O veni si la noi minunea?
Raspunsuri - Pagina 5
try spune:
Gata. am scapat de incertitudini. Bebe e acolo si asteapta cumintel sa-i vina randul pe lume , undeva in jur de 1 nov.
Va multumesc tuturor care ati avut incredere ca va fi bine si multumesc pentru suport; cu ajutorul vostru am putut sa trec peste cele 14 zile dupa ovulatie.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate bebitzei mele si mamicii ei... si lu' tati.
Iar aspirantele sa devina cat mai curand viitoare mamici.
4 sapt. due date 1 nov.
Liberta spune:
Ohh Try,
m-au innebunit randurile tale, bine ca s-a intamplat asa cum ti-ai dorit. si cand ma gandesc ca eu nu a trebuit sa numar nimic, cand ma gandesc ce usor a fost totul si cat de departe in timp sunt pentru mine acele clipe, atat de fericite pe-atunci...
ce bine ca vei fii mamica!
liberta cea cu nasul rece
Madachan spune:
Try ,felicitari viitoare mamica!!!Sanatate tie ,bebelusului si taticului .Sarcina usoara!!!
anis spune:
Felicitari try ..o sarcina usoara si un bebel frumusel...
Simt ca te voi urma....haha..ce gluma buna imi suna mie.dar stiu sigur..ca iepurele o sa sara exact cand nu ma astept..
AniS
Garofitza spune:
Try, felicitari, am fost cu sufletul la gura, ti-am tinut pumnii! Sarcina usoara si bebe sanatos.
Acu' cine urmeaza?
Cristina
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
crinuta spune:
Bravo Try. Mi se pare extraordinar ca de la inceput ai simtit. De aceea ai si postat subiectul, asa e?
Crinuta
try spune:
Pai am simtit mai fetelor caci eu anul trecut cand am ramas insarcinata am ramas din priam luna de incercari. Apoi a urmat pierderea de sarcina, apoi 6 luni de alba-neagra in care am ratat ovulatia (cand imi venea ciclul si scadeam 14 zile realizam ca noi n-am prestat in perioada cu pricina). Au fost factori care nu prea au depins de noi, sotul meu a avut o tura mai putin obisnuita la servici si ne cam vedeam in weekend.
Febriarie a fost prima luna dupa avort cand n-am mai ratat ovulatia. Si cum prima data am ramas usor, am zis c-o sa raman si acum.
Multumesc din suflet celor ce mi-au tinut pumnii si car au fost alaturi de mine si m-au incurajat. Datorita voua si Danei am reusit sa trec intreaga la minte de perioada asta de asteptari. Acum urmeaza nivelul 2 - alte griji, alte distractii. Speram ca de data asta totul sa fie OK si sa avem un bebe sanatos si la termen.
4 sapt. due date 1 nov.
crinuta spune:
Try, nu te stresa deoarece totul va fi bine. Vezi ce va spune dr, si ai grija de tine. Restul nu mai conteaza.
pupici
Crinuta