Mamici din Piatra Neamt
Raspunsuri - Pagina 3
lorelei_19 spune:
Valy, multzumesc de compliment! Si Alexandra e duuuuulce de tot- ca si mama de altfel
Sa fii iubita
Lorelei & Family
mari74 spune:
Pai poate ajungeti in Munchen ca in Piatra Neamt nu ne potrivim cu concediile...
v-am pupat,
mari
karmen spune:
Mari, ce bine ca suntem vecine. Ne intalnim de Pasti cu placere si sa stii ca fac si cozonaci pufosi. Dar Pastele cand pica anul asta?Atunci in ce luna vei fi? Abia astept sa vina primavara sa fie mai cald si sa ma plimb cu bebe pana la Colibele Haiducilor. E tare frumos acolo, cand soarele razbate printre copaci. Cred ca ti-e tare dor de casa. Oriunde ai pleca in lume si oricat de bine ar fi, tot de incearca fiorii emotiei cand te gandesti la locul unde este acasa.
Carmen si Calin
lorelei_19 spune:
Fetelor, nu mai vorbiti de plimbarile la colibe! ca.. de tot!
Am fost in vara la niste restaurante tare faine in piatra. unul cred ca arabesc- in precista, cred ca la iesirea din oras spre foresta, la perla - in maratei si la duo fast - asta e in pangarati. voi ce restaurante faine mai stiti?
Va pup si toate cele bune!
Lorelei & Family
alexa22gandi81 spune:
Buna mamici si burtici.Eu locuiesc aproape de Piatra-Neamt si desi nu sunt de foarte mult timp plecata de acasa,am un dor nebun de casa,de oras si mai mult de covrigi;nu va puteti inchipui ce pofta am de covrigi crocanti cu mult mac,o nebunie.Nu mai e decat o saptamana si ajung si eu acasa si primul lucru ce il fac e sa cumpar
covrigi.Karmen ai un baietel scump foc,un dulcel-sa-ti traiasca.Am mai vazut o frumoasa domnisoara,cred ca esti tare mandra Lorelei_19 .
Mari74 eu locuiesc la 2 ore de Munchen si in ianuarie am fost de 3 ori,poate avem ocazia sa ne intalnim.Va pup dulce pe toate si o duminica placuta.
alexandra
vali02 spune:
Lorelai, bine zis "fain internetu'"! Dintr-un oras asa mic ne-am gasit sase.
Sa va spun ce-mi place mie la orasul acesta. In primul rand aerul de munte si muntii din jur. Nu a-si mai putea locui la campie, simt ca nu e oxigen. Apoi faptul ca rar mi se intampla sa ies in oras si sa nu vad macar o fata cunoscuta. Ma simt asa, intre cunoscuti. A, si avantajul unui oras mic - nu prea e nevoie sa folosesc mijloace de transport in comun, pe care le detest. Merg cat pot de mult pe jos. Si apoi e orasul in care m-am indragostit si sunt multe locuri cu amintiri deosebite...
Azi am chef de vorba fiindca ma simt ceva mai bine. Ieri mi-am luat drogul ... o perfuzie cu vitamine si antivomitive ca nu mai puteam de rau. Carmens mi-a promis ca-mi ia ea greturile dar degeaba ... eu astept sa faca si ea un bb dar nu-i doresc sa aiba asa greturi.
Vali
karmen spune:
Bine ai venit Alexandra! Ce se intampla ca sunteti asa disperate dupa covrigi? Nu se fac decat la romani?
Vali, dar in ce luna esti? Te ajuta cineva in casa? Ai spus ca ai stat in Iasi o vreme. Si eu am locuit in Iasi din clasa a-V-a, am stat la internat la Negruzzi, apoi am terminat facultatea si am venit in Piatra.Pot sa spun ca imi e cam dor de Iasi. Nu am mai fost de aproape 2 ani. Ce iti mai face fetita? A inceput sa mearga?
Carmen si Calin
vali02 spune:
Karmen, eu m-am nascut in Iasi si am stat acolo pana la 26 de ani (acum am 33). Ma duc cu placere in Iasi, dar nu m-as intoarce de tot.
Cu sarcina ... sunt abia in luna a doua ... mai am mult. Si data trecuta mi-a fost tot asa rau si tot de la inceput pana prin luna a 5-a. Sper macar ca acum sa ma tina mai putin. Ma ajuta soacra mea, dar nu in fiecare zi. S-a oferit sa-mi ia fetita la ea, dar nu pot sa o dau ... ma simt pustiita fara ea. Sotul ma ajuta cat poate, mai ales in week-end.
Alexandra inca nu merge singurica. Sta in picioare, face cativa pasi, dar apoi cauta sprijin. Si vrea joaca si in brate toata ziua, iar mami nu prea poate. Nu stiu cum am sa o scot la capat, dar incerc sa nu ma descurajez de pe acum. Cine o sa fie fericita la toamna, ghici?
Vali
lorelei_19 spune:
Alexa, bine ai venit in clubul nemtzencelor, sau mai bine spus, bine ne-ai descoperit
Multzumesc pentru complimentele facutei Malinei, esti o dulce
Si iti urez din toata inima shedere cat mai placuta in Ro si sa te intorci cu bine sa ne povestesti tot! A! Visavis de petrodava este un magazin - se numeste "cuptorul de aur"- daca-mi aduc aminte bine, si acolo gasesti cele mai bune placinte poale-n brau, calde, dulci, parfumate, o minune! sa le probezi si sa imi spui.
Multzi pupici
Lorelei & Family