Intilnire in Miami - 23 Martie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Wow, ce fain!! Mai ziceti, mai ziceti ca poate ma strecor si eu printre voi

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

floridistelor - as vrea sa stiu ce distanta e intre Miami si Orlando ca sa stiu unde aterizam.

vreo patru ore cu masina pe coasta oceanului spre nord dinspre Miami.noi ajungem in zona si in weekendul 26-30 februarie, pentru cine sta pe-acolo, in drum spre Key Largo.
mi-a taiat popa limba, nu stiu de ce, dar am ramas fara grai. nu imi vine sa cred ca faceti intalnire si in USA!!!

Oana, ce sa mai zicem? sa prapadim vorbele pe repetitii? fa rezervare la avion si gata, vino direct la show! :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

pai daca e fain mergem si noi in Key LArgo - as vrea sa merg pe celebra autostrada 'pe apa' si sa vad si the keys... noi suntem flexibili - inchiriem o masina si mergem sa vedem tot ce are Florida mai frumos. dupa o luam in jos...

astept sa ne organizam - sa stiu cite prajituri aducem :-)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:

pai daca e fain mergem si noi in Key LArgo - as vrea sa merg pe celebra autostrada 'pe apa' si sa vad si the keys... noi suntem flexibili - inchiriem o masina si mergem sa vedem tot ce are Florida mai frumos. dupa o luam in jos...

astept sa ne organizam - sa stiu cite prajituri aducem :-)

Deci noi va asteptam mai aproape de Miami ca la Key nu o sa ne putem deplasa este departe de noi!!!!!este problema lui Alvarica

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

ultimele stiri: stam si in Miami si in Orlando.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:

as vrea sa stiu ce distanta e intre Miami si Orlando ca sa stiu unde aterizam

4 ore,Mirela.Sau chiar mai repede daca nu tii sa mentii viteza legala.Vrei si directii?http://maps.yahoo.com/dd_result?ed=xTowJeV.wimQQVd6MsEKU7USFw--&csz=miami%2Cfl&country=us&tcsz=orlando%2Cfl&tcountry=us
Din pacate Orlando e la 22 ore de noi.Imposibil cu masina la 38 de saptamani cate o sa am atunci,iar la avion cred ca ma dau astia de-a rostogolu' pe scari.N-as vrea sa am o poveste spectaculoasa si la a doua nastere!!
Bagati si voi un web cam la intalneala?Macar sa salivam pe langa voi!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

quote:

pai, de fapt, voi cand veniti in Florida? si cat stati? ca sa stim in ce limite de timp ne incadram cu planul de calatorii.
nu ratati Keys daca ajungeti in Miami, cateva ore pana in Kew West merita chiar si toata deplasarea peste ocean :)))
apoi, in drum spre Orlando (in caz ca aterizati in Miami), opriti-va si la un tur cu barca pneumatica (1 ora) prin Everglades sa vada si copilasul cum arata un aligator (doi, trei, patru...:)). daca luati I95 pe coasta, va opriti automat in toate "statiunile litoralului" :)) de pilda Palm Beach, deci nu programati neaparat vizita, ca e timp de zbor razant cu masina:)) am povestit pe undeva pe aici despre atractiile floridiene, sa caut. daca nu, imi fac timp sa va re-povestesc. apoi, ceva ce merita vazut cu prisosinta este Kennedy Space Center, in jur $50 biletul, e foarte aproape de Orlando, cu masina. tot acolo, Cape Canaveral. tot la 3 ore cu masina de Orlando, dar pe coasta golfului, Tampa unde merita sa mergeti pentru ca gazduieste unul dintre cele mai bune muzee Dali (peste 100 de originale, absolut superb, pe langa alte atractii). daca va permite timpul, iarasi o cursa de 3-4 ore la St. Augustin spre nord, pe coasta, de referinta istorica si o localitate cum rar intalnesti pana si prin vestita Europa :)
Disney World si Universal Studios banuiesc ca le aveti deja pe lista :)
noi in ultimul weekend al lui februarie mergem in Key Largo pentru scafandrerii, sa inteleg ca va gasesc si in perioada aceea? Daca nu, facem o repetitie doar cu Elenalove atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

fetele,
in dorinta mea de a ne intalni nu am remarcat ca 23 martie pica martea.In acest caz, noi nu putem veni.Numai in we putem face asta,asa ca......astept insa detalii poate cine stie ..ne cvedem in we...cred ca ar fi convenabil pentru mai toata lumea...daca nu , macar stiu ca am incercat...pupici multi

Mergi la inceput

iubitelor, dupa ultimele calcule - vom ateriZa in Orlando - stam acolo 3 zile sa ne saturam de Disney si parcuririle de copii de acolo si apoi inchiriem o masina si mergem in jos spre Miami. Acolo ne oprim pentru 2 zile in Miami Beach si ... dupa ce am cantarit ce a spus conchita - mergem spre Key West. Ne vom opri deci in Palm Beach si vrem sa vedem 'salba de statiuni' adiacente.
Da vrem sa mergem si la Space Center si la Sea Wolrd pe acolo. Nu stiu daca ajungem in Tampa pentru ca Andrei nu va fi foarte impresionat de Dali - dar , ne vom invirti in zona pe acolo inainte de plecare spre o destinatie caraibica.
Noi am fi super fericiciti si incintati sa avem un dinner cu cine poate trage o fuga sa ne intilnim - dar trebuie sa planificam bine acea seara pentru a putea acomoda cerintele celor care ne vor face aceasta onoare.
Deocamdata suntem flexibili - pentru ca biletul nu este inca platit - si tocmai de aceea v-am cerut parerea. Daca e sa fie weekend - ok - facem weekend- sa vie si clasa muncitoare :-) la intilnire.

astept alte sugestii si tipuri.

Mergi la inceput

hihihi, poate ne intalnim si in Caraibe atunci, ca si noi mergem in martie :)))

ABIA ASTEPT!!

Mergi la inceput