca te pot ajuta cu ceva trimite-mi un mesaj pe privat.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Floridistelor, va invidiez ca o sa va intalniti cu Mirela. Eu nu pot sa vin in martie, Florida o avem programata pentru iulie.
Mirela, ai un traseu superb, mai ales cel spre Key West, (am si eu un mesaj scris mai demult) vezi sa iti iei si acumulatori de rezerva la camcorder ca o sa ai de lucru.
Daca va intalniti sa mergeti la carciuma puteti sa va duceti la restaurantul ala romanesc Transilvania din Hollywwod, e curat si au mancare buna.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Uf Dragelor dragi!
Aveam programata Florida cam in perioada in care va duceti voi, dar a iesit Romania...
Cind ma intorc la serviciu, daca toate merg bine, poate incercam si noi o Florida de-o saptamina (daca nu face sefu prea urit).
Va tin la curent,

Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

hai dragilor - cine mai vine la intilnirea din Miami?

Mergi la inceput

stiri: azi am facut rezervarile la avion. pe 19 martie suntm in Orlando si stam acolo 3 zile.
Ne intilnim la un suc pe 2o sau 21 seara? Atunci il sarbatorim si pe Andrei care va face 4 anisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Mirela.

noi venim dupa o saptamana abia la Miami..insa sa ne lasati mesaj in nisip de la revedere sau pe unde umblati daca inca mai sunteti pe acolo.NOi mergem la Miami, apoi Myrtle Beach si apoi Greenvile...
va urez sa aveti o vacanta placuta asa cum vi-o imaginati .
Pentru voinicul vostru va urez multa sanatate,sa va bucurati de el si sa ii faceti o surioara sau un fratior( din experienta va zic ca dupa patru ani ,Rares efectiv ne-a innebunit sa ii facem o babygirl)...
va pup si numai bine!

Mergi la inceput