O veni si la noi minunea?
Raspunsuri - Pagina 4
Lorelai spune:
try, nu te stresa. eu nu am avut nici un simptom in primele 2 sapt de intirziere (deci sapt 6 de sarcina). stai linistita, nu fa efort si du-te cu incredere la doctor. o sa fie bine. inteleg perfect ce spui pt ca si eu am trecut prin sarcini perdute si fiecare simptom e foarte important. iti spun din proprie experienta ca fiecare sarcina e diferita si daca nu ai simptome nu inseamna ca ceva e in neregula. vor veni ele mai tirziu si atunci o sa te rogi sa se termine.
scrie-ne cind vii de la doctor.
pupici,
Lorelai
Anca Wish spune:
Buna. Va citesc de mai multe luni. De multe ori m-am simtit singura si neinteleasa in ardoarea mea de a avea un bebe. Dupa ce v-am gasit, acest lucru s-a schimbat. Nu sufeream singura. O scurta descriere a mea, suna asa: Am 27 de ani, am facut un chiuretaj acum 7 ani si de atunci nu am mai ramas insarcinata. Daca as putea intoarce timpul...!!! Am mari procese de constiinta acum. Dar la ce folos?! Am facut tot felul de analiza pana acum. Se pare ca exista 2 probleme: Spermatozoizii sotului meu sunt morti si cei vii, sunt ametiti. Iar eu nu am ovulatie. Am facut stimulari hormonale cu Clostylbegit, am facut o insamantare artificiala esuata, am schimbat 3 doctori sperand sa-l gasesc pe cel "potrivit". Pe 8 martie am programare la Domnul Doctor Soare. Se mai naste o speranta...Daca a mai fost cineva la el si vrea sa-mi impartaseasca vreo parere, mi-ar fi de mare ajutor. Va pup pe toate.
try spune:
Na, ca am postat graficul de 2 ori.
Problema nu e ca nu am simptome, ci ca ele au incetat. Daca nu aveam deloc, nu-mi faceam atatea probleme.
Durerile de sanii sunt ca un barometru pentru mine. Si data trecuta au inceput sa ma doara la 10 zile de la conceptie si diferit de durerile de sani ce le am in mod normal inaintea ciclului.
Acum am inceput sa am dureri de sani la 8 zile dupa conceptie (daca o fi sa fie), dar nu ma mai dor ca la prima sarcina, ci sunt asemanatoare cu durerile de la ciclu. Iar de azi durerile s-au diminuat foarte tare (de regula la mine in ziua cand imi vine ciclul durerile de sani dispar). Daca sa zicem mi-ar veni azi, de ce nu mi-a scazut temperatura ieri sau de ce azi dimineata am avut 37.5 (mi se pare prea mare, chiar si in conditii de stres si nesomn, ca s-o consider prevestitoare de ciclu)?
Macar daca azi as fi avut temperatura scazuta as fi stiut ca maine imi vine si ma linistea.
Pentru cele care stiti sa cititi graficele, credeti ca e posibil sa fi ovulat in ziua 21 in loc de ziua 16? In cazul asta, nu mai poate fi vorba de sarcina caci n-am avut BD in perioada aia si asta ar insemna ca ciclul ar trebui sa-mi vina pe 29 februarie.
try spune:
Anca, posteaza subiectul tau inca o data ca subiect separat, subiect nou. Aici ai foarte putine sanse sa-l vada prea multe fete, se pierde printre raspunsurile date.
Si-i poti da un titlu sugestiv, de ex. "Dr. Soare - a mai fost cineva la el?" In felul asta fetele isi pot da seama imediat despre ce fel de informatii astepti si cele care au fost paciente la Dr. Soare pot imediat sa-ti raspunda.
crinuta spune:
Sole, mi-a placut atitudinea ta. Si eu spun la fel. Luna viitoare, cel peste 2 luni raman. Simt ca e aproape.
Crinuta
aime spune:
try, m-am uitat pe gf tau (nu sun ca am experienta, da' am 7 ani de asteptari) si nu cred ca ovulatia a fost in ziua 21 ci in ziua 16 asa cum arata gf, variatia din ziua 21 e prea mica ca sa fie ovulatie. oricum nu-ti pierde speranta, conteaza si asta f mult, trebuie sa fie bine.
astept vesti bune
aime